Модни тенденции в прическите и всичко за косата - 8

• 54 468
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
  • Някъде там
ел благодаря ти!
Влизам с адски тъп въпрос-скубете ли белите коси? Имам вече 5-6 и много се депресирам. Малки са и ги дрйпвям с пинсетата. Мислите ли, че нещо може да стане,в смисъл вредно ли е?
Не върви за толкова малко косъма да се боядисвам всеки месец. Но пък и не мага да ги гледам. Ще стават повече то е ясно,но поне ако мога малко да забавя процеса. Първия ми се появи като бременна,малко преди раждането,на 28.

Остави си ги. Няма смисъл да ги скубеш. Много хора са с бели коси в днешно време, дори млади. Важно е каква кожа имаш, какво излъчване. А някакви бели коси или дори кичури не мисля, че загрозяват чак до такава степен. Е, дразнещо е постоянно да личат, не отричам, но по—скоро ако цялостно прическата ти е в ред, голям праз, че има бели коси..
На същото мнение съм.
Наскоро видях една жена на възраст с доста бели коси и  не ми изглеждаше грозно .
Teзи балсами дали са о.к при поддържане на цвят на косата ?
Звучат доста обещаващо .
https://www.kosa.bg/product/3454/tonirasht-balsam-v-tamno-kesten … e-dark-choco.html

# 181
Аз също имам потенциално тъп въпрос за белите коси - първите бели косми (1) бели ли си растат от корен, или някак косъмът си загубва пигмента и от тъмен изведнъж става бял?
Тази глупост я питам, понеже изведнъж си намерих бял косъм поне 5-6 см дълъг, а до сега не съм го виждала Grinning

# 182
  • Пловдив
То и аз така правя-кръстосвам ги. Иначе не стоят. Но пак не са достатъчно стегнати тези обикновените. И слагени веднъж,за повторна употреба не стават. А аз постоянно си купувам, губя ги. Ужасни боклуци са. 

Най здраво държащите фиби се продават в ДМ - снимка обаче не намирам

# 183
Аз също имам потенциално тъп въпрос за белите коси - първите бели косми (1) бели ли си растат от корен, или някак косъмът си загубва пигмента и от тъмен изведнъж става бял?
Тази глупост я питам, понеже изведнъж си намерих бял косъм поне 5-6 см дълъг, а до сега не съм го виждала Grinning

Интересен въпрос. И аз се чудих преди. Моите бяха някои като “зебри”. Половин бял, после малко тъмен, после пак побелял... Смахната работа Grinning Ама май си излизат белички по принцип.

# 184

Аз открих един бял целия.. Сигурно 20 см. Няма как да си расте бял с години и да стигне до 20 см.без да го видя. Изгубил е пигментация.. Поне ако е дълъг и е целия бял, единично.. Не знам на какво се дължи, а седна ли да проучвам в интернет ще се ошашавя излишно Simple Smile

# 185
  • Някъде там
И на мен ми е интересен този въпрос.Най - вероятно в последствие губят пигментация а не се показват бели.
Новите ми бебешки косички са с цвета на косата ми (кестеняво на ниво 5 ца)  Simple Smile
За мен боите са главен виновник за побеляването на косата, стреса, храната , ген, хормони и т.н

# 186
  • София
Аз пък изобщо не намирам за красиво бели косми, еле пък на тъмна коса като на Мис. Едва ли нещо ще си навредиш че ги скубеш, бих процедирала по същия начин, ако бяха няколко косъма.

# 187
Колко често може да се ползва Root Retoucher? Два пъти в седмицата често ли е?

# 188
  • Някъде там
Аз пък изобщо не намирам за красиво бели косми, еле пък на тъмна коса като на Мис. Едва ли нещо ще си навредиш че ги скубеш, бих процедирала по същия начин, ако бяха няколко косъма.
Зависи, няма нищо срамно и е въпрос на усещане и мислене .
И аз преди се дразнех и ми се струваше грозно но с годините като видя жена с тъмна коса и бели корени не ми се вижда толкова зле .
Елена, ти ли пробва боята на фито ?
Ако да, изкажи мнение ?
Трайност, как беше при теб?
Цвят, усещане .
Преди време се правех с нея и много я харесвах, но обичам да експериментирам и все сменям боите .
Сега много харесах лореал луо , все едно нанесох маска а не боя.Впечатли ме ужасно много .
При отмиването все едно бях сложила маска , но белите коси две седмици по късно са на лице ... Сега от аптеката отнесох този шампоан , само заради несесера го взех Laughing

# 189
От Фито си съсипах косата преди две години... Стигнах до там, че кварталната фризьорка ми каза, че трябва да си сменя боята. А, имах доста надежди, ме е щадяща. Най-вече, ми се изсушиха крайчетата и цвета, който ползвах-кестен или тъмен кестен се отмиваше на втора-трета седмица и червенееше. Боядисвах цялата коса на два месеца, защото дължините стояха много сухи и боята временно ги омекотяваше

# 190
  • Някъде там
От Фито си съсипах косата преди две години... Стигнах до там, че кварталната фризьорка ми каза, че трябва да си сменя боята. А, имах доста надежди, ме е щадяща. Най-вече, ми се изсушиха крайчетата и цвета, който ползвах-кестен или тъмен кестен се отмиваше на втора-трета седмица и червенееше. Боядисвах цялата коса на два месеца, защото дължините стояха много сухи и боята временно ги омекотяваше
Аз много харесвам шампоаните и маските им.Към тях нямам забележки, за боята нямам спомен, но щом не съм повторила .
Единствените бои които съм повтаряла са Лакме колаж и Лакме Хрома , Премесе , и сега може би ще повторя лореал луо или ще отида фризьорката да ме направи с боите на пол мине като ще искам с лилав тон и като се отмие да си остане кестеняво .

# 191
  • София
Fluttershy, не се боядисах. Купих я, разтворих я, мъжа ми ме разубеди. Тъкмо бях направила кичурите тогава. Така изхвърлих 20лв +.

Несесера е супер! И мен би ме впечатлил.

# 192
Елена,според мен се боядисваш много често и наслагваш много нюанси. Струва ми се,че скоро ще се върнеш в изходна позиция. Аз ти казах още преди да си отрежеш косата,че съм била в същата ситуация и знам колко е трудно да се оправи цвета,когато станах на петна. Харесай си една конкретна боя и се придържай 1 път месечно към нея, поне за 6-7 месеца. Правиш страшно много експерименти, следя темата от повече от година и помня и преди какво правеше.
П.С. Това е мое мнение, надявам се,че не съм те обидила.

# 193
Тук съм съгласна с Хелия. Спри малко с боите и разреди боядисвяниятя според мен.

# 194
  • Някъде там
Fluttershy, не се боядисах. Купих я, разтворих я, мъжа ми ме разубеди. Тъкмо бях направила кичурите тогава. Така изхвърлих 20лв +.

Несесера е супер! И мен би ме впечатлил.
Нищо.
Както написах преди се боядисах с нея.Не съм имала дразнене на скалпа , сухота и т.н , не съм повторила обаче .Това боядисване беше преди няколко години и знам ,че ми беше харесало , но явно не и да ме впечатли да продължа само и единствено с нея.
Виж Лореал Луо аз пак да си напиша, е няма такава боя .След намазване , дори не беше необходимо маска да сложа,косата гладка и мека като след маска (терапия ) .
За това сега се чудя отново с нея или на фризьор с Jean Paul Mynè  и боята DOC.
Има време , сега съм и дала почивка ,януари я боядисах с кюн, февруари корени и обливка на дължините с лореал луо и чак март месец ще боядисам отново .
Отлагам възможно дълго боядисването на косата.А може да отложа и до април месец и да пробвам само с оцветяващи балсами за коса Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт