Модни тенденции в прическите и всичко за косата - 8

• 54 436
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
Моята колежка го беше загряла прекалено,щом е чула съскане като е натопила косата. Хубаво,че не беше изгорила цялата опашка,а кичур. 😃

# 136
Чупливите коси, имайте предвид, че маслата изправят косата. Да не се изненадате.

# 137
Маслата е добре да се загряват. Само не на прясно боядисана доколкото аз знам. Но така или иначе боята пада. На мен това ми е целта в момента.Загряват се но много малко та 1 2 минути в микровърновата. Е,най-добре е на водна баня, но кой ти има време за такива работи. Не знаех,че маслата изправят чупливите коси-това за мен е интересна информация. На мен веднъж от икоров стимулната, и две огромни домашни жълтъка ми се накъдри косата след баня. Оттогава се опитвам да постигвна този ефект на не става. Дали от водата беше,дали от истинските яйца, дали от домяшния оцет на свекъра...така и не разбрах,на косата придоби едни естествени вълни без никакна намеса.

# 138
Аз кокосовото го разтапям на водна баня, то иначе няма как да го нанеса по косата. След това увивам косата в торба (понеже не ми е удобно с найлонова шапка) и през 15-20 минути продухвам със сешоар.

# 139
Моята колежка го беше загряла прекалено,щом е чула съскане като е натопила косата. Хубаво,че не беше изгорила цялата опашка,а кичур. 😃

чудесно е, че си е изгорила само косата, а не главата
коса ще й порасне, но глава дали?

да похваля нещо, което много, много ми харесва:
https://www.parfimo.bg/orofluido-amazonia-reconstruction-oil-1-o … a-za-jeni-500-ml/
взех го на дори по-добра цена про предишното намаление
съжалявам, че не взех стъпка 2 и стъпка 3, когато бяха също на безумно ниска цена
преуош с масла, но неутежняващ - усещането не е маслено, а косата става фантастична
след него полвам балансирани продукти

# 140
  • София
На мен ми е интересно как си е натопила косата Joy Аз го рсзмазвам по косата, каквото и да е олио, а не топя косата Joy

Кокосовото в ръцете ми се разтопява. Не го загрявам.

Кой беше се боядисвал с боя Permesse? Много кофти снимки на каталога им в рибката.... Не мога да се ориентирам. Освен да гледам имената на цветове? Чудя се и аз, хем ми се ще нещо по интересно, хем мисля да играя на сигурно с някоя чиста 5-тца или 6-тица.

# 141
Ми тя си беше шемет,правеше какво ли не да й расте косата и да й е хубава и лъскава. Как точно я е топнала не знам,помня,че чула съскане. Като стане дума за зехтин и коса все за нея се сещам. 😂
Аз кокосовото го стоплям малко в МВ. Но не виждам кой знае какъв ефект. Моята коса не е увредена,не я изправям,не я третирам,само суша и то не всеки път.

# 142
  • София
Ние с братовчедка ми си я изправяхме с ютия преди сто години. Да си кажа честно само звучи страшно, нямахме някакви сериозни поражения. Тогава дори не бях чувала за термо защита. Любимия ми шампоан беше Пантен плюс един зелен балсам... Импулс ли се казваше, забравила съм.

# 143
  • Варна
Импресия.Култов Laughing

# 144
  • София
Това е реалния цвят в момента. Не че не сте ме виждали но това е сутринта и съм грозна Joy

И една снимка за Пепина с бретон Joy

# 145
Елена, аз нищо не бих променила в момента. Цветът ми харесва и косата ти изглежда лъскава и жива.  И с бретон си много хубава, но аз принципно съм твърдо против бретоните Grinning Имам фобия някаква Grinning

# 146
Кажете някоя протеинова маска, която може да се купи от Лили, че ми е най-близо пък с тоя сняг не ми се обикаля.

# 147
  • Някъде там
Eлена,харесваш ми много с бретон.Някак си сладко и закачливо.
В Лили има маска екре с кератин и арган,може да ти хареса.
и масло с арган и кератин.
Гледах и тази боя с добавен кокос

# 148
Елена, точно сладко и ученическо си така. Ако такава младежка визия ти допада - защо не Simple Smile Само ще се омазнява всеки ден бретона

# 149
  • София
Fluttershy, всичко ми идва тежко. Оплаках се че се омазнява нечовешки бързо....ми спрях всякакви маски и масла, слагам малко балсам и това е. Просто всичко което дългата ми коса обичаше на късата ѝ идва тежко. Така смятам и за тази маска с арган.

Намазах се с една боя Joy Ще пиша за резултата като се измия.

Общи условия

Активация на акаунт