Февруари- месецът на любовта, ще покаже втората черта!

• 31 628
  • 781
  •   1
Отговори
# 525
Хопчи, много се радвам за теб HugHeart честито!

Боровинке, много ясна черта, честито и на теб ! Hug

Аз още чакам, голямо следене в тоалетната, но за сега нищо Grinning Не знам как ще издържа до утре след работа! Никакви признаци и симптоми нямам, за нито едното.
Момиче , скала си ти... А аз седя и чакам ли чааааааакам точно твоят тест Kissing Heart

# 526
Здравейте, мочитета отдавна не съм писала.
Хопчи, Боровинке честито, момичета. Много се радвам за вас, желая ви лека бременност и фухкав финал. Heart
При мен леката дойде днес един ден по-рано, супер болезнена и придружена с гадене, а тъкмо си мислех, че може би този път се е получило. Cry ПМС започна 4 дни по-рано с доста болезнени гърди и придърпвания в яйчниците, което е нетипично за мен, обикновено  започва няколко часа преди да дойде леката. А тъкмо мислех утре да направя тест.

Борислава, прегръщам те! Hug Другият месец ще стане! Heart

# 527
Никаква скала не съм Grinning в ремонт сме и съм ужасно мръсна за да скокна до аптеката. Около работата няма аптеки...та ще е утре вечерта, ако ми дойде до тогава....каквото стане!

# 528
Джейло, успех миличка. Стискам палци!
Борислава, съжалявам скъпа, недей се отчайва !

# 529

Благодаря, Даяна! Heart Дано Баба Марта ни зарадва всички чакащи с положителен тест. Blush

Хопчи, Боровинке честито, момичета. Много се радвам за вас, желая ви лека бременност и фухкав финал. Heart
При мен леката дойде днес един ден по-рано, супер болезнена и придружена с гадене, а тъкмо си мислех, че може би този път се е получило. Cry ПМС започна 4 дни по-рано с доста болезнени гърди и придърпвания в яйчниците, което е нетипично за мен, обикновено  започва няколко часа преди да дойде леката. А тъкмо мислех утре да направя тест.

# 530

Благодаря, Даяна! Heart Дано Баба Марта ни зарадва всички чакащи с положителен тест. Blush

Ще ни зарадва естествено! Нали е женския месец Blush

# 531
JLo, стискам палци. Simple Smile
При мен болките и напрежението в гърдите започнаха да отслабват, което значи, че лелката идва.
Днес сутринта правих тест, на 25ти ден от Ц. и първо ми се мярна някаква черта, та направих и останалите китайски, които имах. Абсолютно и непоклатимо отрицателни бяха. Оказа се, че първият не е бил с никаква черта, а с някаква  вдлъбнатина, която на светлината в банята стои като лека чертичка.
Поплаках си 5мин., реших като ми дойде да пусна пак АМХ и Инхибин Б и да попълня анкетата на Надежда. Та така при мен. Simple Smile

ПС: Това ни е 6ти месец опити и ми е малко отчаяно. Sad

# 532
danger#scorpion@, точно от тази мотивация имах нужда. Днес решихме, че няма да пием за сега антибиотик, а ще увеличим секса хихи. И вие много ми липсвахте всички. Цопнах се в късметлийското списъче  и се надявам скоро и аз да се отчета с +. Честито на Хопчи и на Блубери, лека и до финал и вече го давайте по-спокойно. Прекрасен неделен след обяд!

# 533
Хопчи, Блубери тихичко честито и от мен.
Много се развълнувах за вас с тези страхотни новини. Пожелавам ви лека бременност и най- сладките и пухкави бебета на финала. И също много спокойствие през следващите седмици и само положителни мисли. ☺🤗💐🌷🍀
Jlo   и аз ти стискам палци 🍀
Rocket не се отчайвай. Може би е рано за чертичка. Симптоми не гледай. Ще стискам палци и на теб, дано те пропусне този и следващите няколко месеца. 🍀🤗

Последна редакция: нд, 24 фев 2019, 16:39 от djesi8567

# 534
Опитвам се ама не ми се получава много много, вече ни е седми месец опити а и някои от изследванията не са ми съвсем ок, и при спермограмата на ММ някои показатели са леко занижени и вече започвам да се притеснявам все повече. Cry
Джейло, успех миличка. Стискам палци!
Борислава, съжалявам скъпа, недей се отчайва !

# 535
Рокетче , 6 месеца не е много време , не се отчайвай Kissing Heart

# 536
Малко клиширано, но - хубавите неща нали ставали бавно! Hug

# 537
Здравейте момичета
Честито на всички видели втората чертичка и до финал Flowers Four Leaf Clover

Не съм писала от доста време - не бях на кеф (може да предположите всички защо - Ц ми подрани с 2 дена)
Наталче моля да ме включиш в списъчето - 20.02, предполагаема О - 05.03. - МЦ 19.03.
И само да се отчета за нещата около мен. След като ми дойде веднага звъннах да си запазя час за мен и ММ.
Док като разбра какви са ми притесненията-  мога да си призная че двете с акушерката искрено си се посмяха (аз направо си бях сложила диагнозата намален яйчников резерв) при което ме успокоиха и акушерката ми каза че с моето положение мога да родя поне 5 деца (дано да стане и това Flowers Four Leaf Clover ) Относно ММ спермограмата му е 50/50,но казаха че резултатите са му с малко под нормата и можем да повлияем на стойностите- изписа хапчета за 3 месеца, за да дигне малко процентите.
По мое желание в четвъртък ще проверим проходимостта на тръбите (малко ме е страх да си призная) и така продължаваме да се надяваме всичко да е ОК. А за сега се отдаваме на здравословно хранене, спорт и позитивни мисли. Успех на всички в бебеправенето Flowers Tulip

# 538
Аз имам един въпрос, понеже се чудя. При предните ми две биохимични бременности, при прокървяването ми казваха докторите веднага 3х2 утрогестан и но шпа, та сега се чудя дали като видя положителен тест да не започна прием като дозата ще е по- малка разбира се и ще усведомя докторката ми. Четох, че при момичета, които са имали загуби или са забременели трудно им изписват докторите още веднага прогестеронови апарати. Не мисля, че нещо ще навреди като цяло, вие какво мислите? Thinking

# 539
Рокет, горе нослето! Ти си млада, 6 месеца не са толкова много! Скоро ще е и твоето чудо Hug
На нас ни е пети месец опити, но сме старички и всеки следващ месец губя надежда лека полека и започвам да се отказвам. Confused един глас в мен говори- къде си тръгнала, гледай си децата и кротувай, остаря.... Confused

Общи условия

Активация на акаунт