Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 52

• 43 302
  • 757
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Момичета, Честита Баба Марта , нека да сме румени и червени , здрави и щастливи. Нека в нас да блика радост и любов. Желая здраве на всички и по-малко проблеми !

# 706
Честита Баба Марта 🤗🤗🤗

# 707
  • Варна
Айде! Нашият месец е това. Време е да се разлютим, да опердашим едно хубаво Малък и Голям Сечко и да разчистим последиците оставени от тях.

# 708
Честита Баба Марта!
Бъдете винаги здрави и усмихнати!

# 709
Не си правете микроблейдинг, аз много съжалявам.

# 710
  • Враца
Честита Баба Марта!
Весели и засмени!

# 711
Мерси за отговора Тинтири! Аз всъщност имам някаква раничка също, която май е от ражфдането и я наблюдавам през цялото време (заради нея ходя по два пъти на профилактични прегледи в година) и гинеколожката ми, на която изгубих доверие заради рака ми сега (поизложи се с организацията на лечението ми. Добре, че гаджето ми го организира много по-експрдитивно) все казваше, че няма нужда да я махаме. Сега обаче като мине големия стрес с гърдите ще видя и раничката на шийката.
Не си правете микроблейдинг, аз много съжалявам.

Не се прави по време на химия! Недейте! Това ме подсеща даже, че ми казаха на слънце да не се излагам без крем 50+ защитен фактор по време на химиите.

Честита баба Марта девойки! Нека поне да не загрозява, ако няма да ни разкрасява😁
Айде! Нашият месец е това. Време е да се разлютим, да опердашим едно хубаво Малък и Голям Сечко и да разчистим последиците оставени от тях.

Ми....ъъъъ.....аз снощи опердаших голям Сечко (гаджето ми е 2 метра), та ми дойде дУша на мЕсто🤣

Я да ви питам....мустакясала съм като идиот, но чаках да оплешивея. Падат ли космите по лицето изобщо? Е то би било егаси бруталната подигравка, ако косите ни опадат, а мустаците не🤣
Днес бившия ще вземе детето да го води на ски в Австрия (сигурно е намерил по-йовтинко там. В Швейцарско е много скъпо това удоволствие), което ме радва. Все исках да сколасам да го заведа на ски да се научи, че още не е било горкото (последно ходихме с бившия като бяхме заедно, а детето беше малко)....та пак ще съм мома до утре вечер. Жалко, че не се чувствам в кондиция за нощен живот😏🙄

# 712
  • София
Честита Баба Марта!!! Здраве, здраве и пак здраве ви желая!

Моля за съвет за онколог, който може да издаде 2 направления за скенер. Скенера е в петък, така че до тогава трябва да свърша тази работа. Имам направление от личната за онколог. В клиниката, където е личната онколожката я няма до 13ти и не знам какво да правя и къде да търся

# 713
Честита Баба Марта! Да ни е скучно от Здраве, заЧервени от хубави вълнения и да ни е Бяло на душицата от спокойствие!

# 714
  • София /Абсурдистан

# 715
Честита баба Марта!Живи и здрави да сте!

Марита, споко.....ако падне косата, ще паднат и мустаците. Аз, вече месец дерт с епилиране- нямам. Просто спряха да растат. И брада и мустаци и  бакенбарди- че покрай хормоните и критическата, всяка сутрин се налагаше да коригирам фасона си  Mr. Green

# 716
  • София
Взех си протокола от онкокомисията от Света София. И те са предписали 8 химии. Значи Дудов не е назначил в повече.

Вече имам и G параметър, та официално квартиранта е Т1N2Mx G2. Това е трети стадий, нали? Освен ако не цъфнат някъде метастази.

Аз съм в болницата и чакам да стане 14 часа, че да ме почват. Умирам от глад!

# 717
  • София
Честита Баба Марта,да сте живи и здрави!
Тинтити, много странно - на мен от Света София са ми дали протокол от онкокомисия,която е от Сити Клиник и на нея не пише ,колко химии,а само че подлежа на химиотерапия, лъче по преценка и хормонотерапия.Подписана е от Дудов.

# 718
  • София
Съвет от Баба ви Марта, която днес става на 66 години !
И съответно съвета, който ще ви дам - доверете се на проф. Дудов.
Той знае какво прави и в името на какво го прави.

# 719
  • Другата България
Лейди, съжалявам да го прочета.
Но щом казват, че не е препоръчително да се оперира, значи е така. Въпросът ми е за разсейките в лимфните възли какво ща се предприеме? Това не ги ли попита? Щото разбрах, че и химия няма да има.
Много е важен и резултатът от сцинтиграфията.
Честита Баба Марта и от мен на всички с пожелания за много здраве и късмет!

Общи условия

Активация на акаунт