Модни тенденции в прическите и всичко за косата - 8

• 54 499
  • 750
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Не мога да отлагам боядисването повече от месец защото имам над 50% бели коси. Няма да ходя с такъв израснал бял корен та каквото и да е..

# 196
Не мога да отлагам боядисването повече от месец защото имам над 50% бели коси. Няма да ходя с такъв израснал бял корен та каквото и да е..
Да знам,че трябва да се боядисваш заради белите коси и аз не бих ходила така,но няма ли много да се изтощи косата.

# 197
  • Някъде там
Прави само корени Simple Smile Kiss

# 198
Кой е казал да отлагаш повече от месец? За мен е нормално 1 път месечно да се боядисвам (дори и само корени да правя)   Но ти май не изкарваш и месец, често бързаш,защото не си доволна от цвета. Потърпи малко, колкото по-често се боядисваш, толкова повече ще ти се набиват в очите тези бели коси и контраста ще става все по-голям според теб.

# 199
  • София
Ааа така съм - веднъж в месеца. От август при фризьор и ходя щом ММ вземе заплата около 20-то число на месеца. Сега се боядисах януари сама със 6тица на Лореал екселант и сега онзи ден дето писах с Гарниерската.

Ще ми се да минавам само корени, но все ми се иска нов цвят и се изкушавам.

# 200
И аз мисля, че с боите много се експериментира. Добре е да се боядисваме в нлизък до естествения би цвят, за да не ходим толкова често. Аз се боядисвам на месец и половина - два. Корени, имам и кичури, обаче.С подстригването е същото - два до три пъти годишно за мен е оптимално, за да може да има достатъчно какво да се реже и прическата да се оформи. Ако сега се подстрижа на етажи и отида след два месеца за поддръжка какво ще отреже? И после става един затворен цикъл, не се харесвам, отивам при друг фризьор, той пак реже и така...

# 201
Аз те разбирам и аз често съм така. Това е нормално-жени сме. Обаче е омагьосан кръг и косата се съсипва. От една страна нямаме избор като побелеем повече все ще се боядисваме няма как.
Обаче промяната и експериментите често не са успешни и особено на тъмните коси и само се правим и съжаляваме после. Това си е феномен-и аз не мога да си го обясня. Ето искам сега пак да съм червена, а преди няколко месеца махах червеното. После ще искам пак друго. Сега пък ми се върти в главата кестеняв цвят, но по-наситен и по-светъл от моя поне 3 -4 тона защото ще ми подчернае очите и много ще ми отива.
И си знам че ще го направя скоро. Това с експериментите е и добро и лошо.

# 202
Аз боядисвам на 2 месеца цялата коса и през другото време оцветяващи шампоани. Които пък, изненадващо, ми покриват белите косми. От есента се бояфисвам с една и съща боя, което си е рекорд за мен 😁

# 203
И аз боядисвам цялата, че и по-често (месец, месец и половина), защото русото още избива. Също и сменям боите постоянно. Чудя се дали да се върна на Юджин Перма (трудно я поръчвам) или да пробвам Пермесе..

# 204
  • София
Все се надявам да си харесам един цвят и да го поддръжам.

# 205
На фризьор трябва да се ходи на 2 мес., според мен. Дори и на външен вид да няма какво да се прави,  фризьорът подрязва връхчетата на косата и оправя 'линията'. Особено за късите коси, където най-бързо се вижда, че вече не си с прическата. Като го правите редовно, няма да стигате до цъфтене на косата.

Боядисването - само с боядисване на прорастналото си поддържайте цвета. Не мажете дължините. За да не става на хоризонтални ивици, сложете малко боя на ръкавицата  и в повърхностните пластове на косата, намажете само няколко кичура с боята по дължина до долу. (все едно си правите руси кичури, но не гъсти, през 3-4 см). Това е достатъчно да освежи и дължината.
И само с една марка боя. Професионална продават ли в БГ свободно?

# 206
Да продават свободно. 😊

# 207
  • Варна
Фризьорката ми боядисва корените само, преди да ме измие с шампоан сваля боята с вода към дължините и масажира, разресва няколко минути, достатъчно е, за да ми я тонира, цветът ми става абсолютно еднороден. Боядисва ме с органична боя на Keune всеки месец, т.е. ако се поддържа цвят, по този начин е много щадящо.

# 208
Късите коси са други нещо - там вече и един месец е много, аз съм ходела на три седмици. Но за дълги коси два месеца само ако се запазва дължината. Трудно фризьор реже под два см. на подстригване (за щастие си намерих такъв), което е колкото е пораснала за два месеца. После рев - фризьорката ми окепази косата. Ако човек поддържа коса между раменете и средата на гърба спокойно може да подрязва на 4 месеца.

# 209
Аз боядисвам на 2 месеца цялата коса и през другото време оцветяващи шампоани. Които пък, изненадващо, ми покриват белите косми. От есента се бояфисвам с една и съща боя, което си е рекорд за мен 😁
С какво се боядисваш?

Общи условия

Активация на акаунт