Февруари- месецът на любовта, ще покаже втората черта!

• 31 606
  • 781
  •   1
Отговори
# 255
И аз ви чета, точно ми свърши, ама тоя месец няма как, та чаааак март ще се включа след следващия цикъл. Може пък на нервите да ми се отрази добре.

# 256
Наталче,  на мен besure ми показа 2 черти 3 дни преди закъснението.  Направих 2 и двата показваха чисти 2 черти. Аз ги харесвам. Мога да при кача снимка , за съжаление приключи в 10 седмица 😑

# 257
Здравейте момичета....имам един въпрос.
Възможно ли е да си бременна след отрицателен тест.
Последната ми менструация беше на 09.01 и до ден днешен още я няма ,на 15.02 си направих тест и беше отрицателен.Имам болки ниско в корема все едно ще ми дойде ,но още я няма ,кръста ме боли и вече ще откача от мислене на какво се дължи това. По принцип до ден днешен никога не ми е закъснявало толкова време,винаги ми е идвало два или пет дни преди датата и сега просто не разбирам какво става с мен. Имам една извънматочна бременност преди 14 години, и една неуспешна ин витро бременност ..Възможно ли е да съм влезнала в критическа

# 258
Iglika, според мен ти е рано за критическа.. пусни си един кръвен и ако е отрицателен отиди на гинеколог.

# 259
Здравей, Иглика! Мисля, че има в историята случаи,при които теста е отрицателен, а има бременност. Дано е това и да е успешна! 🙏

Момичета, бърз : цикъла ми е 27-28 дни. Правя втори месец тестове за ову. Днес (18.02) ми е 13 ден, чертата става все по-бледа. Започвах ги от 15 (10 ден). Възможно ли е да ми е толкова ранна ову, при нормална дължина на цикъла. И миналия месец гледам съм си отбелязала около 10-11 ден от цикъла, че най-вероятно е била, но реално не съм видяла положителен тест... 😔

# 260
Здравей, Иглика! Мисля, че има в историята случаи,при които теста е отрицателен, а има бременност. Дано е това и да е успешна! 🙏

Момичета, бърз : цикъла ми е 27-28 дни. Правя втори месец тестове за ову. Днес (18.02) ми е 13 ден, чертата става все по-бледа. Започвах ги от 15 (10 ден). Възможно ли е да ми е толкова ранна ову, при нормална дължина на цикъла. И миналия месец гледам съм си отбелязала около 10-11 ден от цикъла, че най-вероятно е била, но реално не съм видяла положителен тест... 😔

При мен по-предния цикъл ми беше с много ранна О. Случайно хванах пик в 8ми ден. Цикълът ми средно е около 30 дни.

# 261
Блеки,напълно е възможно да си с ранна овулация.При мен това беше една от причините да не забременявам с първото си дете.Тогава-преди 14,15год.нямаше интернет и не знаех,че има тестове за ову.Та правехме бебе след 13 ден от МЦ.Веднъж  като усетих поредните болки около 8 ден и тъй като вече си мислех,че нещо ми има отидох на  гинеколог.На ултразвука се видя доминантен фоликул 22мм.Съвета на лекаря бе да правим бебе този и следващия ден,тъй като съм в овулация.Ами получи се,още на следващия месец.... вече е на 13 г.

Във връзка с въпроса на Иглика ще си позволя да повторя историята ме с първата бременност"Относно отрицателните тестове ще ти разкажа нещо интересно. Вече имам голям син на 13г--жив и здрав,много ме радва./още тайничко се надявам на второ.../Та това се случи.Мъчим се с мъжа ми 2 г.и нещо-пак нищо ми нямаше и в един момент цикълът ми спира.Правя тестове с първа сутрешна урина 1,2,3,4,5 -категорично отрицателни.През това време почвам да пуша ,да пия,ставам изнервена...Казах си-това е ранна критическа-да съм толкова изнервена-няма от какво,/по принцип съм много спокойна/явно никога няма да имам дете.От депресия се изпокарвам с мъжа ми за глупости и решаваме да се разделим....!На другия ден отивам на лекар за да видя някакви лекарства за по-лека критическа да ми дадат.Казвам на лекарката ,че нямам цикъл от 20 дена,а тя преглеждайки ме ми казва "ами много ми приличаш на бременна" на което отговарям,че не е възможно правила съм си много тестове и всичките са били отрицателни.Тогава лекарката започна да приказва:"Абе тия тестове трябва да ги спрат със закон.Ти знаеш ли,че при всяка бременна хормона се покачва различно,въобще не им вярвай!Не,не ти наистина си бременна..."Като чух това,като осъзнах колко нездравословно живях в последния месец,много се изплаших че съм увредила плода и така се разревах,че тя веднага ми каза:"Е,спокойно де няма страшно ,ще го махнем"от което още повече се разстроих и така плачех,че не можех да кажа колко силно желано е детето.Само и стиснах ръката и показах брачната си халка,която мислех да върна след прегледа....След известно време мъжа ми ме срещна и директно ме попита да не съм бременна,да го погледна в очите...Е,не можах да скрия и се събрахме.Просто някакво шесто чувство го карало да си мисли,че е станало.Наистина нямаше от къде да знае,никой не знаеше,пролича ми в 7 месец чак.После дълго се шегувахме ,че отр.тестове показват,че ще си имаме извънземно."Така че най-добре кръвен тест е добре да се прави,но и това не знаех тогава.

Последна редакция: пн, 18 фев 2019, 12:15 от Не се сърди, човече

# 262
  • София
Добро утро, момичета! По едно кафенце от мен  Purple Heart

Моята дилема с тестовете продължава   Smiley
Ето снимка на вчерашния тест, първата е от вчера, втората от днес вече изсъхнал, чертата днес се вижда като все едно с тънкописец нарисувана, снимките не са много ок, но това успях да сътворя
Скрит текст:
Скрит текст:

А това е Шуърчек от днес, и на него цяла фотосесия направих, има втора бледа черта, колко се вижда на снимката не знам, но я има...
Скрит текст:
Скрит текст:

Не смея да се зарадвам, със сигурност ще повторя, така де потретя със Шуърчек, искам да съм сигурна. И ме е страх да си давам надежда с тези черти и колко са реални  Close

Последна редакция: пн, 18 фев 2019, 08:48 от Наталчето

# 263
Наталче , според мен щом и на шуъра има чертичка , значи има бременност Heart Колко дни ти оставаха до М

# 264
  • София
Добро утро, момичета!

Наталче, аз от снимките не виждам много добре, но все пак нещо „хваща“ окото ми там - ако е розовка и я има, значи и бременност има! Силно стискам палчета да се насища!

FBID41, твоята история е достойна за книга! Радвам се, че всичко се е наредило и сега се радвате на едно здраво и силно семейство - понякога става така, нужно е нещо голямо да ни разтърси, та да разберем, че това са нашите хора Heart Сега ти пожелавам от все сърце съвсем скоро да се зарадвате отново, този път мирно и спокойно Hug

Iglika, и аз като другите момичета да те посъветвам - направи си кръвен тест, ако не покаже бременност - директно при АГ. Стискам палци!

Блекче, възможно е да си имала ранна ову, да. Другият вариант е да предстои, така че според мен не спирай с тестовете - това, че става по-бледа, не означава, че задължително е минала - нивото на хормона не е постоянна величина, възможно е да има леки колебания преди пика Heart

# 265
  • София
Наталче , според мен щом и на шуъра има чертичка , значи има бременност Heart Колко дни ти оставаха до М

3 дни, на 21ви ми е датата. Утре сутрин пак ще правя. Толкова въображеми черти съм виждала, че сега докато не видя ясна черта няма да повярвам, така че за момента не бързам просто ще чакам чертата да стане по ясно видима.

# 266
Наталче , на мен престото миналия месец ми даваше изпарителни черти , но на шуър чека не се появи втора черта , затова ти казвам - щом и на него я виждаш , има нещо . Пусни един кръвен . 3 дни преди  М шуъра няма как да ти даде ясна черта , даже на някои въоще не отчита преди закъснение , а при теб се вижда нещо

# 267
  • София
В момента нямам възможност за кръвен, ще си взема още един Шуър и ще го направя утре сутрин, ако има нещо чертата трябва да се насити мисля аз. На този тест имам най-голямо доверие. Миналия месец си търсих Престо, но в най-близката аптека ми предложиха този besure, но не му вярвам много. Ще видим утре как ще е. Имам някакво вътрешно чувство, дано не ме лъже и да не се дължи на голямото ми желание да видя мечтаните две чертички Close

# 268
В момента нямам възможност за кръвен, ще си взема още един Шуър и ще го направя утре сутрин, ако има нещо чертата трябва да се насити мисля аз. На този тест имам най-голямо доверие. Миналия месец си търсих Престо, но в най-близката аптека ми предложиха този besure, но не му вярвам много. Ще видим утре как ще е. Имам някакво вътрешно чувство, дано не ме лъже и да не се дължи на голямото ми желание да видя мечтаните две чертички Close
Natalche, моят besure изглеждаше по дълъг.при качвам снимка

# 269
Наталче има лееека черта на шуърчека!След много взиране я видях на втората снимка.Според мен си вземи шуърчек писалка ако можеш.Стискам палци!

Общи условия

Активация на акаунт