Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 52

• 43 287
  • 757
  •   1
Отговори
# 735
Спирит-че, пробвах го печено. Нещо не беше моето, та го рязах на салата с чесън и много свежи зелени подправки....Аз, го ям предимно на салата- настъргано с моркови, ряпа, алабаш, моркови и много зехтин и лимон. И зелении.....Иначе съм го пробвала `сякак- на сок `ич не мога го прекарам- направо ми се гади от него....
Аз, да се похваля, че си имам още една перука- почти същата е като първата, все едно не съм имала време да я суша изглежда......та вече имам и за смяна. Систъра набарала наякакъв магазин в тяхното село английско и разправя, че били почти без пари. Качеството е прилично, та ще ми вземе и още, като се прибере....И да питам- трябва си купувам кола- кажете какви бяха особеностите, че да се не набутам с нещо неподходящо...в смисъл, да мога да ползвам някакви облекчения, като му дойде времето
Скрит текст:
(че сега карам една Микра, ама ми трябва нещо по- голямко, че децата се не събират вече отзад- баткото носи 46 номер  Mr. Green......иначе съм разлигавена с каране на служебни коли, на които кусури не съм намирала, щото като не плащаш- всичко е 6 )
Аз си купих кана за алкализиране на водата- 50 кинта беше, без 10 стотинки......филтъра се сменя на 300 л, струва 15лв.

Последна редакция: пт, 01 мар 2019, 23:44 от Анонимен

# 736
  • София /Абсурдистан
Какъв е този имплант и за какво се използва?
А за разсейките в лимфите?
Не знам. Трябвало да помогне за всичко като се разтваря вътре.

# 737
Спирит-че, пробвах го печено. Нещо не беше моето, та го рязах на салата с чесън и много свежи зелени подправки....Аз, го ям предимно на салата- настъргано с моркови, ряпа, алабаш, моркови и много зехтин и лимон. И зелении.....Иначе съм го пробвала `сякак- на сок `ич не мога го прекарам- направо ми се гади от него....
Аз, да се похваля, че си имам още една перука- почти същата е като първата, все едно не съм имала време да я суша изглежда......та вече имам и за смяна. Систъра набарала наякакъв магазин в тяхното село английско и разправя, че били почти без пари. Качеството е прилично, та ще ми вземе и още, като се прибере....И да питам- трябва си купувам кола- кажете какви бяха особеностите, че да се не набутам с нещо неподходящо...в смисъл, да мога да ползвам някакви облекчения, като му дойде времето
Скрит текст:
(че сега карам една Микра, ама ми трябва нещо по- голямко, че децата се не събират вече отзад- баткото носи  номер  Mr. Green......иначе съм разлигавена с каране на служебни коли, на които кусури не съм намирала, щото като не плащаш- всичко е 6 )
Аз си купих кана за алкализиране на водата- 50 кинта беше, без 10 стотинки......филтъра се сменя на 300 л, струва 15лв.

Аз съм по колите тая вечер. Докарах си строшляка от гаража, но беше ок. Нямаше проблем. Обявих го за продажба и гледам лизинги. Карах Нисан Юк до скоро, но го дадох на бившия без бой по едно време, че изнемогнах много финансово, а беше на лизинг. Но.....нисан е добра кола мисля аз и сравнително евтина. Точно Микрите гледах (и такова съм карала), че бая добре изглеждат вече, а и Юк-а нещо още ме влече. Добра кола е, а цената за такава кола я намирам за повече от прилична. На мен задължително ми трябва кола. С нея работя, а нали мисля след втората химия да работя. Бясовече скоро вече ще ме хванат в тоя апартамент. Ще стана 100 кила. Егади апетита! Кво ми напрайха с тия химии. Сигурно от пустия кортизон. Като обсебена съм. Подкарах пак сериалите като доброто старо време.....

Хули, честит рожден ден!

# 738
Хули, честит рожден Ден! Да си жива и здрава още много години!

# 739
Добро утро!
Правя си фреш с цвекло, морков, ябълка, джинджифил и малко лимон. На мен ми харесва и си го пия с удоволствие. Ама аз си използвам цвекло още отпреди разни диагнози, приготвям си го на салата с кисели краставички (варено) или прясно, настъргано с ябълка, морков, ряпа или каквото имам.
Ще изпробвам и печеното с морска сол и масло, най-вероятно ще е в плик от прозрачните.

# 740
Честит рожден ден, Хулиганка и наздраве!

Честита Баба Марта, момичета!

# 741
  • София
Цвеклото го ям на салата с моркови и белени семки. Варено или печено не го понасям. На сок не съм пробвала, ама ми е жал за сокоизтисквачката Simple Smile

# 742
  • София
На всички огромно благодаря за поздравите за рождения ми ден.
Направихте ме много специална !

# 743
Хули,честит рожден ден с малко закъснение,но от сърце и душа ти пожелавам да си здрава,щастлива и споделена!

# 744
Добро утрооо:) На последък на пук на всичко аз се чувствам някак добрежвсе пак. Особено сутрин😊

Цвекло и аз похапвах така или иначе от преди, че даже и малкото ми го харесва, но все го купувах готово в буркани (май е нещо като мариновано), а сега го купувам прясно (и био. Аз продължавам да засилвам био манивъа си) и го режа на малки парчета сурово (мисля, че сурово е най-добре. Всеки зекенчук суров е най-добре), сол, оцет, олио и "пукам". Вкусно е, но ми писва всеки ден. Имам още две топки в хладилника и трябва да ги опукам и май ще правя пауза. Немога всеки ден🙄

# 745
  • Варна
На всички огромно благодаря за поздравите за рождения ми ден.
Направихте ме много специална !

Нищо не сме те направили. Ти си специална по рождение. Ние просто го отчетохме.

Не се оливаш в подробности, не навлизаш в най-дребните детайли, но въпреки това успяваш някак си да споделяш на душичката какво ти тежи. Лаконична си, но винаги точно в десятката стреляш, когато ти остане време клавиатурата да разтракаш и да отскубнеш от ръцете на внучетата. Grinning И го правиш само, когато е нужно и не без повод се "обаждаш" в темата. Най-важното е, че мотивираш... мен поне така мотивира, че направо като пилот на изтребител се почувствах. И все с едни мисли заспивам и се събуждам от рода - и аз мога, и аз искам, и аз имам възможност, и аз ще се справя, и аз ще издържа, и аз ще продължа...

# 746
Честит рожден ден, Хулиганка и наздраве!

Честита Баба Марта, момичета!
😄😄😄 Така са й писали преди години Хулиганка ...така срещах назад в темите...А виждате, че тя не е най-възрастна във форума...

# 747
  • Враца
Я, да видя тук али някой има село или някакво място извън града. Вчера стигнах до виличката си. Всичко от остъклението отиде на боклука. Затуй пък си видях домашните любимци, завързах си едното куче, разцелувах всички и им казах да са послушни додето ”мама” се възстанови.  Лалетата са ми поникнали.

# 748
  • София
И аз съм "на село" за уйкенда. Котаракът ми е нещастен в апартамента и когато времето е прилично го водя да се натича, да си види "приятелите", да се налудува.
В момента чувам само песента на синигерите (в София ме будят гаргите); май и юни не мога да се наслушам на славейте... Нощем мога да "докосна" звездите... Невероятно е.
Скоро се изнасяме от София, чакам с нетърпение.
Живеем в гората 9- 10 месеца в годината.
В София живея на 8 км от работата и стигам за 10- 15 минути, тук съм на 35 км (20 от които магистрала) и 40 минути, не ми пречи, обичам да шофирам.
Хубави почивни дни ви желая !
Аз в понеделник съм на работа Rage (не защото се налага, а защото шефът така е решил).

P.S. Не е ли време за нова тема?

Последна редакция: сб, 02 мар 2019, 12:10 от AnyHr

# 749
Момичета, аз съм леко притеснена. След първата химия, цикълът ми спря. Доктора каза-нормално. Днес 3 дни преди трета химия, отново ми дойде... Точно на датата на която по принцип ми идва. На някоя от  вас случвало ли и  се е подобно нещо?

Общи условия

Активация на акаунт