Русе

• 71 920
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
Освен др Нинов и др Иванова не намирам в нета други детски ортодонти в Русе Sad

# 166
  • На изток от Рая
Къде предлагат услугата - ламиниране на мигли?
Ако някоя от вас е използвала тази услуга, може ли да изкаже мнение, като цена, трайност и т.н 😊

# 167
Освен др Нинов и др Иванова не намирам в нета други детски ортодонти в Русе Sad

Д-р Дукова -  ортодонт,но нямам впечатления за нея

# 168
  • Русе
Здравейте, можете ли да препоръчате заведение на или около главната с добра кухня и поносими цени?
ресторант Мотив - до Бюрото по труда
Китайския Бамбук
Like Piza
Хасиенда, Зад стената /с турска кухня/

# 169
Бирария Роджърс, бирария Тангра

# 170
КралсКа закуска ..

# 171
  • Русе
Здравейте, влизам с оплакване и с въпрос. Оплакването ми е, че магжазин Джъмбо много ме разочароваха. Купихме за рождения ден на детето слушалки за слушане на музика. Знаете в Джъмбо как е - стоките не могат да се разопаковат, не могат да се изпробват. Прибрахме се вкъщи, отворихме ги и какво се оказа - много лошо качество на звука, чува се тихо, абе изобщо боклук. Аз си мислех, че в Джъмбо могат да се връщат нещата, които не ти харесват. Да ама не било така. Могат да ти ги сменят или със същата стока или да си купиш нещо друго за тези пари.  То освен този вид слушалки имаше само още един вид, така че няма какво да сменяме, и те вероятно ще са със същото ниско качество. А струваха 23 лв, тоест стандартна цена за слушалки, не е някаква супер ниска. Други неща от Джъмбо към момента не ми трябват и без това изхарчихме един куп пари за всякакви ученически принадлежности.
Човек нямаше ли право, когато не е доволен от дадена покупка да изисква връщане на парите в 7-дневен срок?

# 172
Пробвайте другия вид слушалки. Може да се окажат съвсем качествени. След като няма опция връщане на пари и нямате нужда от друга стока по-добре вземете другите и ги пробвайте, отколкото изобщо да не ги пробвате. И като модел може да не са лоши избраните от вас, а конкретно тази бройка която сте закупили да е дефектна. По-добре да вземете другите и да не сте доволни от тях, отколкото изобщо да не смените дефектните. Успех!

# 173
  • Русе
Аз лично, от една страна не бих си купил никога слушалки от Кауфланд, Джъмбо или Пацони ако са на цена над 2-3лв., сигурно  вече и Вие също Simple Smile .
Бих помислил дали си струва, но със сигурност според мен е правилно да си потърсите правата, включително с един умерен скандал и искане среща с управителя и заплаха- не, ами най-просто обяснение, че ще пишете до ..... трябва предварително да си подготвите речта Simple Smile .
 След като пише на опаковката  "слушалки" , а не "играчка" или нещо подобно, пък и 20лв не са малко, допустимо е да очаквате че си купувате слушалки все пак.

ПП Аудиотехника без да полавате ушите си и телевизор без да ползвате очите си не купувайте. Днес на марки трудно може да се вярва и особенно разчита, така че като не може да се пробва - "лек ден и много клиенти за напред" и довиждане, има други магазини, Русе не е някое село, поне за сега ...

Последна редакция: пт, 23 авг 2019, 10:07 от ramlim

# 174
Здравейте, влизам с оплакване и с въпрос. Оплакването ми е, че магжазин Джъмбо много ме разочароваха. Купихме за рождения ден на детето слушалки за слушане на музика. Знаете в Джъмбо как е - стоките не могат да се разопаковат, не могат да се изпробват. Прибрахме се вкъщи, отворихме ги и какво се оказа - много лошо качество на звука, чува се тихо, абе изобщо боклук. Аз си мислех, че в Джъмбо могат да се връщат нещата, които не ти харесват. Да ама не било така. Могат да ти ги сменят или със същата стока или да си купиш нещо друго за тези пари.  То освен този вид слушалки имаше само още един вид, така че няма какво да сменяме, и те вероятно ще са със същото ниско качество. А струваха 23 лв, тоест стандартна цена за слушалки, не е някаква супер ниска. Други неща от Джъмбо към момента не ми трябват и без това изхарчихме един куп пари за всякакви ученически принадлежности.
Човек нямаше ли право, когато не е доволен от дадена покупка да изисква връщане на парите в 7-дневен срок?
Според мен си изберете нещо друго! И ние доста пъти сме купували слушалки, но все са били некачествени. Аз си взех настолни за компютър миналата седмица и познайте...не работят! Вярно, бяха 10 лв, но ...Всъщност затова избрах и по - евтини, да не ме е яд като ги хвърля. Бях с нагласата, че може и да не работят.

# 175
  • Русе
Според мен си изберете нещо друго! И ние доста пъти сме купували слушалки, но все са били некачествени. Аз си взех настолни за компютър миналата седмица и познайте...не работят! .....
Е-е, направо е задължителен един скандал!

# 176
  • Русе
И аз вече никога не бих купила такова нещо от там, но просто дъщерята имаше рожден ден и искаше да си избере подарък от Джъмбо. Купихме и др. неща, подготвихме се от там за у-ще и тя като видя слушалките ги хареса на външен вид и нали е рожденичка решихме да ги вземем. Освен това не съм шофьор и ми е голям проблем ходенето до Джъмбо, за да пробвам други, пък и те ако не ми харесат пак да ги сменям за нещо друго. Просто искам да кажа, че за мен това е неправилна политика - да не може нищо да се разопакова, пробва и накрая купиш ли го веднъж, не можеш да си вземеш парите отново.

# 177
  • Русе
Да-а, определено е лоша политика, но ние сме свикнали с лошите политици по принцип и търпим.
Не, че подтрекавам, и за 20лв едва ли си струва загубата на време, но това е един начин да им се обясни тези (пък и на онези), че това е Европа, не Африка, не че имам нещо по отношение на африканците.

Освен това не става дума за каприз от типа "зелените слушалки не ми ходят на враторвъзката" ...

# 178
При наличие на толкова магазини за техника в града и на път за Джъмбо, слушалки не бих купила от там. Все едно да ида на китайския на центъра и да очаквам да си купя обувки , които ще ме издържат 2 години.
Но вече ще ви е ясно, че трябва да имате едно на ум.
Нямаше ли опция да ги пробвате на информация?

# 179
Имате опция да ги пробвате на информация, но както и да е. Миналата година направих скандал там, не помня за какво точно беше, но им обясних, че не могат два или три пъти да ме разкарват до глупавия си магазин, за да връщам стоки в уречен ден и час, просто защото не ми плащат горивото. Подадох й сигнал в тяхната книга, обаче не се сещам защо и как. Предложиха ми в крайна сметка, ако не искам в момента да купя нещо, да ми дадат ваучър, който да ползвам пру следваща покупка, когато си реша. Така че има начин. А по закон доколкото помня можеш да си искаш парите в случай че покупката е дистанционна. Но пък не че не съм правила скандалу в други магазини, в които съм получавала паричната сума, просто защото не желая да закупя друго нещо от там.

Общи условия

Активация на акаунт