Пазаруване от Amazon - тема №82

• 77 214
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
  • Sofia
И на мен ми върнаха парите.

# 676
И на мен са ми върнали парите за шоколадите.

# 677
Да се оплача. Получих декември едни кацове Pepe jeans, подносих ги преди десетина дни и положението е....

# 678
Искай си парите. Ще ти ги върнат. На детето едни Ванс се разлепиха така 10-ина месеца след като ги бях купила, а бяха носени около 1 мес. Писах им и ми възстановиха парите. върнах обувките за тяхна сметка, а бяха получени с превозвач.

# 679
  • Варна
И на мен ми върнаха парите за шоколадите, това се казва грижа за клиента! 😋

От друга страна пък за последната ми поръчка от два неща през нощта блокираха цялата сума, а рано сутринта отново сумата за единия артикул. Сега трябва да ги следя какво ще изтеглят...

# 680
На кой имейл да пиша? До сега не съм връщала нищо и ми е пълна Индия. Ще съм благодарна за насоки. Благодаря!

# 681
  • София
Явно на всички ще върнат парите за шоколадите.

Провокирана от върнатите пари, а и тръгналите да ме изоставят любими леки туристически обувки, реших че сега е момента за нови.
Поръчах този Мерел Любима марка, цената за този размер е отлична. Този модел се поръчва с размер нагоре. Дано да са ми удобни, като предишните.
Имах поръчка и за мъжки бански, но слип. Оказа се доста трудно търсенето на изгодна цена, защото moneysavingexpert в момента не работи.
Попаднах на няколко модела мъжки бански боксер, ако някой търси
Marc O'Polo Body & Beach Men's  £7.59  ХХЛ
U.S.POLO ASSN £6.93 Л
adidas Men's £8.37  р-р5
adidas    £6.87 р-р 4
Speedo  Briefs р-р 26    £4.60

Много изгодно яке Icepeak 3 new from £8.34 р-р 42

# 682
  • Точно където трябва
От Амазон са ми отговорили това: Болднатото не го разбрах. То и за другото не съм 100% сигурна де.
Скрит текст:
Dear,

thank you for taking your time to write to us.

Please return the parcel to the following postal address:

Amazon-Rücksendezentrum
Amazon-Str. 1
36251 Bad Hersfeld
Germany

Please do not return the items freight forward but ensure that your package is adequately franked. Amazon.de will refund the return postage if your return is free of charge according our policies (see also Help page "About Return & Replacement Costs" https://www.amazon.de/gp/help/customer/display.html?language=en_ … ;nodeId=201819260).

Please attach the delivery slip (or a copy of it), as well as a note with the reason for the returning into the shipment. In case that you don't have a slip, please add a note containing your name, the e-mail address which you've used to place this order as well as the order number 302-9887777-3610739 and the reason for the return.

Please pay the shipping cost. We will refund them. Please send us the receipt and the tracking number to the next email adress:

impressum@amazon.de

Alternatively, you may put the receipt on the package so our returns team can refund you.

It is our privilege to have you as our valued customer & we want to make sure you are always taken care of.

In hope and good will that this e-mail helped a bit, I wish you a nice and peaceful weekend and all the best!

We'd appreciate your feedback. Please use the buttons below to vote about your experience today.
Скрит текст:

И веднага след това
Скрит текст:
Hello ,

This is Jackie from Amazon.de, it's my absolute pleasure assisting you.

With regards to the return of the items in order # 302-9887777-3610739, kindly supply us the return address from the country that you are returning the items from. We will create an international return label for you. Even though we cannot create a prepaid return label, kindly pay for the return shipping and then send us a copy of the return receipt so that we can refund the return shipping cost back to you.

In addition, can you please confirm the amount of the return cost.

I hope this helps and thank you so much for your patience and understanding.

Take care!

Този вторият мейл защо са го изпратили

# 683
Трябва да платиш пощенските, а не да го пращаш за тяхна сметка. Като го пуснеш снимай си разписката и им я прикачи като отговор на писмото дето са ти пратили сега, като пак напишеш в писмото сумата колко е, защото не винаги разбират бележките.

# 684
Снощи им писах за кецовете нещо не схващам къде трвбва да ги изпратя и задължирелно ли е с DHL? Ето отговора:
Скрит текст:
Dear,

Greetings from Amazon.de and thank you for contacting us.

I am truly sorry to hear that your shoes have broken down after only 10 days.

You can of course return them to us for a full refund, here's a prepaid return label prepaid with DHL for returns within Germany:
https://www.amazon.de/gp/orc/rml/D6bJgSPmRRMA

Once we receive your return, you will be refunded on your original payment method.

Once you send the item, if you do not receive a refund e-mail within 5 business days, please reply to this e-mail and we will refund it manually.

I would like to apologize for the inconvenience caused, and hope that this information is of use to you.

If you have any additional questions, feel free to contact us, and we will gladly answer them, you can contact us using the link below:
http://www.amazon.de/contact-us

I wish you a lovely day.

We'd appreciate your feedback. Please use the buttons below to vote about your experience today.[/spoiler

# 685
Пиши им пак. Трябва да обясниш, че пращаш  от БГ и да ти генерират етикет за международно връщане, като поискаш и рефънд на пощенските. Може да ги ориентираш и колко би ти струвало връщането с БГ пощи до Германия.

# 686
Някой наясно ли с номерацията на мъжките бански Adidas-3,4,5, и т.н.,на колко отговаря.

Благодаря,пиши как е,като го получиш!

Последна редакция: нд, 31 мар 2019, 23:20 от sasi6

# 687
  • София
Някой наясно ли с номерацията на мъжките бански Adidas-3,4,5, и т.н.,на колко отговаря.
За един бански на Speedo бях пуснала запитване за размерите. Това е отговора:

Size 5 = 34" waist
size 6 = 36" waist

Така и не го купих. Сега чакам един Адидас, но чак като го получа, ще мога да споделя за размера.

# 688
# 689
  • на Мелмак
Здравейте, мацки!

Това ли е керхера за прозорци от, който сте доволни?
https://www.amazon.de/gp/aw/d/B01N5I45TE/ref=ox_sc_act_image_1?s … R8XB7XF&psc=1

Предварително ви благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт