Кой ли тази година ЮНСКО бебенце ще има :) Тема 4

• 38 163
  • 772
  •   1
Отговори
# 630
  • WonderLand
ditmade а в Шейново мога ли да ида да раждам без избор на екип и без да съм стъпвала там преди за запис на тонове или каквото и да е? Просто като дойде момента да хвана багажа и да се исипя там, без да са ме виждали лекарите преди?

# 631
В Щерев видях, че е направена разбивка, Както е писала Данито 87, 900+пакет комфорт лукс/лукс мини. Мисля, че не може да избереш да раждаш там без избор на екип. Аз раждах там първото си дете и тогава изборът беше включен в цената, която и преди 3 г. беше същата. Предполагам разбивката е за здравно-осигурителните дружества, които покриват избор на екип, но не и отделно избрани луксозни условия. Моето допълнително осигуряване е така.
Аз съм много доволна от условията в Щерев и сега живот и здраве пак ще раждам там. Професионалисти са, всички са супер мили и е чисто, никой не си позволява грубо отношение. Заслужават си 2 хиляди Simple Smile

# 632
То сигурно може, ама ти би ли се чувствала в сигурни ръце? Няма ли да се чувстваш по-сигурно, ако идеш поне няколко пъти към края?

# 633
  • София
ditmade а в Шейново мога ли да ида да раждам без избор на екип и без да съм стъпвала там преди за запис на тонове или каквото и да е? Просто като дойде момента да хвана багажа и да се исипя там, без да са ме виждали лекарите преди?
Можеш да. Аз така отидох миналия път. Не бях стъпвала там преди това.

# 634
  • Плевен/Пловдив
Здравейте,
Споделете ако сте използвали гащите за еднократна употреба, след раждането. Размера отговаря ли? Материята как е ? Чудя се🤔

# 635
  • София
Здравейте,
Споделете ако сте използвали гащите за еднократна употреба, след раждането. Размера отговаря ли? Материята как е ? Чудя се🤔
Използвала съм, много беше удобно с тях. Взех си на канпол, отговаряха си на размера.

# 636
  • WonderLand
Можеш да. Аз така отидох миналия път. Не бях стъпвала там преди това.

Много благодаря.

Elsi86, ако всичко с бременността ми е нормално до края не мисля, че ще има значение лекарят, който ме изражда дали ме е виждал преди или не. За мен е важно професионализмът и отношението, а от това, което чета за Шейново напоследък оставам с впечатление, че там работят наистина добри и адекватни лекари, затова предпочитам парите, които иначе бих дала за избор на екип да ги дам за детето си.

# 637
  • София
Абсолютно съм съгласна с това мнение. Още повече, че вече съм минала по пътя и то точно в Шейново.

# 638
Здравейте, днес бяхме на преглед всичко е наред 800гр в 25-та седмица ☺ От сутринта обаче усещам малкия да рита многооо ниско. Оказа се че е седалищно разположен. Има ли и други майчета така? Знам че има време да се завърти, но като се движа, разхождам или върша нещо ми е много дискомфортно! Ако някой знае “трикове да помогна” да се завърти моля да сподели ☺

# 639
Добро утро мами,как са ви бебоците нощно време спът ли?,аз 5 пъти ако стана до тоалетната и петте пъти той се събужда и почва великото ритане и с мойте контракции дето си ги имам е много весело Simple Smile

# 640
Sunshine има време, моята мадама беше с главата на долу , но това не означава, че после не се е завъртяла още 2-3 пъти. Още има място доста, иначе в Гугъл можеш да прочетеш нещо за упражнения

Добро утро мами,как са ви бебоците нощно време спът ли?,аз 5 пъти ако стана до тоалетната и петте пъти той се събужда и почва великото ритане и с мойте контракции дето си ги имам е много весело Simple Smile
Да, стана ли и тя се събужда и ме ритка Simple Smile е успявам да заспя де.

# 641
При мен засега е послушно, рита ме предимно като седна в кола или седя на бюрото, вечер се събужда пред телевизора и като се преместя в леглото ме рита един/два пъти и спира. Посреднощ като ставам не ме рита засега.

# 642
Моето девойче направо ми разказва играта. 😊 Такива шутове през деня, вечерта, през нощта.. Понякога е смущаващо, но пък като спре да рита за ден и се притеснявам хаха

# 643
Просто като дойде момента да хвана багажа и да се исипя там, без да са ме виждали лекарите преди?
Аз преди 5 години раждах в болница Надежда точни така. Вечерта ме хванаха болките и отидох директно в спешния кабинет и дежурните на смяна ме поеха. Изобщо не ги бях виждала преди това. Много мъчително беше раждането и дори накрая направиха секцио, че бебето не искаше да излезе, но са били много добри и мили с мен. Дори не искаха да преминат към секцио искаха си да е естествено, но аз накрая вече нямах никакви сили и бях пред припадане и мъжът ми/който беше през цялото време в залата/ им каза да режат и те се съгласиха. Благодарна съм им за опитите цяла нощ да излезне естествено и не се отказваха докато на други места не им се занимава и направо те режат.

# 644
Ами най- важното е просто всяка една да се чувства сигурна и спокойна в подхода, на който се е спряла. Аз не бих могла да кажа, че едното е по- препоръчително от другото, въпреки че не съм раждала все още. Аз съм по- скоро от хората, които предпочитат да знаят в чии ръце ще се оставят, но пък аз още преди да забременея, знаех при кого ще искам да бъда. Grinning Иначе не се кахъря "ама какво, ако някой от екипа ще отсъства по някаква причина", каквото- такова. Това си е човешкия фактор, не са роботи все пак, не е задължително дори да е заминал на почивка или да е бил на купон и да е пил, ами може и лекаря да се е разболял, примерно и да няма как да работи и на тях може да им се случи нещо инцидентно.

Общи условия

Активация на акаунт