Пазаруване от Amazon - тема №82

• 77 295
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
Аз въобще не ги отварям, направо трия.На ден ми идват поне 50 мейла в спам папката и трия .В акаунта в амазон в центъра за съобщения си чета каквото е необходимо.В профила в банкирането също си има секция за съобщения.

# 436
  • София
Нищо не трия, директно препращам към банката, от чието име уж ме уведомяват или молят за актуализация на данните.Отгоре с едно изречение обяснявам,  че това съобщение съм го получила от някъде и да си информират клиентите за спама и да си имат предвид.  Винаги ми отговарят от банките, че те не пращат такива съобщения и т.н. знаете...

# 437
  • Пловдив
Бъдете внимателни с мейлите. Днес получих уж мейл от Амазон, от пръв поглед си личи, че е от измамните схеми. Акаунтът ми бил ограничен заради security reasons и да съм го потвърдяла през линк в мейла и т.н. Та, внимавайте.
И аз го получих ,но не съм го отваряла .
При полужение ,че изобщо не съм пазарувала от там !!!

# 438
Момичета, спешно хубава ел. четка за зъби. Моля да ми препоръчате. Държа да е с нормална, а не кръгла глава.

# 439
  • София
Просто предупредих, да го имате предвид. Да не превръщаме темата в отчетна кой какъв спам/фишинг е получил. Благодаря.

Merilin M, препоръчвам ти Philips Diamond Clean. Модели много вече, давам примерен модел.
https://www.amazon.de/Philips-DiamondClean-Elektrische-Schalltec … 332/dp/B00QMUPAZC

# 440
  • София
Има ли някой у дома кафеавтомат , от тези със зърна , дето си мели и си прави кафе или подобно нещо?
Аз от доста време се опитвам да сменя капсулите кафе на Неспресо с друг тип машина , нещо не са ми ок тези пластмасови/алуминияви капсули и се замислям отдавана...
Но за домашно ползване, не някаква  гигандска машина, аз правя по 1 кафе на ден, най -много 2 броя. Инак навън пия или в офиса. Друг у дома не пие, само извънредни гости. Иска ми се читаво кафе, приставки от неръждаема стомана
Да прави хубаво кафе, с каймак, силно ... но не кафе убиец, тип италиянско .... дано ме разбирате:thinking:

# 441
  • софия
Има ли някой у дома кафеавтомат , от тези със зърна , дето си мели и си прави кафе или подобно нещо?
Аз от доста време се опитвам да сменя капсулите кафе на Неспресо с друг тип машина , нещо не са ми ок тези пластмасови/алуминияви капсули и се замислям отдавана...
Но за домашно ползване, не някаква  гигандска машина, аз правя по 1 кафе на ден, най -много 2 броя. Инак навън пия или в офиса. Друг у дома не пие, само извънредни гости. Иска ми се читаво кафе, приставки от неръждаема стомана
Да прави хубаво кафе, с каймак, силно ... но не кафе убиец, тип италиянско .... дано ме разбирате:thinking:
От 2015 имаме https://www.amazon.de/gp/product/B00BZM35B8/ref=ppx_yo_dt_b_asin … ie=UTF8&psc=1 Страхотна. Прави хубаво, ароматно кафе, капучино, компактна и лесна за поддръжка.
Пингвинът седи в мазето, ползвахме го кратко, не харесвам кафе от капсули.

# 442
И ние сме с такава, само че без контейнерчето за мляко. Него го сипвам в чаша и машината го дърпа от чашата. И на нас много ни харесва кафето, което прави. Също препоръчвам.

# 443
От 2 г.сме с тази - много сме доволни. Прави всичко! Препоръчвам с 2 ръце. Купих я от немския Амазон. Има между.гаранция.
https://www.amazon.de/Saeco-HD8917-Kaffeevollautomat-integrierte … ffe/dp/B00TYF8BB2

# 444
От 2 г.сме с тази - много сме доволни. Прави всичко! Препоръчвам с 2 ръце. Купих я от немския Амазон. Има между.гаранция.
https://www.amazon.de/Saeco-HD8917-Kaffeevollautomat-integrierte … ffe/dp/B00TYF8BB2
А това е същата нова версия на марката
https://www.amazon.de/Philips-EP5365-Kaffeevollautomat-integrier … ffe/dp/B0772MJ2D6

# 445
От 2015 имаме https://www.amazon.de/gp/product/B00BZM35B8/ref=ppx_yo_dt_b_asin … ie=UTF8&psc=1 Страхотна. Прави хубаво, ароматно кафе, капучино, компактна и лесна за поддръжка.
Пингвинът седи в мазето, ползвахме го кратко, не харесвам кафе от капсули.

И ние сме с тази, доволна съм. Може да си регулиращ кафето както си поискаш откъм сила, дължина и температура. Разкошно капучино прави също така.

# 446
  • София
Но за домашно ползване, не някаква  гигандска машина, аз правя по 1 кафе на ден, най -много 2 броя. Инак навън пия или в офиса. Друг у дома не пие, само извънредни гости. Иска ми се читаво кафе, приставки от неръждаема стомана
Ние имаме еспресо машина Saeco с ръчна цедка от 14 години - желязна и прави кафе със страхотен каймак. Наскоро започна да прави кофти кафе и първо разпитах и разгледахме за автомат с мъжа ми. Оказа се, че Saeco вече няма, купили са ги Филипс и новите машини въобще не са това, за което плащаш 1500 - 2000 лв. Нерентабилни са за 1-2 кафета на ден, а дефектирането е изключително често срещано - дори при най-малък токов удар може да се случи. Поправих си старото Saeco и се отказахме от автомат. Ако много държите на еспресо кафе, все още има малки машини Делонги с ръчна цедка и казват,че не са лоши - разгледайте ги.

Последна редакция: пн, 11 мар 2019, 15:30 от veka

# 447
И ние сме с такава, само че без контейнерчето за мляко. Него го сипвам в чаша и машината го дърпа от чашата. И на нас много ни харесва кафето, което прави. Също препоръчвам.
И у нас сме със същата машина, как точно става това с млякото?

# 448
  • София
Аз пък не съм доволна от автомата на Saeco. Мързеливо е да, но нищо общо с Делонги крема диск или аналогичното Saeco. И настройки сме правили и не може да ги догони

# 449
  • Sofia
Имаме същото Saeco, като показаното по - горе. Стои завряна в един шкаф, а мъжа ми си пие капсули.

Четка за зъби - Philips , дори и да не е diamond clean, а по - обикновена.

Общи условия

Активация на акаунт