Русе

• 73 091
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте. Преди време автобус 33 беше спрял да минава през Джъмбо заради ремонта на пътя. Някой дали знае започнал ли е да минава отново?

# 646
Здравейте. Преди време автобус 33 беше спрял да минава през Джъмбо заради ремонта на пътя. Някой дали знае започнал ли е да минава отново?
Да, вече минава по стандартния си маршрут.

# 647
Благодаря!

# 648
Отдавна обмисляме да си купим къщичка край Русе, но вече започваме сериозно да се оглеждаме. Искаме да е близо до града, за да можем да използваме и такси ако се наложи. Засега сме набелязали Мартен, Червена вода, Николово или Басарбово. Исках да питам тези от вас, които вече живеят в някое от изброените места за някакви съвети какво да гледаме, как се справяте с живота извън града като цяло, пътувате ли често с автобуса, от големите вериги в града ли пазарувате, идват ли ви приятели на гости, чувствате ли се социално изолирани или пък сте успели да си намерите среда на село. Ей такива неща ме вълнуват. Иначе да си имам къщичка с двор ми е мечта от години Simple Smile

# 649
Следя за къщата, и аз искам. Ама много скъпи бре, то като цяло в Русе са много скъпи имотите, не знам на какво основание.

# 650
То не е само в Русе Joy навсякъде са скъпи имотите, освен ако не е някое забутано село и малко градче на майна си райна...
Да не е спам, мига да кажа, че до Червена вода скоро ще има нов път. До Басарбово също е нов пътя, перфектен за сега. Само в Басарбово има доста баири и не знам зимата как е снегопочистването. В Николово има доста дупки, но иначе къщите са като вилички, много красиво изглежда и е на 5 мин от Русе. Да поясни, че не живея в някое от тези села, просто минавам често през тях. Мога да предложа Иваново като също чудесно селце, пак е близо до Русе на 20мин., а има и жп гара.

# 651
"Елита" на Русе се изнесе по близките села и сега имотите там поскъпнаха драстично.
Сутрин движението по пътя Русе-Николово е пълен ужас, вечер (края на работния ден) също. Септона и Дунарит са в същата отсечка и допълнително натоварват движението. За комарите от езерото не искам да казвам.
Да, до Червена вода новия път вече е готов. Нямам наблюдения от селото. През Басарбово минаваме всеки уикенд на път от/за нашето село. Доста хубави къщи се виждат от пътя, ама много баири, много завои. Оправиха пътя и моста, но пък се минава покрай гробището, което мен лично не ми допада.
Не знам как стои въпросът с канализацията, но си мисля, че нямат.
Моя приятелка, която има имот в Мартен иска да го продаде. Не и понасят нещо съседите и прахоляка. Но и тя като мен е там само събота/неделя. Оплаква се и от непрекъснатите задръствания от тирове покрай Дунав мост.

# 652
Долапите и Басарбово нямат още канализация, нали от години им обещават, ама..Божичен е хубаво село.

# 653
С къщи и имоти на сносни цени е пълно по селата, но вярвам трябва да се съборят и да се построят на ново.  Иначе ако има нещо готово и пригодено за живеене, ще е скъпо.

# 654
Готов ли е пътя Русе- Червена вода през Джъмбо? А до Ново село как е, завърши ли вече? Миналия път беше на камъчки и заливаха, а в нета нещо не мога да намеря информация.

# 655
Готов ли е пътя Русе- Червена вода през Джъмбо? А до Ново село как е, завърши ли вече? Миналия път беше на камъчки и заливаха, а в нета нещо не мога да намеря информация.
До Червена вода - да. Нататък не знам, но селските линии вървят по стандартите маршрути.

# 656
Здравейте, бихте ли могли да препоръчате добър невролог, става дума за моя близка, която има силни болки в едната ръка. Болките продължават вече повече от 20 дни. В началото са били по-силни до степен да възпрепятстват нормалния съм. Към днешна дата не са толкова силни, но си остават като проблем. Жената споделя, че в сутрешните часове дясната ръка ѝ тежи цитирам като "олово", а лявата ръка трепери. Случаят е доста особен, така че наистина трябва компетентна намеса, а не знам дали в Русе би могла да намери такава.

# 657
  • русе
Препоръчайте ми сладкарка ,на която да поръчам торта с фондан?

# 658
Вкусът е спомен във Фейса. Жената
е много е добра с оформянето и тортите са вкусни. Разгледай!

# 659
Аз ползвам само Златните рибки.
Фондана е толкова хубав, че всички си го изяждат. Моя мъж не обича фондан, но особено последния път много го хвали колко хубав бил , не е сух и натрапчив

Общи условия

Активация на акаунт