Модни тенденции в прическите и всичко за косата - 8

• 54 489
  • 750
  •   1
Отговори
# 210
Аз боядисвам на 2 месеца цялата коса и през другото време оцветяващи шампоани. Които пък, изненадващо, ми покриват белите косми. От есента се бояфисвам с една и съща боя, което си е рекорд за мен 😁
С какво се боядисваш?

С Еcho 4.2 . Взех я случайно, но ме изненада много приятно.
Скрит текст:

# 211
Споделете малко инфо за матовете,  моля? Колко по-(без)вредни са, в сравнение с боя за коса? От къде може да се купи мат,  лесно ли се ползва в домашни условия?
Моят естествен небоядисван (4 години) косъм беше изсветлял доста и беше добил златисти нишки по дължините..които аз не харесвам Simple Smile И фризьорката ми сложи някакъв мат

Последна редакция: сб, 02 мар 2019, 15:29 от Luchia^^^

# 212
Направих маската газ мас и яйце за коса днес като добавих лимон витамин Ц към основната смес. Колко пъти в седмицата се препоръчва и има ли странични ефекти?

Последна редакция: пт, 01 мар 2019, 16:34 от bubanka

# 213
Здравейте, направих си балеаж и сега трябва да си закупя маска за подхранване. Колебая се между Kerastase  https://www.zlatnaribka.com/kerastase/chronologiste/revitalizira … onologiste-200-ml  и Macadamia https://www.zlatnaribka.com/macadamia-natural-oil/macadamia-natu … al-oil-deep-repai , косата ми е тънка и бързо се омазнява, коя бихте ми препоръчали да взема?

# 214
  • София
Цветинка, не съм ги ползвала. Нямам мнение. Аз съм доволна от Лореал абсолют рипеър. С тънка и бързо омазняваща коса съм, но ми действа ок. Единствената маска, която я купувам 3-трети път.

При мен явно е дръпнала на дължина, защото едва успявах да я вържа долу на врата, а сега успявам да я вържа на средно висока опашка. Изхлузват се някакви кичури, но преди изобщо не можеше да се събере на опашка.

Харесах си този цвят, но фризьорката работи с много скъпа боя и боядисването ще ми е около 80-100лв, което на този етап ми е непосилно. За справка на други места ми е 25лв (с тяхна боя естествено).

# 215
Страхотен цвят,точно такъв искам и аз. Но като знам как ми изгориха косата предния път за този цвят,и не знам дали пак бих се навила. Вярно тогава беше само омбре,ама много последствия имаше. Краищата ми бяха шах.

# 216
  • Варна
С права (суха от боядисването)коса съм, с тънък косъм и ми правиха терапия на Macadamia, косата ми стана като мазна слама. Много тежка за косата ми се оказа. Моя приятелка с фина, но къдрава коса е пробвала Macadamia, също много тежка и неподходяща и се е сторила.
От Арлен си поръчвам Keune, тези маски най-добре са ми действали, много малко се слага:
Скрит текст:

А най-добрия продукт за фината ми коса е този(овлажнява краищата, попива бързо, не омазнява, резултатът е хидратирана и жива, еластична коса, в Нотино сякаш е бил най-евтин, но сега нямат наличност):
Скрит текст:

# 217
  • Видин
Здравейте, момичета. Отдавна не съм се разписвала, даже изгубих темата.
Аз съм си червенокоса. Не ми е омръзнало, напротив, с този цвят се харесвам много. Боядисвам се на 2 месеца.
Ето ме с избледнял цвят. Simple Smile

Искам да похваля храната за коса на Гарние с банан. Страхотна маска! ❤️ Не отстъпва на професионалните продукти по нищо. Косата е жива, бляскава, подхранена. Дори я използвах и като балсам, за да укротя къдриците и много ми хареса като ефект. Ползвах само нея и коприната на Чи. Според мен превъзхожда тази на Джойко за суха коса.

# 218
  • Варна
За косата: уау! Simple Smile

# 219
Оооо, Къдрокоскееее ❤❤❤ Тази коса просто казва "Ела и зарови пръсти в мен" 💖💖💖 Разкош! На цвета изобщо не му личи да е избледнял! Благодаря за препоръката за маска, ще се тества!

# 220
  • София
Къдрокоске, прелест!! Ако се боядисваш сама с каква боя си?

# 221
  • Видин
Благодаря за милите думи! ❤️

Елена, ходя на фризьор, но ползвам боята на Лореал Кастинг 360.
Само да вметна, че цветът е много тъмен в началото, дълбок и красив. Снимката е правена вечер и е по-различно.

# 222
Рекламират нови бои на Лореал, но не смея да пробвам. Имам лоши спомени, всъщност не ми покри въобще

# 223
Благодаря за милите думи! ❤️

Елена, ходя на фризьор, но ползвам боята на Лореал Кастинг 360.
Само да вметна, че цветът е много тъмен в началото, дълбок и красив. Снимката е правена вечер и е по-различно.
Разкошна коса! А какъв ти е естествения цвят. Кастнига 360 е тъмна череша, не е ли по-скоро виолетов в вначалото? Много пъти съм му се чудила, но това ме спира. При теб обаче чуден червен цвят. Аз от Кастинга съм доволна много, но не покрива ели коси последния път не ми ги покри. Сега е с нова формула, гледах преди малкото рекламата и сигурно ще я пробвам.

# 224
  • Някъде там
Къдрокоска, уникална коса .
Косата ти е като на героиня от детско филмче .
Само на рисунки съм виждала такъв разкош Simple Smile .
И от мен положителен глас за банановата храна .В темата за профи продуктите споменах ,че е уникална и по нищо не отстъпва на скъпите и професионални маски за коса .
С това червено, ех...
Ако имах малко повече смелост бих се направила така без да се замисля .

Общи условия

Активация на акаунт