Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 52

• 43 288
  • 757
  •   1
Отговори
# 720
  • Враца
Тинтири, трети значи заради N2,  но е малък Т1. Не се притеснявай / кой ти го казва само/.  На мен ми казаха, че всичко зависи как ще се повлияя от терапията.

Рожденник ли си Хули! Честито! Дано не съм си загубила чувството за хумор което и без това имах малко.

# 721
  • София
Аз съм готова! Така хубаво ме дрогираха, пък то толкова малко продължи... Е, сега ще дремна, де Simple Smile

Последна редакция: пт, 01 мар 2019, 14:24 от Тинтири-Минтири

# 722
Хули, жива и здрава да си! И още много години да си все така позитивна и в тая тема- само като консултант да наминаваш! bouquet
Тинтири, възползвай се от безплатния унес....И явно си в добри ръце, та спирай да се притесняваш......да кажа и аз!

# 723
Ч.Р.Д. , Хули! Жива и здрава да си ни и все така весела и позитивна!

На останалите момичета,  Честита Баба Марта!

# 724
Честита Баба Марта на всички и да ни донесе много здраве!
Хули, желая ти много здраве и да си все такъв вдъхновител!

# 725
  • София /Абсурдистан
Честита да си Хули! Много здраве и късмет ти желая! И всички да сме здрави!
Мери Ан, ще правим лъчетерапия, ако лъчетерапевта прецени, че може. Другото лечение е импланта Елигард през 6 месеца и ако го понася добре, ще добавят и едни таблетки за всеки ден. Те обаче товарят сърцето, та за тях не се знае. Това са назначили засега.

# 726
  • Другата България
Какъв е този имплант и за какво се използва?
А за разсейките в лимфите?

# 727
Честит рожден ден на ветерана на форума - Хули! Прочела съм всичките теми..знам за път, през който е минала. Бъди жива и здрава много години. На всички други пожелавам кураж и честита Баба Марта. А какво мисля за вас, вижте на аватара ми, то се пише...

# 728
Хули, ЧРД!
Много здраве и късмет.💐🥂🍀

# 729
  • София
Честит рожден ден, Хули!

Аз съм си в къщи. Нищо не ме боли, чак ми е странно

# 730
Честит Рожден Ден и от  мен, Хули! Здрава да си и да ни вдъхновявяш! И Щастлива, засмяна...!

# 731
  • Варна
Честит празник, мамче-ветеранче Хули!
Желая още дълги години тук в тази тема и кураж да ни вдъхваш, и съвети да даваш, и страховете ни да гониш точно по тоя твой си хумористично-напорист и безкомпромисен начин досега си правила! Grinning Горе главите, никакво отпускане, че ще дойде Хули да не нахули. Трябва да си го патентоваш това като лично твое отношение и към болестта и към засегнатите от нея.

Гледаме тука разни кулинарни риалитита, та ми хрумна да ви споделя тъпото омразно цвекло, което все ни го натикват и диетолози, и химиотерапевти, и онколози да ядем как още ставало за консумация. Съвсем лесно, чисто и бързо изпълнение. Мен обикновено това все ме отказваше от яденето на цвекло, че рендета, сокоизтисквачки, дъски, ножове... абе цялата кухнята направо ставаше цялата червена, все едно агне съм колила. Та... увито просто в алуминиево фолио с малко сол и зехтин (оригиналната рецепта май е с масло, но мама Свеки заложила на зехтинче) дори небелено, просто много добре измито овито на бомбички и във фурната за време колкото едно пиле да се изпече и готово. Пробвайте го, яжте го, полезна храна е, момичетата, които са в момента на химиотерапия е хубаво по една такава бомбичка да си изяждат, могат да почнат и да си експериментират. Лично моята идея е следващия път да го пробвам в онези пликове за печене как ще стане и някаква пикантерийка да вкарам - примерно и едно от онези не много лютите чушлета (рибки, където им викат) да се задушава и то с цвеклото.

# 732
  • София
Честит рожден ден, Хули!Да си жива и здрава!

Аз преди много мразих цвекло,но сега на сок ми е много вкусно .Слагам цвекло,моркови,лимон и джинджифил.
 А каква вода пиете?Казаха ми ,че имало машини за алкализиране на водата ,били към 70лв.

# 733
  • софия
Честита Баба  Марта и от мен. ЧРД ХУЛИ.Чета ви редовно и съм писала два-три пъти.Аз сигурно съм най старата тук .. На 69ми намериха квартиранта РМЖ Сега съм на 73 и ме наблюдават в Сити клиник д-р Големанова Направо нямам думи от доброто отношение и грижи.Отначало през 3месеца после през 6 а сега на 1 година.Минавам през всички образни изследвания на кости, тяло, гърди, кръвни картини, маркер и т. н. Даже мисля, че прекаляват с грижата. Така, че Лейди не си права за това, че след 70 год не ги обгрижват и наблюдават пациентите както и виждам там доста възрастни хора. Мен също ме оперира д р Младенов който ми е мамолог от 10  години Не  премахна гърдата и не правих химиотерапия а само лъче и хормонотерапия и да пия фемара за 10 години ми каза той. Отначало от фемарата ме боляха кокалите ,но само около 1 -2 месеца Сега всичко е наред . Пожелавам ви успешно преминаване през изпитанието и вярвам че всички ще  се справите.Няма страшно ножа е дървен както казват по старите хора като мен,

# 734
  • София
Хули, честита да си! Hug Flowers Hibiscus
Жива и здрава бъди! Дай, Боже, още много години да те четем и да си бърборкаме! Blush

Общи условия

Активация на акаунт