Модни тенденции в прическите и всичко за косата - 8

• 54 446
  • 750
  •   1
Отговори
# 165
  • Някъде там
И аз гледам и въздишам по червените коси.
Една от колежките ми е точно с този цвят .
Уникална е https://www.google.com/search?q=dark+mahogany+hair&rlz=1C1AO … rc=KA2xRhsV63doKM:

https://www.google.com/search?q=dark+mahogany+hair&rlz=1C1AO … rc=EDoJAJ7APZ27ZM:
Не ми се рискува и затова играя на сигурно, дълга коса, цвят близък до моя .Скука от всякъде , но ... това е положението .

# 166
Ами лошото е, че точно си е въпрос на риск и не се знае какво ще се получи.

# 167
  • Wonderland
Страхотен цвят и прическа си показала Fluttershy . Харесват ми червените нюанси, но определено не е моят цвят. А и след обезцветяването и червеният цвят- косата ми беше ужасно съсипана. Възхищавам се на червенокоси жени, но не бих си го причинила пак. А и просто не успях да се възприема чисто визуално. Stuck Out Tongue Winking Eye
И се почерних отново Heart Eyes

# 168
  • София
Аз на това разчитам, че като ми писне ще навапцам един черен цвят и Айде. Ама сега като е къса поне да е някакъв по смахнат цвят. Към третата най ме влече честно казано 4-2.

# 169
Е, ама то червеното почва да се показва, лато се поизмие боята. Петиците обикновено са си на такава основа и за мен са отвратително грозни след втората седмица. Трябва да са примесени с нещо или да има и други цветове в косата.
Аз харесвам само истинско ярко червено, всичко друго ми е, като несполучливо къносана госпожа от осемдесетте. Вие сте млади, може и да не сте виждали, ама на мен ми държи влага, затова и такива асоциации правя.

# 170
Аз съм била във всички гами на червеното. Много е трудна подръжката, трябва всеки път да се боядисва цярата коса.... и след 2 седмици е друг цвят. Ще опитам да кача снимки.
Така е в момента, по махагоново стои на светло

Дълго време бях със по златист отенък
Един месец се изтърпях и огън червено Simple Smile 
Не знам как става в скрит текст, ще ме извинявате.

Последна редакция: вт, 26 фев 2019, 13:46 от El_83

# 171
  • София
Ел, в къщи ли се боядисваш? На мен много ми харесва,даже огненото най много.

# 172
Огненото е 7.77 но няма да ти казвам като се отмие какво е  😂😂😂
Вкъщи се боядисвах дълго, но последните години при една фризьорка, факир в боите направо. Всеки месец различна ме правеше.
За мое съжаление се премести в София и ми е далеч Sad

# 173
  • Някъде там
Ел, харесва ми най-много на първата снимка .
Какъв цвят се води ?

# 174
Огненото е 7.77 но няма да ти казвам като се отмие какво е  😂😂😂
Вкъщи се боядисвах дълго, но последните години при една фризьорка, факир в боите направо. Всеки месец различна ме правеше.
Може ли координати на лично,на фризьорката. ? На мен ми е близо и да ги имам за всеки случай.

# 175
Какъв цвят се води ?
Не знам какъв се води. Смесва 2 бои, на живо е по махагонов, а такъв отенък до сега не съм била. Бълзо обаче се отмива и остава само кафявото  Grinning

# 176
  • Някъде там
Какъв цвят се води ?
Не знам какъв се води. Смесва 2 бои, на живо е по махагонов, а такъв отенък до сега не съм била. Бълзо обаче се отмива и остава само кафявото  Grinning
Тъкмо като за мен, ако не се харесам ще се отмие и остава кафявото .

# 177
Огненото е 7.77 но няма да ти казвам като се отмие какво е  😂😂😂
Може ли координати на лично,на фризьорката. ? На мен ми е близо и да ги имам за всеки случай.
В салон Ефект работи. Казва се Вили  Peace

# 178
ел благодаря ти!
Влизам с адски тъп въпрос-скубете ли белите коси? Имам вече 5-6 и много се депресирам. Малки са и ги дрйпвям с пинсетата. Мислите ли, че нещо може да стане,в смисъл вредно ли е?
Не върви за толкова малко косъма да се боядисвам всеки месец. Но пък и не мага да ги гледам. Ще стават повече то е ясно,но поне ако мога малко да забавя процеса. Първия ми се появи като бременна,малко преди раждането,на 28.

# 179
ел благодаря ти!
Влизам с адски тъп въпрос-скубете ли белите коси? Имам вече 5-6 и много се депресирам. Малки са и ги дрйпвям с пинсетата. Мислите ли, че нещо може да стане,в смисъл вредно ли е?
Не върви за толкова малко косъма да се боядисвам всеки месец. Но пък и не мага да ги гледам. Ще стават повече то е ясно,но поне ако мога малко да забавя процеса. Първия ми се появи като бременна,малко преди раждането,на 28.

Остави си ги. Няма смисъл да ги скубеш. Много хора са с бели коси в днешно време, дори млади. Важно е каква кожа имаш, какво излъчване. А някакви бели коси или дори кичури не мисля, че загрозяват чак до такава степен. Е, дразнещо е постоянно да личат, не отричам, но по—скоро ако цялостно прическата ти е в ред, голям праз, че има бели коси..

Общи условия

Активация на акаунт