Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"- Шоу тв/§ минали проекти, партньори/-тема 81

• 49 519
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Скрит текст:
Хелоууу в нашия кино ден!! Simple Smile
Фенче Heart Eyes bouquet
Коте Hug, тенкюю Wink
ние скорпитата по принцип сме състрадателни души!! Wink

Фиф Hug, фърли ме в размисъл къде си чела, ама май имам предположения Mr. Green Joy
и аз си те mrstraetz

предполагам, че довечера от коментарите ни ще се рабере накъде са завили събитията Peace

и каква изненада- Киво е постнал нова снимка в ИГ си
Терзи Peace
https://www.instagram.com/p/Bua28dRFfZv/

Айре  Hug
сигурна съм, че са ти верни предположенията  Mr. Green
Много ме сърбяха пръстенцата да драсна 2-3 реда, амааа не ми се спори с телеризора  Rolling Eyes
Само ще помоля тия дето хич не ни харесват сериала и не виждат никаква химия, довечера по-културно на балкона, че много шум вдигате....  Whistling

няма никакъв смисъл да се нервиш, камо ли пък да пишеш Mr. Green
хем не харесват, хем гледат, странен мазохизъм Joy Joy
и за играта на Киво....голем смях Joy Joy Joy
предполагам, че тия които са на балкона- го харесват!! Wink

............
хаштаг #cansızkim ..Кой е Джансъз?

# 601
  • София
Ако баш за играта на Къванч има коментари, не ми се говори за играта на някои други от големите имена... Rolling Eyes
Иначе, за да има химия между главна/второстепенна двойка в сериала, не са нужни нон-стоп целувки и прегръдки. Даже точно така се усеща истинската химия - когато дори в мълчанието и в беглите погледи, разбираш, че двама души не са безразлични един към друг. Yellow Heart

# 602
Ако баш за играта на Къванч има коментари, не ми се говори за играта на някои други от големите имена... Rolling Eyes
Иначе, за да има химия между главна/второстепенна двойка в сериала, не са нужни нон-стоп целувки и прегръдки. Даже точно така се усеща истинската химия - когато дори в мълчанието и в беглите погледи, разбираш, че двама души не са безразлични един към друг. Yellow Heart
Тинче Hug, съгласна съм  Peace
а какво е твоето мнение за химията в Сблъсък и играта на ГГ?
............
олеле, пак требва нова тема Whistling
ама няма да е много различна, да знаете Wink

# 603
  • София
Тинче Hug, съгласна съм  Peace
а какво е твоето мнение за химията в Сблъсък и играта на ГГ?
............
олеле, пак требва нова тема Whistling
ама няма да е много различна, да знаете Wink
Айре Kiss

Според мен "Сблъсък" е един от сериалите с най-наситена химия. И между Кадир/Зейнеп, и между Керем/Джемре. Че дори и между Вели/Кадир и Вели/Зейнеп - макар думата да не е точно "химия", а по-скоро нещо като "взаимодействие" между героите, а и между актьорите.

Химията между Кадир и Зейнеп (предполагам за нея питаш най-вече) е много по-различна от тази между Керем и Джемре. Според мен и Къванч, и Елчин много добре изиграват тези чувства между героите им - обич, любов, приятелство, подкрепа, доверие (всичко в едно). Изиграват връзка, която пожелавам на всеки един от нас (а, ако вече сте в такава, сте късметлии и ви пожелавам да я съхраните). Връзка, в която всеки от двамата може да съществува поотделно, но, когато са заедно, взаимно се допълват - било в мисли, било в действия, било в чувства - и са по-силни. Връзка, в която двама души - колкото и далеч да са понякога един от друг, когато се срещнат, дори за миг, все едно никога не са били разделени. Връзка, в която няма нужда да мислиш "ама как, защо, ако", а просто всичко си идва от само себе си, без притеснение. Защото, в крайна сметка, човекът до теб те допълва и те познава дори по-добре от теб самия.

А, за да изиграеш такава връзка, се изисква повече от това да изиграеш обикновените целувки и прегръдки. Изисква се да "човърнеш" дълбоко в душата на героя си, да разбереш какво точно го/я е довело до тези мисли и чувства, и как този твой герой възприема човека до себе си и му доказва любовта си. И за това, разбира се, са нужни много критерии - да вникнеш в житейската история на героя си, да погледнеш през неговите очи, да "забие твоето сърце" с неговото в едно......

Затова мисля, че и Къванч, и Елчин се справят повече от прекрасно с поставената им задача. И много ме радва този рязък контраст между изобразяваната от тях връзка и тази на Керем и Джемре. Алперен и Мелиса пък успяват да влязат в образите на Керем и Джемре също толкова чудесно, а за пресъздаването на ДжемКер дори няма да говоря - личи си от аватара и подписа ми. Revolving Hearts

Много сори за чаршафа (както вие ги наричате дългите постове, доколкото съм видяла). Satisfied Малко се развълнувах. Pensive

Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 604
Тинче Hug, прекрасно си го казала, много ти благодаря за чаршафа!!! bouquet
нека продължава да ни вълнува сериала.....!!
а м/у Велю и Зейнеп...мда и там има взаимодействие...и там хвърчат искри...е не любовни де Wink
и двете ни двойки са ми много сладки, като всяка си е различна по своему, което е супер!!

леко припомняне на 11 серия
https://twitter.com/tvdizicarpisma/status/1101067475536486402

Heart Eyes

Последна редакция: чт, 28 фев 2019, 13:41 от Airra

# 605
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет в нашия ден!
Благодаря за споделеното! Flowers Hibiscus

Новата снимка на Къванч - в Лондон може би?

Най-хармонична двойка Joy Joy Joy

Хубав следобед! Hug

# 606
Привет в нашия ден!
Благодаря за споделеното! Flowers Hibiscus

Новата снимка на Къванч - в Лондон може би?

Най-хармонична двойка Joy Joy Joy

Хубав следобед! Hug
или тройка Joy Joy Joy

сигурно е от посещенията им при англ. приятели Peace

красота Whistling

от Мави
сезонът с Къванч идва с пълна скорост! Peace
https://twitter.com/mavi/status/1101094978779049990

тая снимка била от някакъв сет....предполагат на рекламата Peace

Последна редакция: чт, 28 фев 2019, 14:28 от Airra

# 607
# 608
Привет, сладурки!  Hug Hug Hug

Коте  Hug bouquet Ама само ти иде или му свиваш сърмите на твоето ?  Laughing Свивай ги, докато е малко, че да стане човек  Peace Това измислено американско възпитание само развали децата. Хубаво е да ги уважаваш, да зачиташ мнението им, те са малки хора, но трябва да знаят къде е границата и кой кара влака все пак  Wink Приятели ще стават с родителите си, след като пораснат.
Дива  Hug bouquet Хммм ... интересен откъс, къде са главорезите на Вельо  newsm78
Терзи  Hug bouquet Вай бе, страхотен е на тази снимка!  Heart Eyes
Алинка  Heart Eyes  bouquet
Фиф  Hug  нека си пишат каквото искат и за Киво и за сериала, фактите говорят достатъчно красноречиво  Mr. Green Аз не се сещам къде си чела, не чета отдавна други теми, няма да се ядосвам за глупости  Peace
И ние си те обичаме!  Heart Eyes
Айре  Heart Eyes  bouquet Уауу, Зейно колко любовно гледа Вели само  hahaha Ако може, ще го удави в капка вода  Joy Joy Joy

Тинче  Hug  bouquet Много добре си го написала, такава любов като между Кадир и Зейно е много рядко срещана, за съжаление  ooooh! Дано и тази между Джемре и Керем да е такава  Praynig Много си ги обичам и двете ни двойки  Heart Eyes
Скоро отново ще се радваме на нашата синя красота, кеф!  Peace
Нямам търпение за довечера  smile3508

# 609
  • AMS
 Привет, дружки!!!
 Благодаря ви за споделеното!!!
 Тинче, специални благодарности!!!
 Приятна вечер на всички!!!

До сега в Сблъсък
  еп. 11 в 1 минута >>>

В новия епизод 12 очакваме >>>

# 610
Здравейте, дружки Hug!

Благодаря ви за коментарите, информацията и новата красота Hug!

Тинче, прекрасни разсъждения за любовта Heart Eyes! Напълно съм съгласна, благодаря ти!!!

Много подходящо е името на заведението за това съвършенство Heart - "Белият Лъв" Simple Smile Grinning !

За съжаление няма да съм с вас на онлайна Cry, но се надявам да се включа по-късно...

Поздравявам ви с това Simple Smile!

https://www.facebook.com/356682345168387/videos/2067491849999315/

Последна редакция: чт, 28 фев 2019, 18:53 от AniMae

# 611
Здравейте! Седях си удобно на балкончето , радвах  ви се и изведнъж чета , че някой не харесвал играта на главните герои.Изказвам лично мнение- перфектни.Много интелигентна игра на Елчин.В последния 11 епизод страхотно изигра цялата неприязън , отвращение и каквото се сетите към Вели. Ако можеше с капка вода би го удавила/ както и аз/. При караницата с Кадир също- мълчи , а с лице и поглед показа цялото кълбо от чувства, което бушуваше в нея.Усещам ,че  и тази вечер ще ми вържат нервите на фльонга, ама  нейсе. Да идва по-скоро 20, 00 часа. Хубава вечер!

# 612
# 613
Mery18 wavey е скачай по-често, ако ти е приятна компанията и искаш да споделиш нещо!!
за играта на Елка thumbsup
Дива, мерси bouquet
Ани Hug, хубаво клипче! bouquet
Цитат
Много подходящо е името на заведението за това съвършенство heart - "Белият Лъв" Smile Grinning !
да, вярно! Laughing
Фенче Heart Eyes

за миналата седмица
най обсъжданите актьори

и линкове за гледане
https://www.youtube.com/watch?v=inOugVa_NYA
https://www.canlitvizle.plus/show-tv-izle

# 614
  • София
Благодаря ви много, момичета! Kissing Heart Heart

Рядко се отплесвам така, ама... за любов ставаше въпрос, все пак. Nerd

Приятно гледане на всички! Аз ще изгледам епизода или по-късно нощес или утре. Yellow Heart

Общи условия

Активация на акаунт