Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"- Шоу тв/§ минали проекти, партньори/-тема 81

• 49 554
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет,момичета! Hug

Благодаря за споделеното на всички! Flowers Hibiscus
Благодаря от сърце за чудесните поздрави,направихте деня ми още по-прекрасен! Flowers Hibiscus
Себи, Heart Eyes Flowers Rose Поли, Heart Eyes Flowers Rose Терзи, Heart Eyes Flowers Rose Ире, Heart Eyes Flowers Rose Ани, Heart Eyes Flowers Rose Кети, Heart Eyes Flowers Rose

Поздравления и за Рами,за избора и за целия екип,създал този чудесен филм,и най-вече за приноса към светлата памет на Фреди!

За нашия филм и нашите герои.
Много инфарктен фрагман. Най-логично е Зейнеп да е открила адреса на Асие,от самата нея да е чула името Юсуф/за мен то е ключово,само Асие и Вели наричат така Кадир/.
Първоначално това беше моята версия. Но не мисля,че Вельо ще допусне подобно нещо. Девойката при Асие е негов човек и при евентуално посещение от Зейнеп,веднага би го уведомила. Затова клоня към идеята,че и той има участие в цялата работа.
Ужасяват ме думите му:
“Отдалечавайки се от Кадир,ще му дадеш семейството му”.
Честно казано,мен този фрагман ме кара да мисля,че нещата още повече ще се объркат,вместо да се разкриват.
Тук искам да добавя,че напълно се присъединявам към фантазиите на Котето,че Джансъз има връзка с Джемре.
След като се отказах от идеята,че е майка ѝ,остава да е поне баща ѝ.  Grinning
Извън шегата,със сигурност има нещо,което кара Вели да я предпазва.

И аз смятам,че случилото се с Айлин,ще сближи отново Кадир и Зейнеп. Няма да издържи той дълго да стои далеч.

Хубав следобед!

# 511
Светлее wavey
ами не се знае дали Джансъза наистина  стои зад атентата...или това е номер на Вели.
Не се знае, дали Джансъза знае, че има снаха и внучка....нали мислел сина си за мъртъв, така каза Вели на Зейнеп
за сцената, в която биха Кадир.....ами за нуждите на сериала и на зрителя, повече екшън Wink, пък и трябваше Кадир да се появи пред Зейнеп целия в рани. Laughing
И аз съм на твоето мнение за гневния Къванч/Кадир....една идея в по вече ми дойдоха крясъците му. Blush
не че не го изиигра перфектно.....изкефих се и на похвалата на Бирсен за тая сцена!!!
за мен любов ще има , споко....ако няма то рискуват феновете да ги сринат  в ТТ и в СМ....все пак   сериалите се правят за зрителската си аудитория Peace
аз започнах много да харесвам актрисата , която играе Асие, особено след последната серия....мисля че е подходящ избор, но ще разберем и по - нататък.

ново клипче
е Киво си избира такива роли Peace

за съжаление на романтичните му фенки....няма много любов Whistling

Али Heart Eyes wavey, мдаа Peace
жената, която се грижи за Асие е човек на Вели
тя пусна много охотно Кадир/Юсуф в дома им....а би трябвало да я пази и можеше да излъже.
и според мен нещата ще се объркат още повече.....е това е добре за нас де Wink
за Джемре...аз нямам никакви предчувствия свързани с Джансъза

от ИГ на Башак Wink

Последна редакция: пн, 25 фев 2019, 14:01 от Airra

# 512
Ире  Heart Eyes Айре  Heart Eyes Светле  Hug благодаря ви!  bouquet
Скрит текст:
Знаете ли защо толкова се радвам  на тази и другите награди, които получи този филм и в частност Рами Малек ? Най - вече заради това, че благодарение на този филм милиони млади хора се запознаха за първи път с непреходната  музика на  4- ма гениални музиканта, с един от най - красивите гласове на света  Heart Eyes Разбира се, много се радвам за Рами - заслужи ги с много труд и себераздаване Peace Въпреки мнението на критиците  Mr. Green
Светле  Hug а на мен никак не ми беше странно това, че Кадир се хвърли да се бие срещу 7,8 човека ...  мислеше, че е загубил всичко, беше му все едно дали ще го пребият или убият, защото мислеше, че дори и Зейно го е предала ... За какво му е тогава да живее ? Той заради нея и Айлин избра да живее.
На мен сцената с Зейно ми хареса много как я изигра Киво, виж, тази другата, за която говориш и на мен не ми хареса особено много, можеше и по-добре, съгласна съм. О, в другите сцени е ненадминат Къванч, как само за секунди сменя изражението си ... особено, когато видя снимките от атентата. А като се смее си е самия той ми се струва, страхотен! Heart Eyes
И на мен тази ми е една от любимите сцени в серията  Heart Eyes

Joy Joy Joy
Цитат
Да побитые но бесмертные🤣🤣🤣
Колкото до Керем ... само ние знаем какъв е Демир всъщност, Керем го мисли за обикновен адвокат, от къде да знае, че този е изпечен гангстер ? И какво му е дал в ръцете ? Демир тепърва ще мисли как да го насади така, че никой адвокат да не може да го извади от затвора, по съвет на гадината Селим  #Cussing out
За Джансъз Айрето  Heart Eyes вече ти е отговорила - той няма представа, че има снаха и внучка, както и син междувпрочем.  
Майката преди не ме докосваше, но в последната серия много ми хареса. Да видим какво още ще ни покаже.
Ирка  Heart Eyes нищо чудно и да ни будалкат , но може пък и да е истина  Peace Аз повече клоня към второто  Rolling Eyes
Кети  Hug не знам, на мен ми се вижда, че гледа напред, в далечината, не се знае дали в този момент гледа именно към майка си  newsm78
Айре  Heart Eyes не ми се работи днес и за това не съм на работа  hahaha
Страхотен клип, благодаря!  bouquet Увеличават се с всеки ден  Peace Видя ли този от Анна ? Кадир в забавено действие от фрага, мечта  Heart Eyes
Жената, която се грижи за Асийе не съм сигурна, че е негов човек  Thinking Може да си мисли, че така са му казали докторите, да удвои дозата, ако не се чувства добре, знам ли ? Във всеки случай беше искрено изненадана, когато чу кой търси Асийе  newsm78 Ще видим  Rolling Eyes
Али  Heart Eyes никога не чух Вели и Асийе да наричат Кадир Юсуф помежду си newsm78 Те изобщо не споменават име, само синът ми, синът ти, поне така мисля   Thinking Асийе казва това име единствено пред момата, която се грижи за нея.
Какво се е случило с Айлин , че Кадир да не издържи да се приближи отново до Зейно ? Или искаш да кажеш, ако нещо се случи с нея ?
За Джемре и аз не се наемам да гадая каквото и да било. Не вярвам да са брат и сестра с Кадир обаче  Thinking
 Това Киво ли е  newsm78 На него ми прилича  Peace

Последна редакция: пн, 25 фев 2019, 15:49 от queen_fenka

# 513
вдъхнових се от фрага Wink

новия бокс офис

Фенче Heart Eyes, ами да Киво е...когато пътуваха за годишнината Peace
клипа на Ана, видях го, ама на мен не са ми особено интересни тия забавените Wink
спред мен момичето, което се грижи за Асие си е баш човек на Вели....Вели държи всичко да е под негов контрол........та от там се знае и името Юсуф Peace
както и парите на Асие са от него предполагам.... newsm78

от новата серия
Джемре ще прости ли на баща си?

и от Бирсен Peace
https://twitter.com/birsenaltuntas1/status/1100046419661111296

в ролята на Джансъз-Ali Sürmeli

актьорът е с доста голям опит и богата филмография Peace
https://www.imdb.com/name/nm0839687/
............
и СМ за миналата седмица

стига ви толкоз инфо Whistling

Последна редакция: пн, 25 фев 2019, 17:17 от Airra

# 514
  • Plovdiv, Bulgaria
Момичета, Hug

Айре, Heart Eyes много хубаво колажче! Flowers Hibiscus
И аз си мисля,че момичето е човек на Вели.
И също смятам,че той поддържа стандарта на Асие.
Фенче, Heart Eyes ако не греша,четох коментар,че има снимка с Айлин в болница,затова писах,че се е случило нещо с нея.
Ами факта,че Асие нарича сина си Юсуф и ходи на гроб с такова име,ме кара да мисля,че и Вели е с такава версия за историята.

И аз мисля,че Кадир се хвърли в този бой,за да се опита с физическата болка да притъпи душевната. Сетих се за монолога му при боя с Якуп. Ако ще го бият,да удрят,докато забрави кой е. И крясъците,и това първично поведение не ми допадаха във фрагманите,но в епизода придобиха друг смисъл.
С крясъците се опитваше да заглуши гласецът,който му нашепваше измяната,сякаш да надвиквайки истината,ще я заглуши и промени. Гневът в Кадир растеше лавинообразно и намери одушник в този бой.
Къванч може да изиграе по хиляди начини и гняв,и болка и обида,все повече ми допада точно начинът,по който играе и представя героят Кадир. Толкова ми е убедителен вече,че след всяка реакция-гняв,радост,умиление,смях,сякаш виждам отдавна познат човек и си казвам,точно такава реакция очаквах.

Супер резултати за Организето!

# 515
  • София
Този актьор засега е третия, за който се предполага, че ще играе Джансъз.  Дали ще се появи в четвъртък?
Хубаве е вече да пуснат малко светлина върху миналото на това семейство - Джансъз, Асие и Юсуф.  Може пък да не е баща на детето, да е разбрал и затова майката го е оставила, за да му спаси живота.   Хайде да казват вече, че не мога да спя спокойно, все пиша сценарии в главата си.
И ако се появи Джансъз, Вели вече трябва да го няма. Иначе стават много главорезите. Освен това Вели вече не става да събира парите му, защото ги губи. Т.е. не става за събирач и перач на парите на големия бос.

Последна редакция: пн, 25 фев 2019, 18:43 от Kethen ?

# 516
  • AMS

Привет, дружки!!!
 Благодаря ви за интересните постове!!!
 Новото попълнени в Сбъсък ми се струва солидно
 Cansız - Ali Sürmeli >>>

Чакам следващия фраг,
 че този  не ми стига.

# 517
Момичета, Hug

Айре, Heart Eyes много хубаво колажче! Flowers Hibiscus
И аз си мисля,че момичето е човек на Вели.
И също смятам,че той поддържа стандарта на Асие.
Фенче, Heart Eyes ако не греша,четох коментар,че има снимка с Айлин в болница,затова писах,че се е случило нещо с нея.
Ами факта,че Асие нарича сина си Юсуф и ходи на гроб с такова име,ме кара да мисля,че и Вели е с такава версия за историята.

И аз мисля,че Кадир се хвърли в този бой,за да се опита с физическата болка да притъпи душевната. Сетих се за монолога му при боя с Якуп. Ако ще го бият,да удрят,докато забрави кой е. И крясъците,и това първично поведение не ми допадаха във фрагманите,но в епизода придобиха друг смисъл.
С крясъците се опитваше да заглуши гласецът,който му нашепваше измяната,сякаш да надвиквайки истината,ще я заглуши и промени. Гневът в Кадир растеше лавинообразно и намери одушник в този бой.
Къванч може да изиграе по хиляди начини и гняв,и болка и обида,все повече ми допада точно начинът,по който играе и представя героят Кадир. Толкова ми е убедителен вече,че след всяка реакция-гняв,радост,умиление,смях,сякаш виждам отдавна познат човек и си казвам,точно такава реакция очаквах.

Супер резултати за Организето!

съгласна съм и много хубаво си го казала Peace bouquet

Кет, предполагам ще се появи!
иначе тепърва ще ни разкриват още неща от миналото на родителите
аз пък си имам достатъчно търпение.....и се наслаждавам на мига Peace
и не ми се иска да свършва сериала....когато му дойде времето де Whistling

Цитат
И ако се появи Джансъз, Вели вече трябва да го няма.
Велю ще си е до края Mr. Green
............
ей тоя с кърпата на главата е Аli sürmeli Laughing

Дива Hug и аз чакам Peace....ама утре ще е
новото попълнение в Сблъсък е играл с Берен в Щастливи заедно

Последна редакция: пн, 25 фев 2019, 20:23 от Airra

# 518
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ох, слава богу, отървахме се от Ферхат. Този Джансъз е съвсем друга работа - поне изглежда солидно, пО може да  се вярва, че е голяма фигура.
Ако Джансъз е баща на Кадир и е такава голяма клечка в подземния свят, все би трябвало да знае къде са му жената и детето. Кадир е бил в дом - не е толкова трудно да се открие дете в сиропиталище.

А бе куцат им малко идеите на наште приятели сценаристите.
Адем, например, така и не можах да го разгадая какво, аджеба, иска от живота. Уж обичаше онова момиче, толкова влюбено я гледаше, толкова мил беше с нея, ма това не му попречи да ѝ пусне куршума. Ще кажете, ама щот Вели му нареди. Ми каква е тази любов? Като я обича, да жертва себе си  за нея, да умре той, що уби момичето? Първо я уби, пък после рева за нея. Е това какво е? Биполярно разстройство? Същата работа и с батко му Кадир - много го обича, нямало да стреля, ама му опря пистолет в главата и хич не съм сигурна, че нямаше да стреля. Щото ако Вели му нареди, той изпълнява.  ( Изобщо няма да питам защо полицаите отиват на операция с евентуална стрелба без бронежилетки.) Малко сбъркан образ ми е този Адем, да не кажа генерално сбъркан.

# 519
Айре  Heart Eyes ами с много тъмна коса е излязъл, за това се усъмних за момент, но няма и кой друг да е, де  Laughing
Благодаря за новинките, все хубави  bouquet
В бокс офиса нямаме стигане , супер!  Peace
Гледам отдолу коментарите под поста на Бирсен са доста възторжени, явно е много добър актьор. Този определено ми се връзва с образа на Джансъз  Peace
Много добре си се вдъхновила, браво за колажа!  bouquet
Ще видим от къде Кадир е разбрал за майка си Thinking А тази дето се грижи за майка му имаше ли избор да не го пусне  Laughing Само да видим дали Вели знаеше за това  newsm78  Все ми се струва, че тя нямаше идея, че Кадир ще дойде, не знам , ще видим , може пък да е добра актриса  Wink
Алинка  Heart Eyes за играта на Киво  thumbsup
Не, никаква снимка на Айлин не е имало в болница, не помня кой го написа, че ако се случи нещо с Айлин, Кадир няма да издържи и ще са заедно със Зейно.
Дива  Hug  bouquet И на мен не ми стига, ама не може всеки ден, ще почакаме до утре  Laughing
Айре  Heart Eyes ай няма нужда да е съвсем до края Вельо  Mr. Green
Прочетох доста интересни предположения при подругите  Wink
 Че Кадир се е усъмнил още веднага при думите на Айлин, нарочно е казал тези думи на Вели, че му е взел и Зейно, нарочно и е викал, за да се разделят, Вели да разбере и да отслаби вниманието му, нарочно  я отдалечава от себе си, защото има план сам да играе игра с него . Дори се съмняват, че Кадир е отвлякъл Адем  Rolling Eyes
 Като ги прочетох в началото ми се видяха доста абсурдни тези техни предположения, обаче като се замислих - Кадир наистина не отиде при колегите си в болницата, а проследи Зейнеп и спокойно слушаше разговорът им, чак след като тя си тръгна излезе пред Вели  Thinking Едва ли е така, ама де да знам  Laughing
Ай, побърках се да го мисля и аз като Кети  Hug този сериал  Joy Joy Joy Joy

Светле  Hug И аз се радвам, че няма да е този актьор, който игра Фърат  Peace  На мен пък много даже ми харесва сценария с всичките му малки недостатъци, в кой ли пък сериал ги няма  Wink И явно на доста хора се харесва, съдейки по това, че е най-обсъждания проект напоследък особено. Щом за февруари е в тройката на най-обсъжданите сериали в световен мащаб  #Crazy С такова огромно нетърпение съм чакала всяка следваща серия само на Север Юг, и той ме държеше през цялото време на педал и нямах идея какво ще се случи до последно.
Колкото до Адем ...  Вели каза, че Адем никога не е предавал него и сестра му ... ами щом можеш да убиваш невинни хора, как може да си нормален ?  Вели да не би да  е по-нормален, или Демир  ?  Те краставите магарета се намират сами  Wink
Айре  Heart Eyes ето го по-отблизо  Peace

Последна редакция: пн, 25 фев 2019, 19:46 от queen_fenka

# 520
Фенче, Вели си е психопат, ама поне е последователен.

Май не се отдалечава много Зейнеб - две-три къщи по-далеч от Кадир, доколкото разбрах.

# 521

Май не се отдалечава много Зейнеб - две-три къщи по-далеч от Кадир, доколкото разбрах.

Е, не знам точно през колко къщи се отдалечава, разбрах само, че не иска да се отделя от квартала на Кадир  Laughing
А Вели е умен психопат, да  Peace Сега ще го видим и него пред Джансъз колко ще е последователен, нещо взе да прави грешки и той , та не знам  Wink Много ми се иска Кадир да не е дете на Джансъз  Praynig

# 522
Ооо, и аз искам. Не му стигат другите кутсузи, ами и баща-мафиот. Много ще му дойде, с какво по-напред да се оправя.

# 523
Добра вечер! 😍

Айре 😍 ,
Винаги , когато мога се включвам , мило! 😘
Този Али , ми е познат, дали не участваше в Ичерде?! 🤨
С Кебапчи Джелял бяха врагове. 😀
Ех, трябва някой път отново да изгледам Ичерде , нооо кога ли ще е това. 😀

Браво, много хубав колаж! 😘

Дали ще ни пуснат втори фраг? 🤨

Фенче 😍 ,
Точно казано за Вели, както Кадир каза , всеки човек греши.
И Вели ще сгреши.

Аз също съм сигурна , че момичето,помагащо на Асийе, е човек на Вели. Няма как иначе да е.

На мен историята на Джемре ми е супер интересна. Искам да научим по- скоро какво всъщност е станало с майка й.
А въобще дали Селим е нейн баща?!
Ех, много ми е интересно. 😀
Ее, но това е хубаво де. 😏

Аз ще гледам “Майка”.
Много тежък сериал,много.

Хубава вечер! ♥

# 524
е Адем е с биполярно, нали го написа в преден пост Joy Joy Joy
а Велю с циклофрения ли беше,,,,,Катето го диагностицира Joy Joy

Фенче Heart Eyes
и мен ме учуди тъмната коса, ама веднага увеличих снимката и рабрах, че е той...няма как да го сбъркам Laughing
за новия актьор-Бирсен писа, че е имало предложение към него в края на лятото и не е имало каст.
оххх не ми се правят предоположения, чакам  да  ме изненадат Wink Peace

Ире Heart Eyes Simple Smile, аз почти не съм гледала Ичерде, но го няма във филмографията  на новия актьор.
втори фраг-утре
гледай Майка, много хубав сериал, макар и тежък.

почват Капките Peace
с песен на Куин Wink
Рачков се прави на Рами Мелек Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт