Февруари- месецът на любовта, ще покаже втората черта!

• 31 622
  • 781
  •   1
Отговори
# 540
Daqna, и аз се присъединявам към питането ти. За същото нещо се чудех и аз. Хопчи и Блубери, браво момичета, стискам палци за хубави, сладки бебешоци
🙏💞

# 541
Рокет, горе нослето! Ти си млада, 6 месеца не са толкова много! Скоро ще е и твоето чудо Hug
На нас ни е пети месец опити, но сме старички и всеки следващ месец губя надежда лека полека и започвам да се отказвам. Confused един глас в мен говори- къде си тръгнала, гледай си децата и кротувай, остаря.... Confused
Да не съм го чула повече това горе... казвай адреса , идвам с теста 🤣... Ние в петък пуснахме СГ- резултати ще има утре , излязоха всички мои хормони...  Днес или утре е О. Работим и резултати след 12дни 😁. Напрегнати сме... домашният любимец не е добре опериран е та го разкарваме по клиники,  системи, инжекции... искам почивка и спокойствие... 🤪🤪🤪

# 542
Daqna, и аз се присъединявам към питането ти. За същото нещо се чудех и аз. Хопчи и Блубери, браво момичета, стискам палци за хубави, сладки бебешоци
🙏💞

Значи не си го мисля само аз. Relaxed То че ще го направя, ще го направя аз си знам Grinning , ама се успокоих че не си го мисля само аз.

# 543
Момичета, честито на всички  за втората чертичка Heart
Аз оставам в списъка на чакащите за следващия месец и се чудя има ли вече такава темичка
Целувки Hug

# 544
... започвам да се отказвам. Confused един глас в мен говори- къде си тръгнала, гледай си децата и кротувай, остаря.... Confused

Всичките ми положителни мисли са с теб и се надявам утре да ни зарадваш! Възрастта не е фактор.

Рокет, 6 месеца нищо не са. Не се предавай!

Пием с ММ кафе в двора и ме подкукороса да си правя тест. За какво съм си била купила 10 като не ги ползвам Grinning Направих си де. Втора бледа черта. Но моля не ми честитете. Ще изчакам седмица. Преди 3 цикъла пак беше така, чертата на ден закъснение супер бледа и 8 дни след това падна. Със сина ми беше наситена колкото контролата секунди след като направих теста. Докато не мине още седмица и не видя наситена черта в случай, че не ми дойде, защото болките са ми баш такива и имам чувството, че всеки момент ще текне, го пускам само като слух с молба да ми стискате тоя път силно палци и с краката. И дано тоя ужасен болезнен месец си е заслужавал, защото буквално трета седмица съм в ужасни болки.
Ако всичко този път е наред, Хопчи, с теб ще вървим с един термин Grinning Силно се надявам и JLo да ни прави компания.

# 545
Памперс, силно стискам палци да се закрепи здрави тази точица и всичко да е наред и с успешен финал! Чакам с нетърпение да се похвалиш официално! Simple Smile

# 546
JLo, Pampers, мерси за позитивизма, имам нужда от него. Simple Smile
Tulipa, и аз съм се самодиагностицирала с намаляващ яйчников резерв. Миналият месец цикълът ми беше 26 дена. Този месец пак ми зацапва леко на 25-ти ден и няма да се учудя утре да цъфна. А скъсяващият се цикъл е един от симптомите за изчерпващ се резерв.
 Затова този цикъл на 3-ти ден пускам АМХ, Инхибин Б и вит.Д  и си попълвам нещата за Надежда. Не ми се чака повече. Нещо се сдухах...

# 547
JLo, Pampers, мерси за позитивизма, имам нужда от него. Simple Smile
Tulipa, и аз съм се самодиагностицирала с намаляващ яйчников резерв. Миналият месец цикълът ми беше 26 дена. Този месец пак ми зацапва леко на 25-ти ден и няма да се учудя утре да цъфна. А скъсяващият се цикъл е един от симптомите за изчерпващ се резерв.
 Затова този цикъл на 3-ти ден пускам АМХ, Инхибин Б и вит.Д  и си попълвам нещата за Надежда. Не ми се чака повече. Нещо се сдухах...
Ей сега и мен вкара във филма... откакто бебеправим и моят цикъл се скъси от 28 на 24-25дни за 2 години... само АМХ не съм пускала... вече нямам сила да ме бодат 🙄

# 548
Tinti, не се филмирай, моля те. Kissing Heart
Нещо съм се сдухала тези дни и май е по-добре да не пиша, че напрягам и другите. А днес така хубаво ни започна темата. Извинявам се! Sad
Просто днеска като видях тази мнима втора чертичка и така ми прескочи сърчицето.... ама не било писано. Simple Smile

# 549
Ох, момичета искам да ви питам как е при вас положението с болките в гърдите преди менструация? При мен от няколко месеца насам има болезнени гърди 4-5 дена след овулация, а когато менструацията настъпи е оскъдна и кратка. Много четох по тоя въпрос, ама се обърках още повече. Дължало се на висок прогестерон, други казват на нисък, на трето място пише, че прогестеронът не може да бъде нисък, а това се получавало, когато нивото на естрогена е по-високо от това на прогестерона. Аз всеки месец си мисля заради тея болезнени гърди, че може да съм бременна, ама не! Даже вече като ме заболят след овулацията си казвам, че пак не е станало. Моля споделете как е при вас, какво знаете? Аз съм изследвала хормони и освен леко завишения тестостерон другото е в норма. Прогестерон не съм изследвала обаче.

# 550
  • Blondeville
DaqnaYordanovaАко нямаш направено изследване за тромбофилии и приемаш утрогестан и но шпа на своя глава, може да стане беля. Те допълнително влияят на кръвосъсирването и ако има и тромбофилия това може да спре развитието на плода. Предполагам след 2 БХ бременности това е изследвано, и съответно може да се направи профилактика, ако има нужда. Най-добре е след плюс тест
просто да се пусне прогестерон, защото ако той е ок, просто няма нужда. А леките присърпвания съвсем лесно се изтърпяват и без но шпа.

За уреаплазмите -?аз лично бих лекувала. При масов растеж са опасни, а през бременността имунитетът пада и без това, а е по-добре да се изтребят преди, а не по време на бременност. Още повече, че майката може да предаде инфекцията и на плода. Най-често спонтанните аборти около 5, 6 месец или преждевременни раждания са причинени от някаква инфекция.

Аз имам един въпрос, понеже се чудя. При предните ми две биохимични бременности, при прокървяването ми казваха докторите веднага 3х2 утрогестан и но шпа, та сега се чудя дали като видя положителен тест да не започна прием като дозата ще е по- малка разбира се и ще усведомя докторката ми. Четох, че при момичета, които са имали загуби или са забременели трудно им изписват докторите още веднага прогестеронови апарати. Не мисля, че нещо ще навреди като цяло, вие какво мислите? Thinking

# 551
Не се шашкайте с този "намален яйчников резерв"!!! Моят цикъл е от доста години на 25-26 дни, на 36 съм вече, преди 10 дни си пуснах това изследване за яйчниковия резерв и за качеството на яйцеклетката и всичко беше повече от добре. Рокетче знам, че не е успокоение но ние бебеправим година и два месеца, а видя на колко съм...питаш ли ме? Хайде горе главата!

# 552
Jlo и Русинова не сте толкова "стари".Аз като след 2 месеца ставам на 41г какво да правя?Да се пенсионирам ли?Де да бях на ваште години....

# 553
Tinti, не се филмирай, моля те. Kissing Heart
Нещо съм се сдухала тези дни и май е по-добре да не пиша, че напрягам и другите. А днес така хубаво ни започна темата. Извинявам се! Sad
Просто днеска като видях тази мнима втора чертичка и така ми прескочи сърчицето.... ама не било писано. Simple Smile

Напротив , хубаво е да пишеш и да споделяш , приятно ми е в компанията ти Heart просто се замислих , гушкам те и пак казвам НЕ СПИРАЙ ДА ПИШЕШ 😍

Не се шашкайте с този "намален яйчников резерв"!!! Моят цикъл е от доста години на 25-26 дни, на 36 съм вече, преди 10 дни си пуснах това изследване за яйчниковия резерв и за качеството на яйцеклетката и всичко беше повече от добре. Рокетче знам, че не е успокоение но ние бебеправим година и два месеца, а видя на колко съм...питаш ли ме? Хайде горе главата!
А ми замислих се аз на 34съм не са много , но не са и малко , и твоето писане ми липсва... не се включвам често , но не ве изпускам Heart
Мм все пита има ли бременелка и той ви познава вече, снощи искрено се кефеше на Хопчи на двете чертички Heart

# 554
blondie_anna изследвала съм почти всичко, само тромбофилия оставих и не съм ги пускала. Замисляла съм се и за това да пусна прогестерон след + тест, най- вероятно това ще направя първо, БЛАГОДАРЯ! Хубаво е че си помагаме взаимно по някакъв начин, ако ще и с простичък съвет. Hug
Пуснах попринцип хормоните и всичко беше идеално, дали по време на бременност да изостава прогестерона? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт