Модни тенденции в прическите и всичко за косата - 8

• 54 326
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Дайте ми предложение за дрогериен шампоан, нежен и щадящ цвета и скалпа. И маска към него.
Корейските Doori спряха да ми действат добре, професионалните напоследък все са ми агресивни и дразнещи.
Мисля си за Botanicals серията на Лореал, някой има ли впечатления?

Аз съм страшно доволна от розовия мицеларен на Нивеа. Бях много скептична, но за мен е Уау! Измива страхотно, много мек, не дразни изобщо скалпа.

# 646
  • Sofia, Bulgaria
Аз съм много доволна от Garnier aloe hydra bomb. Ползвам цялата серия вече за твори път. Много е щадящ и не премива косата.
Скрит текст:

# 647
  • Варна
Благодаря ви! Ще ги погледна още утре.

# 648
  • Street of Dreams
Два хубави дрогерийни, които скоро приключих.

Скрит текст:

За първия писах надълго в темата за празните опаковки.

Втория ми го подариха. Нищо не разбирам от френски, но ми казаха, че бил ежедневен. Ако е вярно, то почиства доста добре за ежедневен - даже първия път косата ми скърцаше. Чудесно се пени, икономичен, много щадящ скалпа и цвета, прави косата някак лека, неутежнена, чиста. Скалпът сякаш диша. Нямам никакъв друг опит с марката.

И на мен про шампоаните ми действат ужасно напоследък.

Обаче от розовия мицеларен на Нивеа останах силно разочарована.

# 649
Понеже пробвах първо Виктория Бюти,месец след него и Марион,та мога да направя разлика. Определено съм За първия. На Марион не ми харесва косата след това,точно както пишете е суха и заплетена. Това с ВБ го нямаше. Отделно,че с него белите коси ми станаха лилави,вместо тъмно къстеняви,към черни. Абе не ми хареса. Сега ще помоля пак да ми донесат на ВБ,че не го намирам.
Аз стоя по 45 мин.,както пише на опаковката.

# 650
  • Някъде там
Понеже пробвах първо Виктория Бюти,месец след него и Марион,та мога да направя разлика. Определено съм За първия. На Марион не ми харесва косата след това,точно както пишете е суха и заплетена. Това с ВБ го нямаше. Отделно,че с него белите коси ми станаха лилави,вместо тъмно къстеняви,към черни. Абе не ми хареса. Сега ще помоля пак да ми донесат на ВБ,че не го намирам.
И аз стоях 45 минути.Явно не е за всяка коса и при мен не е о.к .
Не мисля да пробвам и Марион.
Разочаровах се.
Харесах си бои ММ бюти и Лореал преференс 4.26 .

# 651

Ей, убеди ме, ще се намацам довечера с ВБ. Кои колежки го ползваха и казваха, че няма никакъв ефект, затова все Марион избирах. При нас в ДМ ги има. Слагате ли после маска или балсам? Фризьорката ми никак не им е фен и все ме предупреждава да не се боядисвам скоро след тях

# 652
Аз слагам маска. Боядисвам се като се поизмие, две седмици след мазане да речем .

Ени, ако искаш ще ти взема ВБ и ще ти пратя 🙂

# 653
Офф, грешка...

Последна редакция: чт, 11 апр 2019, 08:54 от raja_nikol

# 654

Ето такъв цвят приблизително искам.
Има една блокърка-Ида. Живее в Англия. Тя е постигнала хубаво червено сама в домашни условия. Но години наред се боядисва чревена. Писахме си и ми каза номерата на боите.
Не мога да рискувам да ме обезцветявят. Не искам после да се депресирам пак.
Ще опитам сама. Нейната коса е същия цвят като моята,значи и при мен ще стане.
Не си заслужава да се вкарвам в същата схема. И после да ми омръзне. Знам си се. Тези цветове съм си харесала.

Мислите ли,че ще стане сега нещо(при условие,че преди 2 месеца е боядисвана с профи тъмна амонячна боя,2 ка.
Свалях малко с витамин Ц и масла. И цвета вече безжизнен и много измит.
Как мислите ще стане ли?
Чета и темата за червенокиските и там доста момичета са постигнали цвят от тъмна основа. Поразрових се и за фризьори и съм сигурна,че има такива дето могат да го направят и без обезцветяване. Но всички засега, които съм питала това ми предлагат.
Ще боядисвам с огнено червено и с времено се надявам да стане.
Flutteeshy Префеленса е страхотна боя. Най-хубавата от масовите. Пада много бързо обаче,имай предвид. Но пък е много,много щадяща. Все едно не е амонячна.

# 655
  • Street of Dreams
Мисля, че рискуваш неравномерен цвят, Мис.

Първо с тази двойка, сваляна-недосваляна с вит. Ц. И после корените, където боята ще хваща много по-добре върху небоядисана коса.

Може пък и да стане.

# 656
Мисля, че рискуваш неравномерен цвят, Мис.

Първо с тази двойка, сваляна-недосваляна с вит. Ц. И после корените, където боята ще хваща много по-добре върху небоядисана коса.

Може пък и да стане.
И аз от това се притеснявам. Но пък какво иначе да направя. Как да махна сегашния цвят.? НЕ знам.

# 657
https://dama.bg/gallery/predi-i-sled-13-dami-dokazvat-che-kusata … sichki/25208?i=13

Къса или дълга коса, преди и след. Определено съм за късите версии аз, отново

# 658
  • Street of Dreams
И аз не знам... Всичко само би влошило положението.

Личното ми мнение е да си поддържаш двойката и да минеш в тройка, ама знам, че искаш да си червенокоса Simple Smile

# 659
Искам,какво да се прави. 😊

Общи условия

Активация на акаунт