Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 24

• 35 329
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
И като съкратено на Герасим го има Гаро. Simple Smile
В този случай не е ли Геро?  newsm78

Сетих се, че познавам детенце във втори клас, което се казва Герасим  Peace

От Фейсбук днес - Ориета  Crazy

# 361
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Не не е съкратено цялото му име е това.

# 362
Е, нали Гаро е арменско име. В един от първите Биг брадъри имаше пловдив.фризьор с името Гаро.

# 363
  • Пловдив
Гаро има съкратено и от Гавраил, и от Гарабед. Има си и само Гаро, както сте писали.

# 364
  • София
Петраки - 25-годишен. Името ми хареса като го произнесох няколко пъти. винаги съм го възприемала като типично за по-старите поколения, но всъщност и на този младеж му отива.

Исидора - 50-годишна. Срещала съм го със З, но е и със С. Видях го изписано върху документ за самоличност, така че няма грешка.

# 365
  • Най-красивата страна
Гаро.Познавам го от години , но едва днес се сетих ,че всъщност името му е необичайно.
Аз познавам едно дете ,което се казва Гари.Но бащата е арменец.И с арменската фамилия името звучи много добре.

# 366
Арда, момче

# 367
Звучи ми като турско или арабско име за момче...
Името на река Арда знам, че е тракийско  Thinking

Последна редакция: сб, 16 мар 2019, 11:31 от ~desex~

# 368
Турско е. Ударението е на първата сричка, т.е. не е съвсем като реката.

# 369
То и на реката е на първата сричка.

# 370
Според мен, при името е на втората сричка ударението Peace

От днес, срещнато в нета - Милиарда  Crazy

# 371
😆

Милионерка ми е по-благозвучно, нищо, че е по-несъстоятелно 😂

# 372
То и на реката е на първата сричка.
Да, обърках се.На втората е.

# 373
От ФБ - Панда, зная, че има мъжко име Пандо, но в женски вариант става животно, все пак! Тези родители мислят ли изобщо....
За чуждестранното име Матилда - темата е за странни и необичайни имена, иначе да хвана напр.датски списък с имена и да го изброя тук....

# 374
За чуждестранното име Матилда - темата е за странни и необичайни имена, иначе да хвана напр.датски списък с имена и да го изброя тук....

На мен ми е странно майката да е Васка, бащата Иван, да живеят в България и детето да се казва Матилда...

Коментирали сме например Алберт Попов, Ферарио Спасов и т.н., което е същото.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт