Русе

• 73 085
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
Нищо против Рибките, обаче последната тяхна торта с фондан едвам я нарязах - разпадна се. Беше поръчана навреме, за да се спази технологичния срок. Това при настоящия им сладкар.

# 661
  • Русе
Скрит текст:
Препоръчайте ми сладкарка ,на която да поръчам торта с фондан?

Поръчвах от Ружана. Доволен съм, но са малко по скъпи.

# 662
Тия Ружана са пълен шит.

# 663
  • русе
В близост до лаборатория Здраве на улВидин има ли добър фризьорски салон?

# 664
В близост до лаборатория Здраве на улВидин има ли добър фризьорски салон?
Аз ходя 2 този, който е на отсрещния тротоар, при Роси и Ани. Отварят в в4ч, почиват в сряда. Иначе малко по- нагоре е фамилното модно студио, до Билла

# 665
  • Русе
В близост до лаборатория Здраве на ул. Видин има ли добър фризьорски салон?
Има четири салона.
- Роси и Ани на Видин 18( от Здраве към била - 20метра),
- на Давид - от Здраве в ляво към водопада - малко след аптеката (веднъж съм ходила там - доволна съм),
- до Била на ъгъла ( преди ходех там, но сега май са нови момичетата),
- на Видин след била след магазинчето за здравословни храни и млекарницата.
- в обратна посока от Здраве има едно също - един мъж постригва.
Повечето мисля, че работят със записване.

Някой може ли да даде адрес на магазин за електроуреди с транспортни дефекти, освен този на Воден?

# 666
Ако имате оплакване от доктор къде звъните, какво правите? Моя близка е имала час при Киселова ендокринолог. Като отива, чака 2 часа наред с други пациенти. Започват да ѝ звънят един през друг да каже какво да правят, да чакат ли да не чакат ли. Тая стои в стаята вътре, чува се телефона ѝ звъни, но тя вдига и затваря. След 2 часа решава да приеме някой от чакащите(освен ако не се е надявала да са си тръгнали), но започва да се кара с хората и си представете какъв преглед им  е направилА. През това време не е била с пациент. Стои вътре в стаята и не излиза.  Тая нормална ли е въобще? После написала в епикризата някакви фантасмагории, които не са истина. По-скоро си е наизмисляла. Близката ми каза, с пръст не ме е пипнала. Ни кръвно ми е мерила, ни дявол. А писала че е с високо кръвно. А тя е със супер ниско (жената е около 38-40кг).  Как може психично болни хора да упражняват лекарска професия. Определено ѝ е бил щастлив ден, защото доста са били изнервени всички в чакалнята и по чиста случайност е попаднала на хора които са се въздържали и не са помели с нея етажа. Абсолютно беЗхаберие. Такова поведение е подсъдимо.

# 667
При Д-р Киселова винаги се чака, въпреки че имаш записан час... Изнервящо е, признавам.
Относно оплакването, не искам да прозвуча грубо, ама... Арменския поп евентуално...
Просто не виждам кой би могъл да наложи някакво наказание.

# 668
Аз също съм много недоволна от Киселова...2 пъти съм ходила, единия път бях бременна. В кабинета си приемаше по двама човека едновременно и то на отворена врата, че беше лято и горещо видиш ли. И от нещата които ми каза, също съм възмутена....

Но и аз не се сещам, къде може да се оплаче човек.
П.П. това намерих в нета https://www.patient.bg/comp_bg.php

# 669
Мисля,че в здравната каса се подава сигнал. И моята лична отговаря на описанието, но пък за всичко ми е съдействала , което съм имала нужда.

# 670
Много ви благодаря. Ще видя какво ще направя, но такова поведение е безобразно. Човек ако не му е добре, зает е или има някакви причини, се отнася като човек, а е случая и като лекар. Всеки би в разбрал, в случай че нещо я възпрепятства да си върши работата. Какво е това криене,  лъгане, мотане на хората…А ако има психични отклонения, трябва да бъде отстранена от работа. Онези двамата как ги махнаха от онкото, че им забравих имената. Значи има начини.

# 671
Препоръчайте ми сладкарка ,на която да поръчам торта с фондан?
Аз съм ползвала Darina Vasileva. Останах много доволна Simple Smile Има страница във фейса.

Относно ендокринолога - само Ирена Петрова.

# 672
Здравейте!
Къде има магазин с мостри на дръжки за интериорни врати?
Практикер имат базови неща. Половината не са налични.

# 673
  • Русе
Здравейте!
Къде има магазин с мостри на дръжки за интериорни врати?
Практикер имат базови неща. Половината не са налични.
Преди години в уличката вдясно от централна поща(все я бъркам "Княжевска" ли е Thinking ) малко след писмата и колетните пратки имаше магазин за дръжки и брави, но не знам дали още съществува.

# 674
Срещу Арда

Общи условия

Активация на акаунт