Февруари- месецът на любовта, ще покаже втората черта!

• 31 616
  • 781
  •   1
Отговори
# 555
  • Blondeville
Daqna, изледвай и тромбофилии за да ти е спокойно и да си наясно, те са от честите причини за ранни загуби. Излезе ли нещо там, задължително консултация със специалист какво и как може да приемаш, и никакво но шпа на своя глава. Успех!

blondie_anna изследвала съм почти всичко, само тромбофилия оставих и не съм ги пускала. Замисляла съм се и за това да пусна прогестерон след + тест, най- вероятно това ще направя първо, БЛАГОДАРЯ! Хубаво е че си помагаме взаимно по някакъв начин, ако ще и с простичък съвет. Hug
Пуснах попринцип хормоните и всичко беше идеално, дали по време на бременност да изостава прогестерона? Thinking

# 556
Daqna, изледвай и тромбофилии за да ти е спокойно и да си наясно, те са от честите причини за ранни загуби. Излезе ли нещо там, задължително консултация със специалист какво и как може да приемаш, и никакво но шпа на своя глава. Успех!

blondie_anna изследвала съм почти всичко, само тромбофилия оставих и не съм ги пускала. Замисляла съм се и за това да пусна прогестерон след + тест, най- вероятно това ще направя първо, БЛАГОДАРЯ! Хубаво е че си помагаме взаимно по някакъв начин, ако ще и с простичък съвет. Hug
Пуснах попринцип хормоните и всичко беше идеално, дали по време на бременност да изостава прогестерона? Thinking

Яснооо, благодаря! Hug

# 557
Памперсче стискам силно палчета скоро да се похвалиш с тлъсти ярки две черти! 🤗 И ние покрай теб! 😋
1. Относно прогестерона и гърдите - аз като съм с нисък и изобщо след О или дните преди М нямам болезнени гърди, единствено имах когато бях Б.
2. За яйчниковия резерв - не се притеснявайте толкова момичета и не се шашкайте. Аз съм доста млада и моята М стана от 33 на 27 дни, но няма как да е това на този етап.
3. Лекарства като дуфастон или утрогестан не мисля, че трябва да се пият на сама глава. Особено след загуби и ако не са пускани прогестерон или тромбофилии. Аз се оказа, че имам тромбофилия и ми е противопоказно да пия като съм Б, а пия дуфастон само след О до 26ти ден и го спирам и така до 3 месеца. В противен случай мисля че може да е пагубно за бебчето.

Последна редакция: пн, 25 фев 2019, 05:31 от Joanaa

# 558
Добро утро, момичета! 😘
Памперсче, нищо мяма да кажа само ти пращам любов и позитивни мисли ❤❤❤🤗🤗🤗
Моите гърди по закон божии ме болят точно една седмица преди Ц, всеки път. Заболят ли ме, значи ще ми дойде точно след 7 дена. Сега обаче, за първи път през живота ми ме болят две седмици по-рано (на какво ли се дължи, не знам) като се има предвид, че този месец нямах и О, направо съм в голяма чуденка Sad

# 559
Добро утро,момичета!Дано седмицата е на късмет!Честито на Памперс!Моят съвет към момичетата,които се притесняват за яйчниковия резерв да си пуснат изследване на FSH,АМХ и Инхибин Б.Не винаги толкова бързо се влошават.Аз съм жив пример за това.Последния доцент при който ходих ме увери,че не е важна възрастта,а резултатите от изследванията.И наистина,който не ги е проверявал трябва да го направи,а не да се чуди.И нещо друго цялата история с възрастта започва от там,че има държавен фонд инвитро и доста гладни лекари около него.В момента на пазара има много добри билки,хр.добавки,витамини,хомеопатия,лубриканти и т.н..На 35 бях като започнахме по-сериозни опити.За всичките тези години всеки месец съм пила какво ли не...След аборта,който направих на 37г започнах вече да се боря за дете.Например Иногинола/съд.ревифаст/,който пих 1г. и половина и DHEA ми смъкнаха още FSH от 7 на 5 и ми вдигна АМХ,а уж не можело,,,,

# 560
JLo, Pampers, мерси за позитивизма, имам нужда от него. Simple Smile
Tulipa, и аз съм се самодиагностицирала с намаляващ яйчников резерв. Миналият месец цикълът ми беше 26 дена. Този месец пак ми зацапва леко на 25-ти ден и няма да се учудя утре да цъфна. А скъсяващият се цикъл е един от симптомите за изчерпващ се резерв.
 Затова този цикъл на 3-ти ден пускам АМХ, Инхибин Б и вит.Д  и си попълвам нещата за Надежда. Не ми се чака повече. Нещо се сдухах...

Добро утро момичета
Рокет, моя Ц също в момента е малко нередовен, но аз го отдаван на Достинекса (пия го поради ного високите стойности на пролактина, вече нормализиран, но си мисля че от самия хормон сега Ц се скъсява), изследвала съм АМХ и инхибин Б, витамините и това малко ме стресна, но и доктор също ми наби филма в главата и когато попитах  в клиниката си ме успокоиха.
Аз също мислих за Надежда, но не ми се чакаше толкова време за час и се ориентирах в друга клиника в София

# 561
Добро утро, момичета! 😘
Памперсче, нищо мяма да кажа само ти пращам любов и позитивни мисли ❤❤❤🤗🤗🤗
Моите гърди по закон божии ме болят точно една седмица преди Ц, всеки път. Заболят ли ме, значи ще ми дойде точно след 7 дена. Сега обаче, за първи път през живота ми ме болят две седмици по-рано (на какво ли се дължи, не знам) като се има предвид, че този месец нямах и О, направо съм в голяма чуденка Sad

Колко си сигурна,че не си имала овулация??? 🤪🤔 щом познаваш тялото си толкова добре,а този месец е различно...ммм не знам...Туко виж станало чудото 😋 стискам палци!
Мен всеки месец вече ме болят различно,но със сигурност миналия месец нямах ову и не са ме боляли грам нито един ден!
Добро утро на всички!

# 562
Добро утро!
Памперсче, силно стиснати палчоци!
Джейчето, не знам защо, но си мисля, че също ще ни зарадва!
Хубав ден и успешна нова седмица, момичета!

# 563
  • София
Добро утро, момичета!

Памперсче Heart Изпращам ти най-позитивните мисли и те прегръщам много силно!

Много ме замислихте за прогестерона и витамините. Яд ме е, че този път изпуснах да го изследвам на 7ми ден след О. Иначе мен никога не ме болят гърдите, може би съвсем, съвсем малко около седмица след ову, та не знам там какъв е случаят.

При мен БТ спадна доста тази сутрин, което означава, че чакам лелката утре. Даже ще си е по график.
Това, което ме успокоява, е че този цикъл овуто беше от левия яйчник, който доки каза, че е с намалени функции и предишните ми къси цикли били с овулация от него. Обаче този път цикълът ще си е 29 дни, ЛФ е 14 дни, а по графиката ми изглежда, че си функционира съвсем правилно - може би се е повлиял добре от добавките.

Поне сега ще използвам случая да пусна пак хормоните на 3ти ден и да го видя после този прогестерон ако има О.

Прегръщам ви!

# 564
Преди моя мисед гърдите задължително ме боляха седмица преди цикъл,  но от тогава вече 4 месеца няма и помен от болка въпреки , че си усещам овулацията много силно. Трябва ли да се притеснявам, че не ме болят?

# 565
Здравейте! Аз писах при вас съвсем кратко, януари месец. Тогав, когато ми дойде, директно отписах февруари и само ви четях.
Не съм следила овулация, реших, че няма да правим секс по график, изобщо отказах се дори да го мисля. Трудно беше, ще излъжа, ако кажа, че не са ми прелитали разни такива мисли, но гледах да ги разкарвам бързо.
От 01.02 започнах да мия вит. B комплекс, вит. D и Селен.
Не знам дали това има нещо общо, но този месец чудото се случи!
6 дни преди датата на шега реших да си направя най-обикновена лентичка от 0.50 лв. и имаше едвааа-едва видима черта.
Днес вече след 2 теста, резултата е такъв

Не съм пускала ЧХГ и ми е много притеснено, дори не смея да се зарадвам още.
Само се моля всичко да завърши добре!
Силно стискам палци на всички ви, особено на тези, които пишат от по-дълго време в темата!
Нека положителните резултати, които се споделиха в тази тема донесат късмет на всички!
И много силно стискам палци и се моля всичко да завърши с пухкав и ревящ финал!
Успех!!!!

# 566
Здравейте момичета!

Lilly_TeaRose, честито! Hug
Памперс, стискам палци  силно Hug
ползотворна тема се получава, много е хубаво- всеки ден виждаме поне по една добра новина Hug

# 567
И аз да се включа с едно “Здравейте”! Simple Smile
Днес съм значително по-добре. Явно вчера нещо не ми издържа нервата и като добавим, че беше най-депресарският ден от седмицата...
Tulipa, аз АМХ пусках и излезна 2,70. На мен ми изглежда малко, защото готната граница е 8,10. Не съм го коментирала с Док, но този месец ще си запиша час и ще видим какво ще каже.
Чакам да пусна и Инхибин Б на 3-ти ден от този цикъл, за да имаме пълната картинка и да видим какво правим. Simple Smile
FBID, вярно е, че не винаги е от годините. Аз съм на 31г. с ФСХ 8,5. Височко е както и да го погледнеш, но аз имам операции и на двата яйчника. Няма как да не е оказало влияние това върху функцията им за жалост.

# 568
Роки ,не се отчайвай!ФСХ се променя,затова съм споделила мнението си.Освен това има много момичета при които дори е още по високо,но те дори и не разбират и пак забременяват.Както и обратното,както при мен.Това,че не могат да открият причина при нас много зле ми влияе,напоследък така че не знам кое е по-добре...

# 569
FBID, имате ли консултация с репродуктивен специалист?
Понеже видях, че пиеш и билки, ако не е тайна от къде ги взе? Питам, защото и аз имам едни, но още не съм ги почнала, стоят си в шкафа. 😄

Общи условия

Активация на акаунт