Февруари- месецът на любовта, ще покаже втората черта!

• 31 120
  • 781
  •   1
Отговори
# 660
Буболеса, Peoney, прегръдки ви пращам!❤ Дано следващият месец е вашият!

Не е вярно, че ако забременеете,ще трябва да спрете със спорта. Напротив-препоръчва се дори да се спортува до края на бременността. Разбира се, не така интензивно и в последния триместър само определени неща. Ако нещо не е наред със самия емебрион, то спортът няма никаква връзка с това.

# 661
Момичета, някой правил си изследвания в Бодимед помни ли каква им е схемата за АМХ и Инхибин Б?
Знам, че и двете се правят само в София и майче само 2 дена в седмицата. Аз утре ще ходя да давам кръв, но се чудя кога да си чакам резултата.

# 662
Рокетче, обади им се да ги питаш, те винаги казват.

Джей Ло, съжалявам! Имам някакво предчуствие, че при теб нещата ще се случат Май месец, не знам защо!

Буби, Пони, всички се отбелязахме отново този месец. Избършете сълзите, продължаваме напред!

Интрига, мина ли ендокринологът?

Прегръщам ви!

# 663
Аз не издържах и ходих до аптеката. Нищо няма, много ми е ....никакво. отказвам се от тестовете, ще си чакам цикъла.Confused

# 664
Момичета какъв витамин Д и В12 приемате?

# 665
Джейче, прегръдки!!! Още малко остана, обещавам.

пс- НОКТИТЕЕ Blue Heart

Последна редакция: вт, 26 фев 2019, 13:24 от Анонимен

# 666
  • София
Рокетче, и аз бих се обадила да питам, би трябвало да ти дадат инфо.

Джейче, тия самотни черти... бях се зарекла да не си правя тестове, миналия месец така хубаво устисках, а сега в неделя нещо ми прищрака и на шега реших да пробвам след обяда - ми, самотна си беше. После е спадът в БТ съвсем ме подготвиха. Прегръщам те силно и вярвам, че и нашето време ще дойде Heart

Памперсче, подкрепям те за спорта и бременноста. При мен дилемата е в това, че аз преди правех мега силови тренировки, които при бременност не са съвсем окей, та това, заедно с мързела, ме карат да протакам... ама нищо не ми пречи да почна вкъщи, де.

Момичета, благодаря ви за подкрепата! Да си кажа, че този път тоооолкова спокойно го приех, чак се учудих аз ли съм това. Изобщо не ми стана гадно (е, може би мъничко). Просто знам, че е въпрос на време. По-добре ми е така...

# 667
Момичета съжалявам, че тази гадна лелка ви е посетила отново. Знам че и да ви кажа да не страдате, момента е деликатен и няма как да не страдате. Мислете просто, че дори и да не е този месец, ще е скоро. Опитайте се да сте положителни и се надявам март месец да го заринем от положителни тестове. Ще и разкажем скоро играта на тая лелка, чак да не посмее поне 9 месеца да дойде отново 💪😁
Прегръщам ви 😊❤
Буболеса, Peoney, прегръдки ви пращам!❤ Дано следващият месец е вашият!

Не е вярно, че ако забременеете,ще трябва да спрете със спорта. Напротив-препоръчва се дори да се спортува до края на бременността. Разбира се, не така интензивно и в последния триместър само определени неща. Ако нещо не е наред със самия емебрион, то спортът няма никаква връзка с това.

А не е ли хубаво първия триместър да се пазим? Аз гледах само по интензивни разходки да правя, но танци и спорт избягвах. Някак така го усещах тогава и така и не почнах отново. Страх ме е да не попречи на закрепянето 😁 Не съм бременна, а се пазя като такава. Сигурно изглеждам смешно отстрани...

# 668
Аз не издържах и ходих до аптеката. Нищо няма, много ми е ....никакво. отказвам се от тестовете, ще си чакам цикъла.Confused

Чувала стм, че този тест не е от най- надеждните. Thinking

# 669
Джулс, Буболеса, абе то няма много смисъл да звъня, защото утре ми е 3ти ден от цикъла. Ще ходя да вземат кръв, пък когато я пуснат за изследване тогава.
Просто, последният път като изследвах АМХ отидох в някакъв крив ден и после 5 дена чаках резултати. Направо изперках. 😄
Много се надявам, че този път ще имам късмет и по-бързо ще стане.

# 670
Може да не е надежден тест, но с 3 дни закъснение би трябвало всеки да покаже.   Само такива имаше, два са в кутията. Другия ще си го пазя. Hug

# 671
Джейче Kissing Heart не се напрягай , не пробвате от много време .
Момичета , тези тестове - лентички кога отчитат ? Трябва ли да има закъснение ?

# 672
Може да не е надежден тест, но с 3 дни закъснение би трябвало всеки да покаже.   Само такива имаше, два са в кутията. Другия ще си го пазя. Hug

Попринцип си права и аз съм на същото мнение, но нали знаеш какви истории има и с момичета, които чак на 7мия,8мия ден е показал +.. Аз лично не бих се самонавивала де, че после е още по- гадно Confused

# 673
Хич няма да се навивам. Леко ме притискат неща от службата, но каквото стане. 5 месеца наистина са малко, но това необяснимо предчувствие ме подхлъзна лошо. Толкова бях сигурна...
Моите деца са правени през март и април, ние с ММ също, та празнуваме здраво през зимните месеци Grinning., Много исках това да е по друго време, ама....Grinning ще дойде когато реши.

# 674
Абсолютно! Ние с ММ сме родени той на 8ми юли, аз на 11ти юли и някак си и аз исках нашето бебе да е лятно бебе, ама ей го- както каза, Божа работа! Хубаво ще е, ако е и скорпионче Blush Ох, много се замечтах...

Общи условия

Активация на акаунт