Коя е последната книга, която подарихте на детето си? - 12

• 81 210
  • 639
  •   1
Отговори
# 420
Дъщеря ми много харесва серията за животинките на Холи Уеб и има 4-5 от тях. Чете ги за ден-два, защото те са и с малко по-едри букви и тънички. Според мен са за 7-9 годишни деца.

# 421
  • Edinburgh-UK
А купували ли сте нещо на Майкъл Морпурго или Холи Уеб?

Моето момче на 10 год харесва книгите на Майкъл Морпурго .За сега е чел "Котешкият принц  Каспър" и Пеперуденият лъв .

# 422
Тук сте се събрали все родители на четящи деца, поздравления! Искам да насърчат моя почни 10годишен син да заобича четенето, но за сега удрям на камък. Ще се радвам да препоръчате нещо подходящо извън задължителната литература. Пробвахме с Хари Потър - не се получи.

може да опиташ да му почетеш някоя книга. Аз така я запалих по четенето. почнах да и чета Хари Потър и на нея и стана толкова интересно, че като спрях да чета тя сама започна да я чете. разбира се преди това поне 5 мин. ме моли аз да чета обаче вече бях прегракнала от четене така че не се съгласих... това е. не знам дали ще помогне.
#какданакарамедететодачете

# 423
Последно му взех "Песни за отвъд" том 1 и 2, от български автор и много запленяваща фентъзи история.

# 424
  • Пловдив
Препоръчайте ми книга на тема История на България за 10 годишен, моля.

# 425
# 426
Исторически приказки за Калоян, Самуил и Симеон от Ивомир Колев

В сайта има и други подобни книги
https://bulgarianhistory.shop/product/istoricheski-prikazki-kaloyan/6/259

# 427
На Морпурго бях купила почти всичко, дъщеря ми хареса много Костенурката Занзибар. След това и на английски и я намерихме, даже.
Но някои от темите не са никак детски, особено за редник Пийсфул.

# 428
  • Пловдив
Най-накрая пристигна и Неврмур 3: Чудночума. Много е щастлив от този факт.

# 429
Най-накрая пристигна и Неврмур 3: Чудночума. Много е щастлив от този факт.
Благодаря, че споделихте! Поръчах я и аз Simple Smile

# 430
  • Berlin
Икабог и Къде отива боклукът получиха, на български, аз ги чета преди лягане.

# 431
# 432
  • Перник
За рождения ден преди 3 седмици подарих на малкия Приказки за 2 години на изд. Фют. Чудесни илюстрации, както винаги, малко текст, всичко е съобразено с възрастта. Сега съм хвърлила око на поредицата им Защо? Какво? Как? - енциклопедии за най-малките

# 433
  • София
За рождения ден преди 3 седмици подарих на малкия Приказки за 2 години на изд. Фют. Чудесни илюстрации, както винаги, малко текст, всичко е съобразено с възрастта. Сега съм хвърлила око на поредицата им Защо? Какво? Как? - енциклопедии за най-малките
Днес купих от тази поредица. Детето ни е на 11 месеца, но обжожава да прелиства книжки. Всички на Фют за момента са ѝ много любими. Тази си личи, че е за малко по-големи деца, но много ми харесва поредицата и на мен.

Може ли да споделите кои точно Приказки сте взели?

# 434
  • Перник

Може ли да споделите кои точно Приказки сте взели?
https://www.fiut.bg/prikazki-za-deca-nad-2-godini.html

Общи условия

Активация на акаунт