Модни тенденции в прическите и всичко за косата - 8

• 54 341
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
  • В полите на Пирин планина
Много хубава коса.

# 556
Много ми харесва прическата и съветите. Къде е това "момче"? В София ли е? Ако "да", може ли адрес на лични.Simple Smile

# 557
  • Варна
Kydra е една от най-добрите бои.Супер ти е косата и прическата Heart

# 558
Много хубава коса, хубава прическа, хубав цвят!

# 559
Как от толкова тъмно ще постигне лилаво? Явно е възможно, но ми е интересно как.

# 560
  • Somewhere far away
зависи какво е лилавото, ако е от ярките цветове трябва обезцветяване , което ме съмнява някой да иска да си причини. ако е нюанс е по -лесно.

# 561
  • Някъде там
 Нюанс е Simple SmileКато се отмие остава кафяво Simple Smile

# 562
Супер, едно време исках и аз лилава и ме обезцветиха, за да ме направят черна накрая. Мн як цвят

# 563
При мен лилавия нюанс като се отмива става ръждиво червено. А основата ми беше същата като твоята. Обаче аз си правих експерименти вкъщи. 😃

# 564
Нюанс е Simple SmileКато се отмие остава кафяво Simple Smile

Значетелно ти е порастнала косата. Хубав ти е цвета. Зарежи го това лилаво. Ще се измие за нула време. Капризно е. И е доста специфичен цвят.
Хубаво поне,че фризьора ти разбира да те посъветва кое би ти подхождало.😊
Аз ще се връщам към черевното. Вече съм го решила. Но ще е незнайно как. Ще търся колорист из околностите. Или ще се правя сама. Но с това черно дали ще ме хване сега не знам. На сватба съм през май и се връщам на работа след 2 години майчинство. Имам нужда от промяна. Косата дръпна много от Октомври насам, когато я подстригах доста.Нямя да я пипам. Поне не цъфти засега.
И да се похваля-най-накрая намерих детските шампоани на Лореал. И взех балсам и шампон ягодка за малката. Търсих ги къде ли не. И в парфимо ги имаше.
Много добри мнение има. И миришат много сладко. Обаче какво да видя-СЛС в състава.!
Яд ме е, че не проверих състава. Но смятах,че като я детски няма да има. И не се сетих. По принцип го избягвам.
Здраве да е. Ще пробваме тези дни.

# 565
Здравейте! Надявам се, че приемате нови момичета. Чета ви от години, време ми е да се включа  в темата. Показвам снимки преди

И след боядисване на корени и много лек балеаж

А това е на дневна светлина

# 566
  • някъде под слънцето...
Лилавия нюанс се отмива лесно, Но има десетки оцветяващи маски, за насищане на нюанса, които прекрасно си вършат работата.
От поне 3 години поддържам лилав нюанс на тъмна коса( постигнат с безамонячна боя), който не червенее,  след второро измиване ,както беше преди това.

# 567
sl какви оцветяващи маски ползваш ти? За боята май си писала, но, по спомен ме я открих тук.

Аз съм на фризьор довечера, ще обираме връхчета. Нацъфтя ми косата 🙄 Обвинявам кофти термо защита,  защото друго не съм променяла.

Решила съм лятото да и дам почивка, няма да суша ни с четка, ни със сешоар. Ще опитам и да не се боядисвам, а само с оцветяващи шампоани.

Розов памук, много ми харесва косата ти!

# 568
бях обещала да пиша за тази оцветяваща маска:

косата ми е "топло" черно, т. е. боядисвам я с бъркоч 1:1 тъмно кафява към черна боя, бели корени
от една проба - не видях зашеметителен блясък, цвят, подобрение върху боядисаната част на косъма, а белият корен стана плашещо риванолено-жълт
стоях почти час с балсама, не препоръчаното доста по-кратко време
не съм доволна

# 569
Аз вчера забелязах,че с шампоан оцветителя на Марион белите ми коси са станали... лилави?! 😳😂 Къде е черно,къде лилаво... С този на Виктория Бюти нямах такъв “страничен ефект”,та ще търся него. 😃

Общи условия

Активация на акаунт