Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 52

• 43 857
  • 757
  •   1
Отговори
# 600
Зори, честит ти рожденик! Много да те радва!
За стреса и тежките преживявания като отключващ фактор аз мисля, че са от значение. Може би зависи и от характера и темперамента на човека, как реагира на определени събития.

# 601
Добро утро мацки🤗
Ставам и се оправям да ходя да ми взимат кръв от пръста за проверка на хавата. Спах лошо и ще съм откапляк и днес сигурно, ама нейсе (викаше баба ми сладката ми❤️). Хайде пожелавам ни хубав ден само с добри новини и резултати, който има такива неща днес, а на останалите само много хубав ден❤️🤗💋

# 602
  • Варна
Живо и здраво да ти е детенцето, Зори! Много приятни мигове са такива детски рожденни дни.

Зори, честит ти рожденик! Много да те радва!
За стреса и тежките преживявания като отключващ фактор аз мисля, че са от значение. Може би зависи и от характера и темперамента на човека, как реагира на определени събития.

Не винаги може да се набеждават за главен виновник, но наистина са ако не отключващ фактор, то със сигурност са фактор поддържащ рака, а ако е агресивен рачо са си направо катализатор. И наистина зависи от човека - някои не преживяват нещата толкова тежко, колкото други. По-чувствителните обаче е хубаво да избягват такива душевни състояния. При така наречените хормони на стреса и редовното им превишаване се променя алкалната среда в организма, а тук сме го коментирали вече как трябва да се стремим да се алкализираме, а не да се вкисваме. Веднъж мутирали вече тези наши непослушни клетки много добре се хранят и много по-бързо започват да се делят осигуриш ли им тази среда. И пак всичко опира до баланс, като изсключим емоционалната гледна точка точно тези "лоши" хормони, които се произвеждат и при болка, и при нараняване, а не само при стрес си имат важна функция точно да подсилят възстановяването на някакви наранени по някакъв начин клетки, тъкани и т.н... Но не забравяйте, че раковите грам ама грам не пропускат възможността да се възползват и те от "безплатния обяд", даже всичко алчно излапват. Така че... балансирайте си емоциите и само когато наистина се налага позволявайте на тялото си да произвежда Кортизолчо, Адреналинчо и сие. Grinning

# 603
  • София /Абсурдистан
Зори, жив и здра и много щастлив да ти е рожденника!
Момичета, не се заигравайте с ваксини, това не е изучено още  и е опасно. На познати детето им, на 15г. почина след ваксина срещу рак на маточната шийка. Здраво и отгледано дете беше ... светла и памет. Ваксината отключи мощен автоимунен процес, който унищожи вътрешните и органи. Към момента това е бизнес, майката на приятелка също ходи, много пари плати и накрая нищо, сега е в по-добрият свят.
Не се заниавайте с ваксини! Такива към момента няма открити ефикасни.

# 604
  • В царството на игрите:)
Аз си слагам ваксината на Спартак Хаджиев от февруари 2012 г. Тя е на принципа на БЦЖ ваксината, а подобна ваксина се ползва и сега при лечение на рак на белия дроб в диспансерите. Не смятам, че е панацея. Виждала съм хора, които си я слагат повече от 30 години и познавам такива, които починаха въпреки, че си я слагаха. Доколкото разбирам, целта и е да държи имунната система на щтрек или нещо подобно. Не смятам, че ще ми навреди, не е скъпа и за сега мога да си позволя, пък, каквото дойде. Това е единствената сертифицирана противотуморна ваксина, но, както казах сигурност няма.

# 605
  • София /Абсурдистан
Има един силен имуностимулатор, внасят го от Русия, ще попитам после и ще пиша пак. За мен не става особено, но на друг може да помогне.

# 606
  • София
Здравейте, мили дами знам че темата е само за болни, а не за техните близки. Но пиша с молба някой от вас дали е ползвал Имунофан и ако да от къде си го е купувал на добра цена. На моята майка и откриха рак на гърдата III стадий, без метастази, сега е на химио за да се свие тумора и да могат да го оперират. Ще съм благодарна на всякакви мнения (може и на лични). Благодаря предварително.

# 607
  • София
Има един силен имуностимулатор, внасят го от Русия, ще попитам после и ще пиша пак. За мен не става особено, но на друг може да помогне.
Да не става въпрос за ИМУНОФАН , аз си го доставям от Русия , слага се по схема.

# 608
Зори, честит да ти е рожденника! И живи и здрави да сте всички, покрай него!
За алкализирането- аз се мъча с храната да го правя, щото явно с емоциите само си мисля, че се справям. Според околните няма друг такъв оптимист и обръщащ всичко на майтап, ама явно вътрешно нещо не ги преживявам, щом все избива нанякъде, дето не трябва......
А, тоя имунофан, сега го погледнах- пише че се прилага при продължителни курсове на химиотерапия, когато организмът започва да отхвърля лекарствата и лечението изгубва своята ефективност. ....или го взимате профилактично?!? Аз, все още не смея да взимам нищо извън препоръчаните от химиотерапевта, който ме предупреди да не си правя експерименти докато трае лечението. Или поне да го питам, преди да взема нещо допълнително.
Марита, стискам палци резултатите от кръвните да са добри......пък на мен от пръста не са ми взимали кръв от дете.....все от вените дърпат, проклетите лаборантки  Mr. Green

Последна редакция: вт, 26 фев 2019, 10:58 от Анонимен

# 609
Зори, жив и здра и много щастлив да ти е рожденника!
Момичета, не се заигравайте с ваксини, това не е изучено още  и е опасно. На познати детето им, на 15г. почина след ваксина срещу рак на маточната шийка. Здраво и отгледано дете беше ... светла и памет. Ваксината отключи мощен автоимунен процес, който унищожи вътрешните и органи. Към момента това е бизнес, майката на приятелка също ходи, много пари плати и накрая нищо, сега е в по-добрият свят.
Не се заниавайте с ваксини! Такива към момента няма открити ефикасни.

Аз говоря за лекарство, което в момента се разработва и се спряга като края на раковия бич. Лекарството ще прави раковите клетки разпознаваеми като враг за левкоцитите и те ще ги унищожават сами. Лесно и безболезнено. Е да....ще е ново и ще трябва да се докаже, но пък ако наистина е това, за което го тамънят ще е края на бича. Някой напред беше писал за еволюирането и нагласянето. И после ще дойде някой друг бич. Затова аз смятам да си купя нови дрехи и да си ги нося, да си ям качествена (вече) храна и да отсвиря тъпотийте, които ми сриваха живота. Ако знаете колко стрес от битовизми си нанесох и как се тормозех от най-дребните неща, които не ставаха както исках.....незнам как ще стана толкова НЕчувствителна, но трябва!

Люба, и аз така. Шегаджийка, купонджийка, любезна и мила, усмихната, красива съм за околните (казват ми го постоянно. Работех в старчески дом и всички квартиранти ме обичаха, виждах го. Това ми беше и отплатата за призванието), все с добро настроение и т.н. Да но само външно. В душата ми беше смут и ад в повечето време. Преживях нелицеприятен брак, развод, детето лудичко и проблеми с възпитанието, ново гадже, смут и в новата връзка, след развода от домакиня и майка трябваше да се издържам сама. Започнах работа и училище едновременно.....абе тичане, стрес, тичане и стрес. Неспане, злоупотреба с цигари, алкохол, евтина храна, финансови проблеми и за капак бившия ми вече три години длед раздялата (хем почти и толкова имам нов мъж) продължава да ме тормози. Даже и сега, когато знае, че съм болна. Трябва да съумея да елиминирам този стрес, ако ще камъни да падат!

Иначе имам хубав ден. За пръв път съм сама на изследвания (болницата е огромен лабиринт и се луташ като шашав) и успях да намеря къде да ми вземат кръв и след това се добрах успешно до кабинета на докторката, с която ще дискутираме мойта буйна кръв🤣🤣🤣 После смятам да ида с гаджето в центъра да се поглезим малко на обяд, че детето съм го оставила на детегледачка и баща му ще го вземе от нея. Днес съм мома😁

# 610
  • София /Абсурдистан
Да не става въпрос за ИМУНОФАН , аз си го доставям от Русия , слага се по схема.
Да, точно това е.

# 611
  • София
Здравейте! Бях при проф. Дудов. Накара ми се, че чак сега идвам. Е как да стане по-рано? Та аз миналата седмица взех Хер-а и останалите изследвания. Трябва възможно най-скоро да направя конизацията, сега ще говоря с лекаря. На 11-ти съм на първа химия. Ще имам 8 броя (4 един вид и 4 друг вид), после месец почивка и лъчетерапия. Също и Золадекс и 10 години хормонална терапия. Изненада се колко бързо е проникнал в лимфите мойта гад. Лекуващ лекар ще ми е д-р Ганчева. По-късно ще ви напиша какви са химиите. За възела на щитовидната каза да не го мисля сега. След 3тата вливка ще ми направят пет скенер и щяло да светне, ако има нещо. Сега биопсия била излишна. Но за конизацията държи да я правя преди да започнем лечението

# 612
  • София
Благодаря ви,да сте живи и здрави и вие!

За Имунофан знам,че се взима от тук :

За поръчки:
"БИОНОКС АН“ ООД, гр.София
бул.Дондуков 86,вх.А,ет.1,ап.3
Тел: +359 888 558 688
Тел: +359 885 552 172
E-mail: imunofan@mail.bg
E-mail: bionox@mail.bg
www.imunofan.bg
Но видях и в някакъв сайт alo.bg на по-добри цени.

Тинтири,ти колко засегнати възли имаш?Имам чувството,че Дудов е привърженик на повече на брой и по-тежки химии.

# 613
  • София /Абсурдистан
Той е готин. И голям специалист. Щом е казал, че трябват повече химии, значи е така. Имам му пълно доверие на него.

# 614
  • Другата България
Лейди, какво стана с ЯМР на баща ти?
Излязоха ли резултатите?

Общи условия

Активация на акаунт