Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 24

• 34 984
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
  • Най-красивата страна
Аралия - не бях срещала и ми беше леко странно.
Обаче като чета мненията назад... Astonished то Аралия си е направо прелестно. Май е някакво растение.

Детето на  съфорумка се казва Арадия.
Гръцко име е.Много ми хареса.

# 31
  • София
На Кристифър - Рангел родата на дядо Рангел си му вика така, гаранция. А майка му се сърди и настоява на Кристофър, цялото, несъкратено. Някои имена са като книжка с разказче...

# 32
Ако знаете историята на Нежелана, бихте ли споделили. Срещнах го в предната тема и много се впечатлих, и на мен ми стана мъчно. Наистина ли има дама с такова име?

# 33
  • Най-красивата страна
Нежелана е славянско име и едно от тия имена с които са кръщавали подхвърлените деца-като например Найден,Найда.

Може Нежелана да е кръстена дословно на някоя баба.
Или просто името да е някаква нелепа комбинация от две имена.

Касия ми харесва.Полско име е и означава чиста.
Азалия е едно от любимите ми имена.
Верен-интересно име .

Фарзона ми е фаворит,жестоко е.

Последна редакция: ср, 13 фев 2019, 09:57 от -veni-

# 34
Беата е типично и широко разпространено име в Полша, както Елжбета- примерно. Азалия е стайно цъфтящо красиво растение, но трудно оцелява , махнато е. Като име Азалия е добре, но звучи екзотично както Мимоза - примерно. Simple Smile

# 35
Ясимир
Анимир

# 36
Май не съм се сещала да напиша името Адрия - момиченце на 8 години.  Rolling Eyes

# 37
Моя приятелка се омъжи за грък и кръстиха момиченцето си Акривула- на майка му. Много странно име, и е кофти, понеже живеят и смятат да си живеят в България. Още е бебе, но на галено й казват- Акривулка Grinning на мен винаги ми звучи като невестулка хахах Какво мислите за такъв тип интернационални бракове и имената на децата в тях? Не трябва ли да има компромисен вариант?

# 38
Тайна, Буря, Катлеа/я, Алина, Мируслава - всичките са родени последните години.

# 39
  • София
Моя приятелка се омъжи за грък и кръстиха момиченцето си Акривула- на майка му. Много странно име, и е кофти, понеже живеят и смятат да си живеят в България. Още е бебе, но на галено й казват- Акривулка Grinning на мен винаги ми звучи като невестулка хахах Какво мислите за такъв тип интернационални бракове и имената на децата в тях? Не трябва ли да има компромисен вариант?
С баба гъркиня компромисът е, че не се изписва директно на гръцки в българския паспорт. Ха ха!

# 40
  • Sofia
Един Цветолюб ми се мерна някъде из новините по тв  Rolling Eyes

# 41
  • софия
Аз имам чичо Правдолюб, но никога  не ми е звучало странно Simple Smile

# 42
Дори познавам Цветолюба и Цветолюб, съученици бяха. Случайно съвпадение. На баба и дядо кръстени.

# 43
  • Телиш/Плевен
Светланда.

# 44
Аз познавам Алина, жена на около 35, името се среща в Чехия, макар че тя си е с чисто български корени. И Беата познавах преди години, с майка полякиня. Тамера - дете на моя позната, на 12-13. Цветолюб не познавам, но познавам Цветослав.

Общи условия

Активация на акаунт