Пазаруване от Amazon - тема №82

• 77 427
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
А защо от амазон? Имаме си уолтопия-все пак са едни от най-добрите и предполагам ще могат да консултират..

Даже не съм ги чувала...магазин ли е това?

# 181
  • Сф
https://www.walltopia.com
Един от световните производители на стени за катерене със собственик турбо простак (лично мнение).
Не знам дали продават на дребно

# 182
За собственика съм изцяло на същото мнение, но поне дамата може да опита. Нещата им наистина са на световно ниво.

# 183
  • Luxemburg
Някой дали познава тази марка и продуктите им https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B07CQZNCHQ/ref=mp_s_a_1_1_a_it? … L&ref=plSrch? На един друг крем прочетох доста хубави мнения и си поръчах eye gel, retinol cream и 2.5% retinol serum. Чакам хидратиращия крем на Banbi, полската козметика и ще споделя как са като качество. Аз съм със смесена кожа, 40+ възраст и все не попадам на добри кремове. Сега тъкмо измазах eucerin hyaluron filler но нищо не вършеше, затова не си взех друг или околоочен на марката. Или ми идват мазни, или ми изсушават кожата, писва ми все да съм в търсене на козметика. От няколко месеци ползвам и серум Витамин Ц, но и от него ме виждам някакъв ефект.

# 184
  • ВАРНА
Върнах една пратка към Англия със Спиди, получателят твърди,че не я е получил. Спиди казват,че са я доставили с общ манифест.Какво значи това,изобщо някой дали я е приел или е захвърлена пред нечия врата ?

# 185
  • София
Върнах една пратка към Англия със Спиди, получателят твърди,че не я е получил. Спиди казват,че са я доставили с общ манифест.Какво значи това,изобщо някой дали я е приел или е захвърлена пред нечия врата ?
Амазон ли е получател?
Спиди да ти представят документ/тракинг номер, в който фигурира кога и на кого е доставена.

# 186
Приставка за кори за лазаня за робот Bosch MUM5 25.96 п. и 27.35 п за като нова.

https://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B00MN0YFSI/ref=dp_olp_ … mp;condition=used

# 187
  • ВАРНА
Амазон ли е получател?
Спиди да ти представят документ/тракинг номер, в който фигурира кога и на кого е доставена.

Единствено това ми предоставят Спиди,с общ манифест никой не разписва при получаване.Не е Амазон получател, но и към Амазон съм връщала преди,а такъв казус съм нямала ...

# 188
  • София
Преди 2 седмици връщах до Амазон със Спиди. По номера на товарителницата в сайта на Спиди излезе инфо кой, кога и в колко часа е получил пратката

# 189
  • Русе, България
Здравейте, имате ли наблюдение как и кога пристигат пратки без тракинг поръчани директно от Амазон? Имам поръчка от 31 януари, която пише, че трябваше да пристигне на 11 февруари, но никаква я няма. Разделена на 2 пратки, едната пише, че ще пристигне с Deutsche Post DHL, а другата с Royal Mail. Писах в чата, върнаха ми парите за доставката и казаха, че трябва да чакам до 15 март.... Та, дали имате представа кой би трябвало да достави  пратките в Бъгария и дали е нормално толкова да се бавят?

# 190
  • София
Здравейте, имате ли наблюдение как и кога пристигат пратки без тракинг поръчани директно от Амазон? Имам поръчка от 31 януари, която пише, че трябваше да пристигне на 11 февруари, но никаква я няма. Разделена на 2 пратки, едната пише, че ще пристигне с Deutsche Post DHL, а другата с Royal Mail. Писах в чата, върнаха ми парите за доставката и казаха, че трябва да чакам до 15 март.... Та, дали имате представа кой би трябвало да достави  пратките в Бъгария и дали е нормално толкова да се бавят?
Може и в пощенския клон да идат.

# 191
Роял мейл може и в пощата, другото Рапидо най-вероятно.

# 192
  • на 90 км от морето
........Та, дали имате представа кой би трябвало да достави  пратките в Бъгария и дали е нормално толкова да се бавят?
Проверете и в Спиди. Казаха ми, че получават пратки и от DHL/ според момичето от Спиди. Аз предполагам, че става дума за Deutsche Post/. Много често няма телефон на пратките. Тогава мисля, че ги оставят в най-близкия офис.

# 193
  • България

Може и Интерлогистика да пристигне.

# 194
Поръчах поредните няколко неща от Амазон УК на 12 февруари до английски адрес, пишеше срок на доставка 20 февруари. Днес проверявам - изместили датата на 1 март, а не са китайски неща със сигурност. Писах им, не били виновни, нещата идвали от различни точки на Европа, затова така се получавало, ще променят бързината на доставката за тяхна сметка и съм щяла да ги получа на 22 февруари. Уж за тяхна сметка, а гледам във фактурата ми начислили почти 4 паунда за доставка.
Ужасно некомпетентни служители има напоследък. Писах им и чакам техния отговор - не стига, че ще ги получа по-късно от обявеното, а и трябва да си платя за доставката до английски адрес за продукти на стойност към 70 паунда.

Общи условия

Активация на акаунт