Февруари- месецът на любовта, ще покаже втората черта!

• 31 091
  • 781
  •   1
Отговори
# 765
Добро утро , момичета . Тази сутрин ми дойде . Може би трябва да пусна едни хормони . Лошото е , че нали се пускат на 3-ти и 5-ти ден от цикъла , а този месец се падат празници и нз дали ще работят лабораториите .

Последна редакция: ср, 27 фев 2019, 10:39 от Sunshine_00

# 766
Съншайн, съжалявам! В кой град си? Сигурно трябва да има някоя дежурна лаборатория по празниците.

# 767
Момичета благодаря за подкрепата и аз се надявам всичко да е добре
Относно процедурата - няма да е с упойка, ще ми проверят тръбите с гел или пяна нещо такова и на УЗ няма да има облъчване и спиране на опитите за бебе.
Док каза че е бързо и не е болезнено (може би просто неприятно ) ще видим .

# 768
Ами точно тези дни ще съм в Пловдив

# 769
Бубе, имах при БХ. Огромно парче плът (не знам как иначе да го обясня). До тогава не бях виждала такова нещо. Може би е част от лигавицата, която не се е изчистила хубаво. Споко! 😘

# 770
Можеш ли да обясниш каква точно е тази процедура (вкл. доктор, град и т.н.), че аз знам съвсем друга, която е доста болезнена, с вкарване на контрастно вещество в тръбите и едновременно снимане на ренген. Ще се радвам ако има друга по безопасна и безболезнена проверка на тръбите, защото никак не ми се ще да се подлагам на по горе описаната.
Честито на Памперсчето и на  Зара!
Буболеса, това е по-светъл съсирек, имала съм и аз подобно нещо. Няма място за притеснение.
Съншайн, ако смятам правилно трети ден ти е на 1 март, нали? Той е работен ден!

Момичета благодаря за подкрепата и аз се надявам всичко да е добре
Относно процедурата - няма да е с упойка, ще ми проверят тръбите с гел или пяна нещо такова и на УЗ няма да има облъчване и спиране на опитите за бебе.
Док каза че е бързо и не е болезнено (може би просто неприятно ) ще видим .

# 771
  • София
Блекче, и аз така си помислих, може би не се е „резорбирало“ добре Joy
Имам си типичните болки, така че мисля, че всичко е наред. Стана ми супер любопитно, а естествено ЗАЩО ДА НЕ СЕ ФИЛМИРАМ ЗА НЕЩО?! Та така Grinning Благодаря ти! Hug

Сънче, можеш да се обадиш в една-две лаборатории в Пловдив и да ги питаш дали ще работят? Все си мисля, че поне на 2ри трябва да има работещи?

# 772
Тилупа да не е хидротубация?И аз се интересувам при кой ще я правиш

# 773
Да , Русинова , точно на 1-ви ми е 3-ти ден , но на 3-ти ми е пети ден , а то се пада в неделя Joy

# 774
Бубче, имала съм такива “парчета”, че и доста големи. Мисля, че ако е единичен случай не е проблем. Може лигавицата да е била по-голяма и сега да се чисти. Ако и през другите цикли го имаш, вече може да питаш док. Simple Smile

Иначе, прави сте за записването в репродуктивна клиника. И на мен не ми се вярва, че се стига до тук, но е факт.

Днес сутринта си пуснах изследванията- АМХ, Инхибин Б и вит. Д. За Инхибина ми казаха, че ще чакам поне 15 дена, че се правел в Германия, ако правилно съм разбрала. Astonished Дотогава направо ще ми се изчака чакането. Bowtie

Съншайн, нямаш ли вариант да ги пуснеш изследванията на 2-ри ден? Често в темата за хормони виждам, че когато няма възможност на 3-ти ден е за предпочитане 2-рия. Можеш пак да се консултираш там. Хормонални изследвания- 8 се казва темата. Simple Smile

# 775
FBID незнам точно как се казва самата процедура (може и да е хидротубация)
Ще я правя в София в Адела при док.Семерджиева. Док не харесва цветната снимка точно поради облъчването, обясниха ми да си купя от аптеката тази пяна и да отида при тях за часа си,  с катетър вкарват пяната в матката (подобно на ЦС) и с ваг.ултразвук се виждат тръбите. За безболезнена немога да кажа, но при всички случай е по безопасна, а като сума е може би същото като при ЦС.

# 776
Здравейте момичета BlushОт месец тайно чета темичките,но чак днес се реших и аз да се включа.Първо се извинявам ако пиша в темата Не където трябва..Та относно моя случай и мойте притеснения:Със съпруга ми бебеправим опити вече 10 месеца.От притеснение и какви ли не глупави мисли в главата ми,този месец реших ме да се обърнем към специалист,насочихме се към д-р Бързашки при когото бях на преглед на 12 ти прегледаме и каза,че не вижда проблем но ни даде изследвания които да направим със съпруга ми,които предстоят утре.Много ме притесняват резултатите и бих се радвала ако някоя от вас има мнение за този доктор...
Забравих да спомена,че имам една бременност от която се радвам на 11 годишен син Hug

# 777
A след колко време неуспешни опити се препоръчва среща с репродуктивен специалист? Със сигурност всеки сам преценява, но предполагам има някакъв период, след който лекарите считат, че се препоръчва...?

# 778
Ами повечето казват една година

# 779
Ivied, зависи от годините мисля. Ако си до 35г. след година неуспешни опити. Ако си над тази възраст - 6 месеца.
Но много зависи и от цялостното зравословно състояние. Ако имаш предишни проблеми, било то гинекологични, с ЩЖ, с наднормено тегло и тнт. е добре след 6 месеца неуспех да се потърси съдействие. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт