Цветарки - продължаваме да обменяме опит !

• 56 447
  • 446
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, някой знае ли как се присажда дезикотека. Аз имам такава, тя ми е подарък и вече достигна височина над 1.2м. Но много мои познати искат да си хванат, а аз не знам как да им дам.

# 91
Някоя от вас мами борила ли се е с гъсеници? Живея в къща и от няколко дена все повече ми нападат цветята. Вчера бяха загризали новите ми палми, които са само с по едно малко листо, т.е още бебета. Знам, че различните гасеници се тровят с различни неща, но не знам точно с какви. Тези които нападат цветята ми са жилтеникави с мъх. Моля ако знаете нещо пишете.
Да ви кажа и една изпитана рецепта за цъфтящи цветя: В 5 л. вода се разтваря 1 пак. хлабна мая, оставя се да престои 2-ва дни и на всеки 20 дни се поливат цъфтящите. След това се накъсват да цъфтят.

# 92
Ифа нямам нищо против да ти изпратя Дифенбахия.Само пиши къде newsm78Когато имам възможност да изляза ще ти пратя една от моите.Поздрави Grinning

# 93
Ифа нямам нищо против да ти изпратя Дифенбахия.Само пиши къде newsm78Когато имам възможност да изляза ще ти пратя една от моите.Поздрави Grinning
HugСамо да те питам как ще ми я пратиш Rolling Eyes Party Grinningаз ако правилно съм разбрала си от Ст.Загора,а аз от Търново ThinkingПоздрави Hug Grinning

# 94
Имам приятел който има куриерска фирма-ще го попитам как ще стане и ще ти пиша по-късно bowuu

# 95
 newsm68 newsm68 newsm68Mersi Mersi Mersi Two Hearts

# 96
Моля моля-незнам кога ще стане обаче -няма да е веднага че имам малко работа-бебо има пъпки-ще ходим на лекар като се оправим ще  ти пиша ПОЗДРАВИ newsm10

# 97
 Hug Grinning Heart EyesБързо оздравяване Hug

# 98
Може ли да ми кажете с какаъв препарат пръскате против листни въшки,че днес видях ,че са нападнали и латинката #Cussing out #2gunfire #Cussing outи на каква цена е Sad

# 99
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Може ли да ми кажете с какаъв препарат пръскате против листни въшки,че днес видях ,че са нападнали и латинката #Cussing out #2gunfire #Cussing outи на каква цена е Sad

Моите въщчици бяха малки белички и многоооооо. Взех от аптеката Алфа комби 51,25 ЕК. Струваше около 4 лв.

# 100
Скоро видях, че кротона ми е нападнат от акари. Мъка Sad
Купих си Детрал, струваше 5.50лв/ 500ml. В цветарския магазин ми казаха, че е подходящ и за листни въшки.
Обясниха ми и за пръскането, но не запомних колко често се прави. На седмица май беше? На етикета пише всичко друго, но не и как се ползва.
Вие, воюващите с гадините и ползващи Детрал, споделете моля колко често пръскате цветята!

# 101
Благодаря за отговорите утре ще ги копувм ,че днес не остана време ConfusedЗа  1 път ми се случва да имам гадини,от къде се взеха #Cussing out #2gunfire

# 102
След колко време измряха гадините,слаед като ги напръскахте с препарата.Аз си купих Лактофол,но след напръскването не видях да са умрели гадините #Cussing out

# 103
  • София
Дай им време  Wink

# 104
Калатея ми подариха миналата год и до пролетта листата и едно по едно покафеняха и изсъхнаха!Толкова ме яд,спазвах всички изискавания!Сега всички съм от отрязала до корен,но ми е жал да я хвърля.Дали има шанс да пусне ново листо? 

Да! Поддържай почвата едва влажна и стискай палци!

Момичета,дори не успях да извърша процедурата по пресаждането докато се наканя да купя пръст,днес видях че Калатеята е пуснала ново листо и на път е още едно!Много съм щастлива!При това положение да предприемам ли пресаждане или да изчакам?

Общи условия

Активация на акаунт