Февруари- месецът на любовта, ще покаже втората черта!

• 31 119
  • 781
  •   1
Отговори
# 750
Зара Heart Eyes прекрасни чертички .
Blackwidow стискам палчета Gift Heart
Хопчи , как си ?

# 751
Памперсче, Зара Честито!!! Страхотни черти, желая ви лека бременност и до финал Hug

# 752
Съмшайн, добре съм 🙂! Пуснах днес отново ЧХГ, засега всичко е наред. Разни страхове и тревоги ме обземат. Щастлива съм, ама някак не смея да се отпусна. ММ само ми повтаря да съм спокойна, ама трудно ми се получава 🤪

# 753
Хопчи , всичко ще е наред , не се напрягай излишно с лоши мисли . Наслади се на момента .
Аз всеки ден отварям платформата на Надежда да си запиша час , но все не го правя . Някак вътрешно още не мога да приема , че трябва да потърся репродуктивен специалист . Всеки месец си казвам , ако и другия  не стане , ще си запиша час и все не си записвам .

# 754
Хаха, Съмшайнче и аз като теб. Не само я отварям платформата, но и я попълвам на два пъти. И след половин час пънене да си веведа всички данни, да си опиша и двете операции .... замислям се и за секунда затварям цялата страница! Joy
Вие от колко месеца пробвате?

# 755
Ако утре ми дойде , стават 7 месеца

# 756
Скорпи, честито за предложението!
Памперсче, честито! Желая ти лека бременност и до пухкав финал!
Хопчи, бъди спокойна, всичко ще бъде наред.

# 757
  • София

Добро утро, момичета!
Памперсче, страхотни чертички! Официално честито, лека бременност ти желая и пухкаф финал!
Sparkling Heart
Добре дошли на новите момичета!
Джей, докато не дойде лелката не отписвай този месец, аз все още си мисля, че това закъснение е заради нещо хубаво!
Purple Heart
Чакам новата тема и ще пусна отново късметлийското списъче, който не се е записал сега е момента, нали знаете че пролетта се ражда новия живот, с идването на хубавото време ще завалят + тестчета! Kiss

# 758
Ей ама то на всяка страница положителни тестове валят! Месецът на любовта обслужи първата партида! Grinning
Хайде да се готви втората група! На пролет си е класика забременяване, предстоят 3 силни месеца, ако се налага прибягване до афродизиаци!!!
После идва ред на горещите летни бебета, за който е останал наред...
Хубав ден от мен и спокойствие и радост на бъдещите мами!:hibiscus:

# 759
Памперс , Зара ...много красиви наситени чертички ... пожелавам такива на всички Heart

Джей , още не пускам палците Hug

# 760
Честито Памперс!
Джей Ло и аз стискам палци. Аз имах за първи път януари закъснение от няколко дни, дойде ми на 33-ти ден, по принцип най-късно на 29-ти ми идва. Не знам какво става с цикъла ми, друг път ми идва и на 24-ти ден. Тогава ЛФ ми е много кратка въобще за бременност, това ми го потвърди и АГ като и показах кога имам положителни тестове за О и на кой ден ми идва. Отплеснах се де, исках да кажа дано при теб това закъснение е за хубаво.

# 761
  • София
Памперсче, вече официално честито! Пожелавам ти най-спокойната бременност с пухкаво бебенце накрая! Heart

Зарче, страхотно наситени чертички! Hug

Джейче, и аз все още стискам палчета! Току виж се оказала някаква приятна изненада Heart Eyes

Добре дошли на новите момичета! Не се задържайте дълго Wink

Скорпи! Heart Това е толкова хубаво, прегръщам те!

Момичета, един малко неудобен въпрос, слагам го в скрит текст Joy

Скрит текст:
Сутринта на превръзката имаше някакво дълго 2-3 см парченце, което определено не беше съсирек... на някой да му се е случвало? Аз за първи път виждам такова Thinking

Прекрасен ден ви пожелавам!

# 762
Добро утро (макар и малко мрачно) Nature Sun With Face
Честито момичета за наситените чертички, дано на всички ни сполетят такива хубави като вашите.
Съншайн, Рокет и аз бях като вас - тъкмо да пусна анкетата в Надежда и нещо ме спира, после направо звъннах в болницата и се самоотказах за там (не ми се чакаше толкова месеци- винаги искаме всичко да става сега и веднага ако може), но си мисля, че е хубаво ако сте се ориентирали за там да си подавате документите. В много случай проблема е много малък и с точната намеса и терапия се оправя за месец- два и после съжаляваме защо не сме се посъветвали със специалист по рано.

Аз, учудващо,  съм доста спокойна, утре ще проверяваме тръбите (може би утре сутринта вече ще ми се свие сърчицето от нерви и притеснение). Сега съм на кантар дали да си купя тестове за овулация или да пропусна този месец и да се отдадем само на любов и малко спокойствие Heart Eyes

Джей Ло, винаги има надежда Flowers Four Leaf Clover

# 763
  • София
Тулипче, не се притеснявай - всичко ще е наред. Самата процедура също не бива да те плаши. Ти с упойка ли реши да бъдеш? Помисли си, че това е нещо, което правиш за свое добро Heart Утре никакви нерви и притеснение!

Да си кажа честно, и аз се чудя този месец да следя ли овулации и БТ или просто да се пусна по течението...

Рокетче и Сънче, и аз да се включа - според мен е най-разумно да подадете документите сега, за да започнат да ви придвижват по системата, пък докато чакате - току виж се случило хубавото Simple Smile Иначе колкото повече отлагате, толкова повече губите време.
И аз в началото бях доста депресирана от това, че изобщо се налага да прибягна до тази стъпка, но това се превъзмогва, а и всички го правим в името на нашето здраве и на още един живот. Тулипчето е права - може съвсем малка намеса да се наложи, ако изобщо се налага нещо. Ето, и моят първоначален преглед мина, както и ЦС, и сега си действам... пък ако не стане още няколко месеца, вече съм пациент и няма да е необходимо да чакам с месеци за нов преглед.

Heart

# 764
Скорпи, много се радвам за предложението! Пожелавам да си спретнете чудна сватба и да си изкарате приказно този ден, така, както вие си го мечтаете и представяте! Simple Smile

Памперс, знаех си, че ще се насити тази чертичка! Вече официално честито! Пожелавам ти много спокойствие и успешен финал! Simple Smile

Зара, чудесни са ти чертичките, стискам палци все така всичко да си е наред! Simple Smile

Джули, невероятна гледка имаш! Наслаждавай ѝ се максимално! Simple Smile

Бубе, аз не мога да помогна по твоя въпрос, не ми се е случвало май, все съсиреци са били.

Tulipa_, стискам палци за прегледа, дано всичко да е наред и бързо да забременееш! Simple Smile

ДжейЛо, още тая надежда и аз, вярвам, че има шанс, докато няма лелка! Simple Smile

За репродуктивната клиника - аз също бих се записала, не се притеснявам, ако се наложи. Много искам да имаме бебе и ще направя, каквото е необходимо, за да се случи. Видяло се е вече, че при нас няма да е неочаквано и изненадващо, така че е важен само крайният резултат, без значение как ще стигнем до него. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт