Февруари- месецът на любовта, ще покаже втората черта!

• 31 629
  • 781
  •   1
Отговори
# 510
Честито Blueberry Heart

# 511
Ейй че хубави тестчета и чхг-та! Мноого ме зарадвахте, браво! Честито на щастливките и до термин! 🤗 Хайде дано се продължава все така и само + тестове вече, чак да се опразни късметлийското списъче на НЕчакащи. ❤😊

# 512
Ех че хубава неделя! Честито blueberry!  Сега спокойно и се пази! Темичката ни тръгна на добре 😉

# 513
  • София
Честито и от мен! Безпроблемна бременност и до финал!
ДжейЛо, аз нямам повече търпение от теб
Smiley Purple Heart
Обичам така да валят малко по малко +-чета Sparkling Heart

Последна редакция: нд, 24 фев 2019, 23:36 от Наталчето

# 514
Йоана, благодаря ти, аз не мога да се успокоя, какво ми стана не знам, вместо да се смея, аз не  мога да спра да плача,от Януари 2016 правим опити, не губете надежда момичета. Това са сълзи на щастие.  Най-прекрасното чувство, пижелавам го на всяка която го бленува толкова силно, пиша и плача, съжалявам Cry

# 515
Blueberry09, чудесни чертички и страхотен резултат от кръвния! Честито и от мен и пухкав и успешен финал ти пожелавам! Дано да успееш да устискаш до 28 и да зарадваш мъжа си за празника. Simple Smile
JLo, направо се възхищавам на търпението ти! Чакам с нетърпение резултата. Simple Smile

П.С. Дано днешните положителни тестчета да вдъхнат кураж на момичетата, които временно са го изгубили. Simple Smile

# 516
Слънчогледче, дано устискам но ми иде да му се хвърля в прегръдките и да му кажа че пуснах кръвен и че ще става тати Heart Eyes

# 517
Blueberry Представям си каква емоция е! Изживей си я. Радвай се и всички тук стискаме палчета скоро да забият сърчицата във всички вас! Мисля, че доста сте почакали, но ето че си е струвало. А незнам как чакаш, аз предния път едвам изтраях цял следобед хахаха. И ние от 2016  се борим за щастлив финал. Вярвам че всички ще бъдем благословени с такова чудо и то доста скоро! ❤🤗😍

# 518
Слънчогледче, дано устискам но ми иде да му се хвърля в прегръдките и да му кажа че пуснах кръвен и че ще става тати Heart Eyes

Когато и да му кажеш, изненадата и радостта ще са големи! Simple Smile

# 519
Амин,дано всички получат през 2019,това което им е на сърце, скоро да го носят на ръце. Искам да ви споделя нещо. Този месец отидох с бебешко розово боди за новородено в една църква на Богородица и на иконата на свети Мина оставих бодето и прочетох молитва за бебче. Помолих се от сърце, даже на колене я четох ,не знам дали има общо но ето че стана, дано се задържи до финала, много ме е страх. Confused

# 520
Честито на бъдещите мами! И аз не съм се включвала, но сега излязах отпуска и вече ще съм по- активна, докато не свърши! 😄 бях споменала, че ММ се връща този месец- е, в Бг ще е на 02.03 и как пък точно цикъла ми закъсня с 2 дни и ОВУ- то ми се премести за 02.03, 03.03 Божа работа, пък ние ще се обичаме! Hug Много се радвам като видя някое момиче да качи един хубав тест с две чертички, и аз нямам търпение да ги видя за 3ти път, но този път с бебе на финал! Успех момичета, аз днес цяяяял ден ще пазя дивана Stuck Out Tongue Winking Eye

# 521
Боровинке и аз се разплаках като разбрах колко си го чакала!Благодаря,че сподели!Момичета,не можете да си представите колко надежда ми вдъхвате с положителните тестове!

# 522
Хопчи, Блубери, честито, момичета! Толкова ме зарадвахте, вашето дълго чакане и търпение се увенча с успех и скоро ще гушкате малките пухкави бебчета! И аз чакам от края на 2016г. Мога да си представя каква е емоцията и вълнението! Бъдете благословени и лека бременност! Блубери, аз не бих издържала на твое място, бих му се хвърлила на врата на ММ с подранилия подарък Stuck Out Tongue Winking Eye

# 523
Боровинчицееее, браво на вас! Тихичко честито и пухкаф, розов финал ❤
Ама какъв уикенд само, няма такова щастие. Редиците взеха да оредяват.
Скорпи, много ми хареса изказването ти. И аз скоро се замислихих за тези от гетата, как пък толкова лесно им се получава всичко. Ние хиляда добавки приемаме, хиляда изследвания си правим, гледаме да водим здравословен начин на живот и накрая нищо 😢

# 524
Здравейте, мочитета отдавна не съм писала.
Хопчи, Боровинке честито, момичета. Много се радвам за вас, желая ви лека бременност и фухкав финал. Heart
При мен леката дойде днес един ден по-рано, супер болезнена и придружена с гадене, а тъкмо си мислех, че може би този път се е получило. Cry ПМС започна 4 дни по-рано с доста болезнени гърди и придърпвания в яйчниците, което е нетипично за мен, обикновено  започва няколко часа преди да дойде леката. А тъкмо мислех утре да направя тест.

Общи условия

Активация на акаунт