Февруари- месецът на любовта, ще покаже втората черта!

• 31 098
  • 781
  •   1
Отговори
# 705
  • Габрово
Йони за цистит най обикнивеният уринал от 10лв кутията sopharmacy.bg/product/1969/urinal-urinal-kapsuli-h-30-br-valmark.html.Сутрин и вечер по 1 или ако имаш повечко болки две на екс първия ден .Ще те отпусне още след ден но аз ти препоръчвам да си изкараш поне кутията (говори ви човек с по 3 цистита на месец и с това простото си реших дългогодишни проблеми).Добре дошли на Ивед и Галя и скорошни успехи момичета Blush
Аз си поръчах витамин б6 но специална формула кояро се усвоява бързо тоя витамин е важен жа образуване на жълтото тяло скоро го разбрах от там и на прогестерона когато е качествено ж.т и прогестерона е 6 Blush
Вече съм на 12 ден ЛФ моята е 11 а знам че не се променя хмммм супер странно.Имам ужасно болезнените гърди нямам контакти тоя месец така че не е бебе (имах зацапване 1 розова капка преди 6 дни и това беше )Joy 25 ден ми е и е супер странно нямам обяснение още.
А по темата с отлагането аз така отлагах пушенето да ги хвърля викам ей ся като забременея охооооо стой та чакай 3 години Joy Като моя вика първо бебе после сватба а ся друга песен запя и на 9ти ми предложи супер "романтично "по вайбър даже още го питам дали се е майтапил ама е сериозен Joy
Джей ло само да ти кажа и мен тестовете на 11 ден закъснение ми бяха - а чхг ми бе 2.95 и вечерта на 11тия ми дойде Blush просто ову ми беше в деня за лелка 29 ти така че докато не ти дойде вярвай Kissing Heart

# 706
G1lq, с теб ще чакаме заедно, аз съм на 02.03. Simple Smile
За цистита и аз съм пила Монурал и съм доволна, но май пак е антибиотик, защото ме питаха за рецепта.

Sunflower още малко остана Hug

Момичета аз пия Вит. Б12 и Вигантол, разбира се съм ги изследвала и бяха ниски, а при забременяване трябва да са на горната граница. Също така пия метафолиева к-на и АП заради тромбофилиите и едно билково Ремифемин за подобряване на лигавицата, че и тя проблемна.
Дано съм била полезна Blush

# 707
Кали,да мисля че има връзка оск.МЦ с кг.Лични наблюдения от поне 4години-дори и при добри изследванияЙоана и аз се надявам,че може този месец да е по-късна овуто.Все пак доста добавки пия ,обявих сериозна война на лелката,а тя за да си отмъсти може би ми е поизместила овуто да ми е гадно до последно....

# 708
Благодаря, Борислава! Благодаря момичета! Много съм щастлива, дори да не пиша, само да ви чета. Зареждате ме с вяра и сигурност, че успеха е само на една крачка. Прегръщам ви и стискам палци всички да посрещнем Нова година с прекрасни, пухкави бебчета!

Последна редакция: вт, 26 фев 2019, 19:08 от Brandywine18

# 709
Йони за цистит най обикнивеният уринал от 10лв кутията sopharmacy.bg/product/1969/urinal-urinal-kapsuli-h-30-br-valmark.html.Сутрин и вечер по 1 или ако имаш повечко болки две на екс първия ден .Ще те отпусне още след ден но аз ти препоръчвам да си изкараш поне кутията (говори ви човек с по 3 цистита на месец и с това простото си реших дългогодишни проблеми).Добре дошли на Ивед и Галя и скорошни успехи момичета Blush
Аз си поръчах витамин б6 но специална формула кояро се усвоява бързо тоя витамин е важен жа образуване на жълтото тяло скоро го разбрах от там и на прогестерона когато е качествено ж.т и прогестерона е 6 Blush
Вече съм на 12 ден ЛФ моята е 11 а знам че не се променя хмммм супер странно.Имам ужасно болезнените гърди нямам контакти тоя месец така че не е бебе (имах зацапване 1 розова капка преди 6 дни и това беше )Joy 25 ден ми е и е супер странно нямам обяснение още.
А по темата с отлагането аз така отлагах пушенето да ги хвърля викам ей ся като забременея охооооо стой та чакай 3 години Joy Като моя вика първо бебе после сватба а ся друга песен запя и на 9ти ми предложи супер "романтично "по вайбър даже още го питам дали се е майтапил ама е сериозен Joy
Джей ло само да ти кажа и мен тестовете на 11 ден закъснение ми бяха - а чхг ми бе 2.95 и вечерта на 11тия ми дойде Blush просто ову ми беше в деня за лелка 29 ти така че докато не ти дойде вярвай Kissing Heart
Ами както дойде честито за годежа Simple Smile хайде и вие младоженци❤ (нашата сватба ще бъде април)

# 710
Роки,част от билките за дълга младост на яйцеклетките и добра овулация са бабини зъби,бял равнец,градински чай,жен шен,цариче,невен ,коприва,червена детелина,джоджен.Пия ги в различни комбинации поне 20 дни.

Последна редакция: вт, 26 фев 2019, 19:16 от FBID100001272291541

# 711
FBID Пожелавам ти  да те разтърси хууууубава овулация тези дни. 😁
Скорпи честитооо! Миналата година минах от там и беше прекрасно! Пожелавам да имаш мечтаната сватба. А всъщност не трябва много- близките ви, живи и здрави заедни с вас! Бъдете щастливи и благословени, а скоро поне с един член на семейството в повече! 👼 😊
Много благодаря за съветите момичета! ❤

# 712

Да! Цялата тема няма да ми стигне да пише за този лекар 😂 С две думи- обожавам го!На мен ми е правил лапароскопия, с която буквално ми спаси живота. С него “преживяхме” доста за последните две години, така че го чувствам вече и като приятел освен като лекар. Прекрасен човек е той!
Не се притеснявай за лапароскопията - в добри ръце си!
Много поздрави от Вики да му пратиш, скоро пак ще го навестя! 😂

# 713
Колко сте писали, надявах се да видя една хубава новина поне!
Скорпи, Честито за предложението, не е много романтично по Вайбър, но Hug и моето беше тъпо и на шега някак, а вече 17 години сме под един покрив.Heart
Цистит никога не съм имала, май червени боровинки пиеше майка ми.
Ето моята лудост в една снимка, ден 33ти. Това ми е рекорд за цикъл, но....ще чакам вече търпеливо, обещавам.Stuck Out Tongue Winking Eye

Моят витамин Б12 е същия, в розовата опаковка по- горе. Ще си поръчам отново МВИ, че я зарязах нея.

# 714
Пак да се включа и аз с един “глупав” въпрос, че нали чакам О на 02.03 или 03.03. Типичната ЦС за настъпваща овулация пише в интернет, че се появява 3-4 дни преди същинската овулация. От днес ми тръгна една такава ЦС като всеки месец, когато разбирам, че настъпва О, но сега нали се моля моите си сметки да си излязат така както искам, че се попритесних да не подрани точно с 2 дена, чеее направо ще откача!! Зачудих се така ли е, вие какво ще кажете? Thinking

# 715
JLo не е лудост, мисля че можеше и повече тестове да има на снимката. 😊 Аз щях да си правя всяка сутрин, докато не ми дойде хаха
 И все пак още се надявам, че може да се променят нещата, ако си имала късна О. Както съм споменавала приятелка имаше чак на 5ти ден закъснение втора бледа черта, така че докато няма лелка нищо не може да се каже. Стискам аз палчета 😁❤
А инъче и моети предложение не беше някакво романтично, но пък ММ ми е страхотен, което е по-важно! 😊

# 716
JLo не е лудост, мисля че можеше и повече тестове да има на снимката. 😊 Аз щях да си правя всяка сутрин, докато не ми дойде хаха
 И все пак още се надявам, че може да се променят нещата, ако си имала късна О. Както съм споменавала приятелка имаше чак на 5ти ден закъснение втора бледа черта, така че докато няма лелка нищо не може да се каже. Стискам аз палчета 😁❤
А инъче и моети предложение не беше някакво романтично, но пък ММ ми е страхотен, което е по-важно! 😊
Замислям се за втори тест аз 😀лелката я нямаше в понеделник .....а вече правих един с -

# 717
  • Габрово
Джей Ло няма да ми се смееш ама аз виждам сенки на 2 от тях сивеят ама има поне аз виждам но аз съм си тра лала Hugне ми обръщай внимание Kissing Heart
Благодаря ви много ми стана мило от пожеланията ви Дай Боже всеки му Heart Eyes и дано някой ден сбъднем всички всяка наша искана мечта бебешката ще е със сигурност.

# 718
А, имах и два Престо, но тях преди закъснение Stuck Out Tongue Winking Eye
Да идва поне вече, че така е много напрегнато Confused

# 719
А, имах и два Престо, но тях преди закъснение Stuck Out Tongue Winking Eye
Да идва поне вече, че така е много напрегнато Confused
Да и на мен ми е напрегнато

Общи условия

Активация на акаунт