Пазаруване от Amazon - тема №82

• 77 206
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Моят е такъв, да, само че има допълнителна батерия и поставка за зареждане. И няма малката приставка, но не ми е и необходима Simple Smile

# 691
  • на Мелмак
Благодаря!

# 692
  • Точно където трябва
Момичета, пак с малко глупав въпрос. Въпросният етикет за връщане, който генерират от Амазон как изглежда? Аз виждам едно кодово изображение. В пощата дали няма да му се чудят. Притеснявам се, дали няма да очакват нормален хартиен етикет с данни.

# 693
  • София
Изглежда като нормален хартиен етикет с данни. Нямам сега да ти покажа, но си има адрес, пощенски код, данни - нормален етикет, който принтираш и изрязваш. А какво означава "кодово изображение"?

# 694
  • Сф
Да, има баркод на него. И техният адрес.

# 695
Този е за Франция, но разликата е само в адреса за връщане....

# 696
  • София
Здравейте, мацки!

Това ли е керхера за прозорци от, който сте доволни?
https://www.amazon.de/gp/aw/d/B01N5I45TE/ref=ox_sc_act_image_1?s … R8XB7XF&psc=1

Предварително ви благодаря!

Този е. Не помня моя за колко го взех, но този има допълнителна приставка, което е плюс.

# 697
  • Точно където трябва
Пак въпрос - на етикета пише DHL Retoure. Само с Ди Ейч Ел ли мога да върна?

# 698
  • Sofia
Пак въпрос - на етикета пише DHL Retoure. Само с Ди Ейч Ел ли мога да върна?

Изрежи от целия етикет адреса на получателя и баркода и ги залепи на пакета, а твоите данни си ги допиши на ръка (или и тях ги изрежи, ако са ти генерирали адрес за връщане от БГ).
И върни пратката с какъвто куриер искаш. Аз ползвам бг пощи.

# 699
  • Точно където трябва
По 50 мейла си разменихме вече... Първо ми искаха домашен адрес/Като им обясних, че ползвам превозвач, не съм от Германия и т.н..../ Създадоха ми етикет с БГ адреса ми, но включиха цялата поръчка После уточних, че връщам само част. Създадоха друг, но с немския адрес на превозвача. Питах ги така ли трябва да бъде, да така можело...На мен ми е все тая кой ще го връща, така или иначе ми поемат пощенските, но като си помисля, че вече сме се изяснили и пак възниква питанка. Като приключа та я история ще опиша подробно как се връща пратка...

# 700
Ми лесно се връща пратка.
На мен ми казаха че не могат да ми дадат етикет от Бг и да си го напиша сама. Един мейл и толкова. Платиха ми разходите вднага след като прикачих бележка за пощенските и описах че са около еди колко си евро..

# 701
От опит ти казвам искай да оправят етикета, че връщаш от БГ. Аз такива разправии имах после при възстановяването на пощенските, щото съм била имала безплатен етикет, дето хиляди пъти им писах, че няма как да го ползвам.
Ако е 1-2кг най-евтино с площите.

# 702
  • Sofia
Често ми се налага да връщам, елементарно е, няма нужда от 50 мейла. Рядко си искам парите за пощенските, защото не смятам, че е редно, при положение, че съм ползвала превозвач. Правя го само, когато връщам по тяхна вина (развален гаранционен уред, получен грешен размер или дефектен артикул).
Миналата седмица върнах обувки, които дъщеря ми просто не хареса и си платих 32.50 .

# 703
  • Точно където трябва
Т.е. да настоявам на етикета да стои моят БГ адрес, а не този на превозвача, който е немски? Иначе баркода не знам каква информация съдържа...

# 704
  • Sofia
Т.е. да настоявам на етикета да стои моят БГ адрес, а не този на превозвача, който е немски? Иначе баркода не знам каква информация съдържа...

Уведоми ли ги, че връщаш от Бг и те потвърдиха ли, че ще ти върнат парите за транспорта?
Ако да, изобщо не им пиши повече, а допиши бг адреса и сложи техния адрес с баркода и пращай.

Общи условия

Активация на акаунт