Кой ли тази година ЮНСКО бебенце ще има :) Тема 4

• 37 878
  • 772
  •   1
Отговори
# 75
  • WonderLand
Мен на ФМ ме гледаха със същия ехограф с който ме гледа и следящния лекар, разликата беше, че ме гледа специалист просто и гледа много неща доста обстойно. Аз много исках 4д, ама нещо снимките така и не се получиха и образа все беше размазан, че бебето много мърдаше.

# 76
Втора вечер, като се прибера от работа и ми е надут десния глезен... дали е притеснително... 23+5 гестационна седмица съм

# 77
Втора вечер, като се прибера от работа и ми е надут десния глезен... дали е притеснително... 23+5 гестационна седмица съм

Това беше един от симптомите, за които изрично ме е питал лекаря. Според мен питай лекаря ти при следващия преглед.

# 78
  • София
Мами те от от София, имат ли нощници за бременни и от къде мога да си купя?

# 79
Мами те от от София, имат ли нощници за бременни и от къде мога да си купя?
Да, аз си купих от графа, но има и в почти всеки магазин за бельо, така че зависи колко си притенциозна към модела. Аз си взех турска, прасковен цвят, с къс ръкав за 24 лв.

# 80
  • София
Не съм ползвала с предната бременност, сега също не мисля да взимам. Спя по тениска. А пък нощница за кърмене също ще пропусна.

# 81
Връщам темата малко за АГ и МД Варна , аз всъщност съм при Георгиева (жената на Георгиев), но при мен приоритетите за раждане надделяват над лекаря, а в случая е тъпо положение, което вече не ми дава доверие в лекарката. В АГ не можеш да преговаряш за бебе, пъпна връв и т.н, но и аз се фрустрирах и не искам да ги последвам, даже и да се примиря с всичко друго. А и целия предродилен, следродилен процес и самото раждане в МД са ми точно според разбиранията, ще остана там. АГ и МД не сравнявам и плюя или хваля, просто на МД процедурите идеално ми пасват и това ще надделее Simple Smile поне да си бяха доизбутали пациентите (които са супер много, и при двамата има много записани) примерно са ходят един-два пъти в месеца да правят прегледи, да отидат да си ги изродят ... те окончателно късат връзка с МД , стана много дълъг пост извинявам се

# 82
  • София
Нощници има и в Olx ако не държите да пробвате.

# 83
Говорите за нощници с копчета горе, за кърмене, които водят, нали? Гледах, но много бабешки ми се виждат и някак подтискащи емоционално Joy  Ние ще раждаме лятото.. мисля, че обикновена нощница/рокличка с тънки презрамки, широка, би свършила същата работа. Пък и говорим за два-три дни в болницата. Освен ако болницата няма специфични изисквания за вида нощница, аз не мисля да вземам такава специална. Виж, сутиени за кърмене ще взема.
Сега съм на вълна да търся и проучвам за колани/корсети за след раждане. Някой ако има опит с такива, моля да сподели Hug

# 84
Аз харесах от един сайт нощници изглеждат много сладурски и не са по скъпи от обикновенни нощници. Обаче не мога да си представя да са без ръкав. Моя термин е 6-ти и не мисля, че ще е чак толкова топло, особено вътре.
Аз след първото раждане си бях взела обикновенно стягащо бельо и бях доволна, като огромни гащи Simple Smile

# 85
Аз миналия път си бях взела 2 такива нощници и съм супер доволна от тях. Много приятна материя за лятото супер. Вкъщи си бях с тях като с рокличка и като писнеше малкия за нула време откопчаваш и му даваш да яде. Много по-лесно ми е да откопчая няколко копчета отколкото да вдигам тениска. А пък са и с готини картинки и цветове.

# 86
Имайте пред вид, че в родилните отделения обикновено е доста топло, аз първото го раждах началото на март, беше жега навсякъде в отделението, имах нощница с дълги ръкави, които навивах догоре. Все пак бебетата излизат от температура 37 градуса, не ги излагат директно на 20 градуса Simple Smile

# 87
И на мен дрехите/бельото за бременни са ми някак смотани и освен дънки не съм си купила нищо за бременни. А един топ имам, на който му се откачат презрамките, но за сега не смятам да купувам друго. Аз също спя с тениски, за в болницата бих си взела просто някаква, памучна нощница.
Мая има време за колан, лекаря, който ще те изражда най- добре ще те насочи. Но моята лична статистика за приятелки, които имаха такива колани показва, че всички до една, не ги сложиха повече от 5 пъти. А някои дадоха доста пари за такива.

# 88
Аз родих на 7ми юни. В родилното беше хладно, работеха климатиците. Доста нощници смених, момичета, вземете си с копчета, много са удобни. Аз и вкъщи имам две такива с къс ръкав. Изкарах първите дни само по тях - то кърмиш през 1-2 часа по 30-40 мин. То след болницата едва ли ще ви е до гласене и обличане Simple Smile

# 89
  • Перник
И аз имам 2-3 с копчета от първото раждане. Сега пак ще си взема от тях.

Общи условия

Активация на акаунт