Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"- Шоу тв/§ минали проекти, партньори/-тема 81

• 49 530
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Хилоууууу  Party Party Party Party

Ко праите шемети безподобни  Hug Hug Hug Hug Hug

Аз съм на работа до 19:30 така че е редно да ми съчуствате  Crossing Arms

Кви са му връзките на Онурчо у Япъма?  newsm78
веднага! spoko spoko
АЯ обичат да работят с Онур като режисьор...демек харесват го
имат съвместно 1 интернет сериал и филм Peace

още един имитатор hahaha
https://twitter.com/KT_Fans/status/1099909989605494784

.............
добре  Peace

нова

Последна редакция: ср, 27 фев 2019, 20:07 от Airra

# 586
Фиф  Hug  hahaha голема работа, да беше до 22.00ч. да ти съчувствам  hahaha
Поли  Hug  wavey
Кети  Hug може и грузинеца да е, ще видим  newsm78 А жирафа мен ме кефи, не искам да го разкарват още  Wink
Айре  Heart Eyes благодаря за всичко споделено! Много хубава нова снимка  Heart Eyes

# 587
Айре  Hug Фен  Hug

Фен  Hug кво беееее  Crossing Arms па нормално ората работата от 8 до 17  Crossing Arms а яз днеска от 10 до 19:30  Crossing Arms

Па и са като додат абитуриентите ше има и до 22 че и до по-късно  Crossing Arms Еле че Айрето е добра душа та има кой да ме погали по главичката  love001

# 588
Айре  Hug Фен  Hug

Фен  Hug кво беееее  Crossing Arms па нормално ората работата от 8 до 17  Crossing Arms а яз днеска от 10 до 19:30  Crossing Arms

Па и са като додат абитуриентите ше има и до 22 че и до по-късно  Crossing Arms Еле че Айрето е добра душа та има кой да ме погали по главичката  love001
и май разстоянието м/у работното ти място и там където живееш не е малко newsm78
доколкото мога да предположа Wink
а па Фена работи на 5 минути от дома си Joy Joy

Фенче Heart Eyes Wink

https://socipol.com/v2/?fbclid=IwAR0OFwOag0guBY2l-nWUbimMlgCFd5x … mE59DCZ31Se6IyfdY

Къванч Татлъту, който винаги е лидер в списъка "IMDB", сред турските актьори, отново е станал лидер в рейтинговата таблица на "Socipol", публикувана днес. Къванч е първият актьор, заел челното място едновременно, както в глобалните списъци, така и в националните

# 589
Айре, разстоянието е около 20 км в едната посока. Пътувам с колата и сега в трафика и снега се прибирам за около 30 мин, лятото по-бързо, ама не е като да съм си дома. Е те са е момента и Фена да почне да ми съчуства  Crossing Arms Mr. Green

# 590
Фиф  Hug е, аз работя 6 часа  hahaha Ама ме питай как се прибирам, като премазана от самосвал  Mr. Green
Малиии, сега вече наистина ти съчувствам, къде си се забила толкова далече  spoko spoko spoko
Айре  Heart Eyes ами късмет  Laughing
Браво на нашето момче, само така!  Heart Eyes

# 591
Фиф  Hug е, аз работя 6 часа  hahaha Ама ме питай как се прибирам, като премазана от самосвал  Mr. Green
Малиии, сега вече наистина ти съчувствам, къде си се забила толкова далече  spoko spoko spoko
Айре  Heart Eyes ами късмет  Laughing
Браво на нашето момче, само така!  Heart Eyes

Фен, извън майтапа твоите 6 часа се равняват на мои 6 работни дни предполагам. Въпреки, че и аз не копам, а имам само умствено натоварване, като знам мойто 1 дома как ме изморява понякога, се опитвам да си представя ти как си  spoko А що се отнася до забиването - знаеш къде живея, тука няма много опции освен туризма, а и си ми е на сърце тоя сектор. Абстрахирайте се, че псувам туристите на кило  Mr. Green тва е само докато мине сезона. После много ги обичам  Laughing

# 592
Фенче Heart Eyes, Фиф Heart Eyes
охххх и двете да ви погаля по..  spoko spoko

Wink
Sebnem Sönmez /Асие/ - в Пазителя

лека вечер!

Последна редакция: ср, 27 фев 2019, 22:23 от Airra

# 593
Фифка  Hug знам, знам ... Ама е хубаво, че си ти харесва работата  Peace И на мен, въпреки всичко  Peace
Айре  Heart Eyes о, благодаря!  love001
Ей този сладур и вие сте ми  релакса след работа  Heart Eyes

# 594
Добро утро! Четвъртък е!  Hug

Днес ще получим отговори на въпросите, които ни вълнуват цяла седмица  Peace

Хубав ден!  Hug

# 595
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Гюнайдъъън  Hug шашавелки  Heart Eyes

Не съм аз -когато не съм пила достатъчно кафеее  Tired

и дневната доза пътува с бодра стъпка  Joy Joy Joy

ейййй па мноУ съчувствени сте бре  Mr. Green Mr. Green
айде да не се цепя от колектива, че нал знаЙте колектива как го връща  smile3534

Фиф  Hug бая пътуване си пътуваш дневно  Whistling  spoko

Язе па съм на едни 10 мин с автобуса  Mr. Green

Фен  Hug spoko и твойта никак не е лесна  Naughty аз на моменти едва 1 издържам и ми иде му свия сърмите  Joy Joy

Аз довочера вероятно няма да съм на линия, че имам ангажимент, но пък може по късни доби въ фърля по едно оЧо  Naughty така че никви скътавки и да разказвате по картинки  Naughty
Хайдиииии на работаааа  bouquet

# 596
Добро утро кукувички  Hug Hug Hug Hug Hug

Фен  Hug Коте  Hug свивам кафето дирекшън   smile3507

Ся понеже днеска трябва бая да поработя и не знам дали ше сколасам да стигна до вас, да си кажем кво си мислим и да бегам.

Довечера имам задачки и по-вероятно няма да съм на линия, ама пък и аз като Котето може да ви чета по нощите.
Второ, и по - важно  Naughty тия дни леко и небрежно се разходжам по съседските дворове, ей тъй да проверя и те да не са кривнали от пътя  Mr. Green и сакам да кажем, че съм у шок, потрес и ужасТ  #Shocked В тоя ред на мисли - благодаря ви, че цари демокрация и спокойствие тук  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Иначе да живее форума, че да може разни комплексирани орица да си изказват мнението и да го налагат  ooooh! Направо падам под масата от смях, честно  Peace Бива да имаш мнение (макар и грешно  Mr. Green), бива да го защитаваш,  ама чак па ти да си капацитет...  hahaha hahaha hahaha Аз казах! и тва е. Моето мнение и грешното  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Пийте си лекарствата хора! Та в предов исках да кажа, че много си ви обичам и за пореден път си припомних защо пиша само тука.

P.S. С разочарование установих, че тук се пишат едни неща, в други дворове други, ама сега дали целта е тук да се харесат или на друго място, не знам. Нейсееее

Хади лек ви ден!  Hug Heart Eyes

# 597
Здравейте Благодаря за всичко  bouquet bouquet

# 598
Хелоууу в нашия кино ден!! Simple Smile
Фенче Heart Eyes bouquet
Коте Hug, тенкюю Wink
ние скорпитата по принцип сме състрадателни души!! Wink

Фиф Hug, фърли ме в размисъл къде си чела, ама май имам предположения Mr. Green Joy
и аз си те mrstraetz

предполагам, че довечера от коментарите ни ще се рабере накъде са завили събитията Peace

и каква изненада- Киво е постнал нова снимка в ИГ си
Терзи Peace
https://www.instagram.com/p/Bua28dRFfZv/

# 599
Хелоууу в нашия кино ден!! Simple Smile
Фенче Heart Eyes bouquet
Коте Hug, тенкюю Wink
ние скорпитата по принцип сме състрадателни души!! Wink

Фиф Hug, фърли ме в размисъл къде си чела, ама май имам предположения Mr. Green Joy
и аз си те mrstraetz

предполагам, че довечера от коментарите ни ще се рабере накъде са завили събитията Peace

и каква изненада- Киво е постнал нова снимка в ИГ си
Терзи Peace
https://www.instagram.com/p/Bua28dRFfZv/

Айре  Hug
сигурна съм, че са ти верни предположенията  Mr. Green
Много ме сърбяха пръстенцата да драсна 2-3 реда, амааа не ми се спори с телеризора  Rolling Eyes
Само ще помоля тия дето хич не ни харесват сериала и не виждат никаква химия, довечера по-културно на балкона, че много шум вдигате....  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт