Пазаруване от Amazon - тема №82

• 77 390
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
Страхотна цена за този модел ел.четка за зъби на Браун:
https://www.amazon.co.uk/dp/B00K2U5X6Y
Дано не вдигнат цената веднага!

Здравейте!
пуснах 2 броя, но още не са платени, хубави ли са, някой който ги има да сподели, както и https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01EVCIOH8/ref=ox_sc_act_tit … 9F4PPN31&th=1 дали стават тези накрайници, благодаря !
Въобще не се колебайте! Перфектен модел, на който липсват само някои от безполезните глезотийки на по-скъпите модели! Цената е разкошна и едва ли ще стане някога по-ниска!
Резервни четки ви препоръчвам да си купите оргинални, цената им също е ниска, когато ги пуснат на оферта!

# 286
  • Бургас
Тези обувки Кларкс бяха 26 лири, на живо са уникални, цвят розово злато и хем имат блясък, хем не е прекалено лъскаво.
 https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B07B93TZG2?psc=1&ref=ppx_pop_mob_b_pd_title
Amazing Amazing отговарят ли си на номера обувките?
и за какъв крак са за тесен или за по широк?

# 287
  • софия
Здравейте, за четките да попитам дали ще е нужен допълнителен адаптор за тока.

# 288
  • София
Здравейте, за четките да попитам дали ще е нужен допълнителен адаптор за тока.
За какъвто и да е ел. уред, поръчан от UK, е нужен адаптор (освен ако не е упоменато, че е с EU накрайник).

# 289
  • софия
Малко Сладко Коте, Благодаря знаете ли от къде мога да закупя такъв адаптор.

# 290
  • София
Малко Сладко Коте, Благодаря знаете ли от къде мога да закупя такъв адаптор.
От всеки един магазин за ел материали. Има различни, но за четка за зъби не е от значение какъв ще вземеш. Първият който ми излезе. Има и по лев.

# 291
# 292
В страницат на четка ясно пише, че е с 2 UK pin plug, т.е. купете си от тези преходници

Продават се по железариите и струват по 1-1,50 лв. Ако имаш от белите адаптори също ще станат, ако нямаш от тях тези черните са по-евтини и при пътуване на мен са ми по-удобни.

Последна редакция: пн, 25 фев 2019, 11:07 от drago_2008

# 293
  • софия
Много Ви Благодаря за отговорите, ще поръчам четката.

# 294
  • Luxemburg
Повече от 2 години друг хляб в къщи не се яде .Не ми е голям ангажимент ,два или три хляба от малките с 500 гр брашно на седмица.Не тече казанчето има лека драскотинка на дъното където върти перката ,ама нали е вредно... ще го ползвам така и ако намалят нещо по празници ще купувам. Мерси за съветите.
Някой с лична препоръка за уред за претопляне на бебешки шишета и храни?Марка?
Казанчето и без драскотини е вредно с тях още повече , по добре не го ползвайте.
Откъде решихте че е вредно? Вземете прочетете първо преди да коментирате. Казанчето е с диамантено покритие затова такава му е цената. Не е с обикновен тефлон.
Аз ползвам същата машина от 2014г. При мен също се е получило изтъркване. Преди месец ми се счупи пластмасовата част върху която ляга казанчето. Поръчах си я от ибей и си я монтирах. Имаше и казанчета за по 60£, но не поръчах. Но пък  имаше акцион за казанче за следващият модел, заедно с аксесоарите и го продадоха за 25£ чисто ново. Така че, следете и ще намерите. Ако все още искате да го сменяте. Аз мисля да го сменя моето заради врътката отдолу, понякога не се върти гладко и предполагам заради това се е счупила частта под нея. Това е най-добрият уред вкъщи.
На мен Филипс еурфрая ми се счупи и от сервиза в Белгия ми казаха, че не ги поправяли и ми предложиха бон за 40% намаление за нов. Ама аз съм го взимала по ЧП и дори с намалението няма да излезе на същата цена. Ще търся да си го поправя. Нещо в елвктрониката е проблема, защото тръгва и след няколко секунди или минути спира и се гаси целият панел.

# 295
  • България
Здравейте,

как да стигна до следното меню:

Cancel a Request for A-to-z Guarantee Refund
If the seller resolves your problem or you no longer need a refund under the A-to-z Guarantee, you can cancel your refund request before a decision is made.

To cancel your refund request:
Go to Your Orders.
Locate your order in the list and select Get help with order.
Select Cancel request.
Enter your comments in the text box.
Select Submit.
Като избера поръчката , не се появява Get help with ordeр

Благодаря.

# 296
Какво искаш да направиш,да отмениш поръчка ли ?

# 297
  • София
Аз не разбрах кое меню търси точно... До всяка поръчка има Contact seller, пише се на продавача и ако липсва отговор до 3 дни, се появява Ask Amazon to step up.

# 298
Здравейте, поръчах си часовник (сравнително скъп за моите представи) от немския амазон направо до адрес в България. Часовникът е изпратен с немският DHL, но без проследяващ номер. Днес е 5-ти ден от закъснението от тяхната крайна дата на доставка. Въпросът ми е: с коя куриерска фирма в Бг  да очаквам доставка? Възможно ли е бълг. DHL да поеме доставката?
От амазон ми отговориха да изчакам до 1-ви март и тогава да задействам процедура по връщане на парите.

# 299
  • София
Виж в пощата.
Получавала съм от една и съща поръчка евтиното с ДХЛ- куриер, а скъпото - бижута/чанта в пощата, при това ги бяха изпратили без проследяване.

Общи условия

Активация на акаунт