Пазаруване от Amazon - тема №82

• 77 387
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
  • София

Тези кънки ги имаме от 2 години, купени на много ниска цена зимата, чудесни са ! после купувахме същата марка на 4 колела, пак хубави....

# 211
Аз бях писала в края на миналия месец как връщах неща до Германия и Англия. Немците веднага ми осребриха разходите по връщането, но с англичаните се разправях поне 10 пъти и си изгубих приблизително 4 часа (ако щете вярвайте!) и най-накрая ми върнаха парите този понеделник. По-лошо обслужване на бях имала.

# 212
  • София

Тези кънки ги имаме от 2 години, купени на много ниска цена зимата, чудесни са ! после купувахме същата марка на 4 колела, пак хубави....

Какво ще рече size от 1 до 4? Кой номер ли да?

# 213
  • София
за кънките ли питате?
Ако да, там има две опции : номер 31-33
или номер 33-37
Т.е. кънките се "разтягат" според номера на крака на детето.

# 214
  • София
за кънките ли питате?
Ако да, там има две опции : номер 31-33
или номер 33-37
Т.е. кънките се "разтягат" според номера на крака на детето.
Да, за кънките, като добавя тези от склада пише 1-4 и реално не мога да видя номера им, по е през телефона не успявам...

# 215
  • София
ахааа, ако са от склада, и избера цена 21.35 евро, при мен излизат 33-37 номер и вече като ги добавя в кошницата , да , стават size 1-4 ...
Там в склада отгоре има опция за двете номерации - 31-33 или 33-37 ...съответно цените са различни

# 216
Здравейте,
Дъщеря ми е решила, че иска гуменки VANS. Може ли да споделите мнение относно марката и дали си отговарят на номера? UK 2 на кой номер от европейската номерация отговаря? Тя носи EU 34 ......според вас кой номер от английската номерация трябва да поръчаме? Ако е възможно на някого да премери дължина на стелките на 33 или 34 номер.....ще съм много благодарна.....

# 217
  • София
Здравейте,
Дъщеря ми е решила, че иска гуменки VANS. Може ли да споделите мнение относно марката и дали си отговарят на номера? UK 2 на кой номер от европейската номерация отговаря? Тя носи EU 34 ......според вас кой номер от английската номерация трябва да поръчаме? Ако е възможно на някого да премери дължина на стелките на 33 или 34 номер.....ще съм много благодарна.....

Аз не съм доволна от Ванс,купувала съм 2 пъти за дребното и бяха умалени с номер, вторите се разлепиха за 2 месеца. Повече не поръчам от тази марка.

# 218
  • DE
Аз пък съм много доволна от Ванс. Два пъти съм купувала, изключително качествени кецове, само дето са за тесен крак, но се отпускат Peace

# 219
  • София, България
Здравейте,

Аз не съм доволна от Ванс,купувала съм 2 пъти за дребното и бяха умалени с номер, вторите се разлепиха за 2 месеца. Повече не поръчам от тази марка.

Имам Ванс, не са ми удобни и са тежки, кецове са. При мен пък номерът беше уголемен. Нося ги, но и аз не бих си купила друг чифт. Сред тийновете обаче са голяма гъзария.

# 220
И на моя големия се разлепиха и ги върнах на Амазон.

# 221
Английския Амазон с тези Индийци дето взеха да назначават напоследък стана ужас.

# 222
Поръчах си тези 2 роклички за пролетта:
1. https://www.amazon.de/gp/product/B01N2K42B8/ref=ppx_yo_dt_b_asin … ie=UTF8&psc=1 - Esprit, размер 36, 18.89евро;
2. https://www.amazon.de/gp/product/B01M2V7VLI/ref=ppx_yo_dt_b_asin … ie=UTF8&psc=1 - S'Oliver,  размер 36, 23.22eвро.

# 223
Търся резервно казанче ето за тази хлебопекарна
 https://www.amazon.co.uk/Panasonic-SD-ZB2502BXC-Stainless-Steel- … asonic+breadmaker
Рових в амазон ,ама не намирам за този модел .Питах в контактите на панасоник БГ , те ми дадоха координати на сервиз който поддържат резервни части и след запитване до тях ми дадоха цена 206лв !!!!! за казанче! Аз си я купих за 109 паунда и с доставка до България ми излезе 250лв точно ,тези ми искат 206лв за казанчето?! Надявах се артикулен номер под който се води ,та да мога да го търся в интернет ,ама не дават ,да не са луди.

# 224
Здравейте,

Аз поръчах съвсем наскоро, но 31 номер. Довечера мога да измеря ако искаш , поне като ориентир. Иначе модела е този:
 https://www.amazon.co.uk/dp/B07BN273SJ?ref=ppx_pop_mob_ap_share

Общи условия

Активация на акаунт