Пазаруване от Amazon - тема №82

• 77 267
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
На щерката Merrell купувам 6UKама затворени обувки , за сандали се чудя как ще е тоя номер .Не е ли по добре 5UK ?

# 496
Здравейте. Наскоро и аз поръчах от тези сандали, само че черно-бялата разцветка. Тогава цената им беше £21. На живо наистина са страхотни, но за съжаление пластмасовият триъгълник, се пада върху кутрето и ужасно се впива и прави ходенето болезнено. Мисля, че едно от ревютата в американския Амазон беше подобно на моето. Аз съм с широко стъпало и може би и това има значение. Иначе отговарят на номера и са със страшно удобна подметка. Аз съм в Англия и успях да ги върна безплатно.
За да не е спам - намален пречиствател за въздух Silent Night, намален на £39 (от £80).

https://www.amazon.co.uk/dp/B01G7L4DH6?tag=22

# 497
  • Бургас
Четох го това за кутрето снощи и се замислих, а сега и ти го потвърждаваш... Аз също съм с широки копитца, че и чувствителни, което значи че точно този модел май трябва да го отпиша :/ 

# 498
  • на Мелмак
Ние сме с тесни, дано няма проблем, иначе ги връщам и аз!

# 499
Ако попаднете на трисезонни туристически обувки (дамски, N38) на добра цена, свиркайте! Изпуснах намаленията в бг, а днес ми каза обущаря, че старите не могат да се поправят Sad

# 500
Тези маратонки на Hi-Tec са умалени с номер. Имам 39,но отговарят на 38.
Скрит текст:

# 501
  • София
Някой скоро да е получавал амазонска пратка чрез Австрийските пощи?
М&БМ са им партньори на територията на България, но дали може да промениш адреса на доставка? Гледах им офисите, но никак не са ми удобни, а и работното им време е.... (имам време за проучване, токущо е получена информацията в Post АG)

# 502
Какво според вас показва тази дата: дата на производство или срок на годност?

# 503
Има час, значи по скоро е дата на производство

# 504
На опаковката винаги пише какво указва дата която е отпечата.

# 505
# 506
# 507
По принцип Мюс си отговарят. За конкретните не знам.
Имам няколко чифта   боти и сандали. Моите поне,не са за широк крак.

# 508
Здравейте,
Някой купувал ли е тениски на Springfield. Има доста евтини. Какво е качеството?
Благодаря!

# 509
  • София
Аз зимата накупих доста неща на марката за лятото , на пръв поглед изглеждат добре, но не знам как ще са след няколко пранета.

Общи условия

Активация на акаунт