Модни тенденции в прическите и всичко за косата - 8

• 54 443
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
  • Някъде там
Fluttershy, всичко ми идва тежко. Оплаках се че се омазнява нечовешки бързо....ми спрях всякакви маски и масла, слагам малко балсам и това е. Просто всичко което дългата ми коса обичаше на късата ѝ идва тежко. Така смятам и за тази маска с арган.

Намазах се с една боя Joy Ще пиша за резултата като се измия.
С каква боя се намаза? Simple Smile

# 151
  • София
Кафяв махагон на Гарниер. Измих се, но още е мокра, а не искам да суша. Не е е много червено, може би ще е лек оттенък на слънце.

# 152
Здравейте,
Някой ползвал ли е шампоан за мазна коса с коприва на Клоран / https://apteka.framar.bg/30061964/клоран-себорегулиращ-шампоан-з … т-коприва-200-мл-/. Някакви впечатления, дали е добър?

# 153
Ползвала съм сухият им шампоан. Харесваше ми.
Иначе за шампоан за измиване - според мен НЕ си купувай шампоан за мазна коса. Единственото, което може да постигнеш е дължините да ти станат сухи

# 154
Вече го купих, ще го тествам и ще кажа отзиви по натам.
Иначе за краищата втривам арганово масло.

# 155
  • Някъде там
Кафяв махагон на Гарниер. Измих се, но още е мокра, а не искам да суша. Не е е много червено, може би ще е лек оттенък на слънце.
Да ,махогана ще червенее на слънце .

# 156
Здравейте, момичета!  Следя темата и откривам много полезни мнения. Благодаря ви. Искам да попитам някой ползвал ли е масло от репей и има ли някъкъв ефект за косата? Търся нещо за оплътняване на косъма и хидратиране.

# 157
  • София
Да ,махогана ще червенее на слънце .

Да. Щеше ми се малко по червено, но ще е на следващото боядисване. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 158
  • Пловдив
Здравейте! Simple Smile
Да попитам за отзиви за тоя шампоан...
https://www.cosmeticsbulgaria.com/product/shampoan-za-trayno-bal … thyste-farmavita/

# 159

Меките шампоани само в корените вършат чудеса. За мен останалото е търговски трик и няма как да се реши по такъв начин генерално проблема с бързото омазняване, ако това е търсеният ефект. Доста години ми отне да осъзная този факт.

# 160
Елена силно любопитство ме гложди какъв цвят ще се получи. 😊

# 161
  • София
Елена силно любопитство ме гложди какъв цвят ще се получи. 😊

Честно казано дори на слънце не червенее

# 162
Жалко. То и на самата кутия също не ми изглежда махагон -или поне според моя "телевизор". Може би като се отмие ще се прояви отенъка. Аз като искам подчертан червен отенък си взимам чисто червено иначе нищо няма да стане. Махагона винаги е ставала черно с едва видими ако изобщо ги има отблясъци на моята тъмна коса. 4-ка или 4-6 ярко или интензивно червено става кестеняво-червено с доста подчертан червен отенък. Липсва ми този цвят честно казано, но не смея да се направя.

# 163
  • София
Да, дори на кутията не е огън червено. Сега обаче ми се иска все по червено и по червено Joy

Гледам тези :

Това ми е фаворит

Страх ме е обаче, че сега е светла и наистина ще светне в ярко червено Stuck Out Tongue Winking Eye Ще помисля да видим.

# 164
Последните 2 бои съм ги гледала многократно-това ми е мечтания цвят, 4-2 но винаги ги подминавам поради предразсъдъци към марката, не знам защо. Само страха да не ми унищожат косата ме спира да отида и да ми направят веднъж и завинаги този цвят. А също и непостоянните ми желание.

Общи условия

Активация на акаунт