Пазаруване от Amazon - тема №82

• 77 195
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
И според мен са уголемени.

# 61
  • Сф
И аз бих казала уголемени

# 62
За първата поръчка нещата от subscribe & save са на цената, която е била актуална към момента на поръчката, а не на изпращането, дори да промениш датата на доставката, но без да я отлагаш за следващия период/дата. Например моята дата, на която ми доставят нещата е 7 - ми. Поръчах си съответното нещо още на 25 януари, изпращат ми го на 5 февруари примерно, за да го получа на 6-7 февруари и парите теглят малко преди 5 февруари  тогава за цената, на която е към датата на поръчването. Отделно от това аз отложих датата - да не е на 7-ми, а я преместих на 15-и, след като вече бях поръчала - и цената логично остана същата. Но ако бях отложила продукта за следващата ежемесечна доставка - за 7 март, цената можеше да е друга.
Много просторно стана изложението, дано не съм ви отегчила 😀

# 63
Не ми дава да въведа друга дебитнка карта. Запаметило се е 1 кредитна и 1 дебитна, а аз искам да платя от 3-ТА разли4на от тия двете. Къде да променя данните на картатата.

# 64
Не ми дава да въведа друга дебитнка карта. Запаметило се е 1 кредитна и 1 дебитна, а аз искам да платя от 3-ТА разли4на от тия двете. Къде да променя данните на картатата.

Your Account › Payment options   ›  Add a New Payment Method ›  Add a card

# 65
Алуминий с Тефлон, спред мен една от най лошите комбинации за здравето
А според мен Уран с Азбест е най-лошото комбинация.
Като нямате какво да кажете, защо просто не пишете в темите за "здравословни съдове"?

# 66
А според мен Уран с Азбест е най-лошото комбинация.
Като нямате какво да кажете, защо просто не пишете в темите за "здравословни съдове"?

А от Вашия пост личи, че имате какво да кажете. Казала сьм какавото сьм преценила.

Последна редакция: ср, 13 фев 2019, 08:11 от blue75

# 67
  • София
Права е blue75, това за тефлона 100 пъти да го напишем , пак ще се появи някоя ентусиастка да попита за мнение за тефлонов тиган намален от 30 евро на 15 сет и е много щастлива от "находката" и от яката цена Confused
Аз бих си мълчала, защото вече се повтарям и по десетвам, но като си представя, че в тигана  ще се правят палачинки на дете и ми кипва Confused
Тефлона е един вид пластмаса , това е политетрафлуоретилен (ПТФЕ), при нагряване той излъчва вредни токсични емисии, знае се , доказано вреден е, но това е бизнес за милиарди и освен "препоръки" за контрол на разпространението на вредните емисии към Дюпон   и подобни производители -гиганти, друго засега не се случва. Искате ли пластмаса и токсични газове в палачинките си сутрин?
Е да, производителите се оправдават, че новите тефлонови покрития са с високо качество и може да има токсини, едва след 400 градуса нагряване.
Как да знам и да контролирам градусите на котлона си като правя палачинки?
Дали тиган за 15 евро е с високо качество на тефлоновото покритие, и мога ли да се надявам на това, едва ли?

# 68
  • София
Няма как да постигнеш 350 градуса на котлон или във фурна, Невъзможно е.

Така че PHOA free незалепващо покритие си е ок.
Показаните горе на тефал обаче не са такива.

# 69
  • София
Няма как да постигнеш 350 градуса на котлон или във фурна, Невъзможно е.

Така че PHOA free незалепващо покритие си е ок.
Показаните горе на тефал обаче не са такива.

Айде да не си правя експерименти със здравето на децата, а?
Нямало да достигне градуси? кой ще го докаже? и колко високо технологичен ти е тефлона в който готвиш?
Разчитаме на скъпо платена реклама  и си затваряме очите. Те тези дето печелят милиарди от този безнес точно такива хора са им таргета.
Точно затова след 2-3 страници още някой ще се похвали с Тефал за 15 евро.... със съжаление го казвам

# 70
  • София
Няма как технически да ги осъществиш тия 400 градуса.
Най-малкото мазнината ти така ще пуши, че сама по себе си ще бъде канцерогенна. Точно вчера писах по темата в "Безвредните съдове"... А палачинките директно ще изгарят. Вземи си инфрачервен термометър и премери.

# 71
  • София
Нито ще им "замервам" градусите
Нито им вярвам на рекламните трикове за градуси...
Но оставям всеки да си прецени...
Само факта, че не се говори за това открито, като е доказано вредно... то какво да го мисля повече.

# 72
PHOA free не означава, че покритието не е вредно, често такива надписи са леко подвеждащи. Може да няма PHOA, но да има други компоненти, които са не по малко вредни. Всеки сам решава дали да провери какво точно е покитието( ако има такова) на сьдовете които ползва.

# 73
  • София
Не знам за вас, на едната ми фурна градусите макс са 210, на другата са 250 май... та 400 едва ли могат да достигнат.

# 74
  • Сф
А тогава какви тигани препоръчвате?

Общи условия

Активация на акаунт