Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 24

• 35 255
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Е нали деца, на които бащата е неизвестен се записват на майката, така се получават такива имена като Искрева, идва от името на майката- Искра. Има и вариант да се запишат на дядото (бащата на майката) с негово съгласие.

# 541
А най-верояно някой дядо е преплувал/живял е/има общо с Искър Simple Smile Фамилиите много често не идват от имена на хора.

За да съм по темата - в кандидат-студентски списък видях Велик. Баща му според мен е изпуснал златна възможност да не сложи "ов" но второто име и да бъде (примерно) Велик Иван Петров Wink

# 542
От списъци с деца:
Иванеса, Рила, Елия, Туана, Даника, Дафни, Лавиня, Авигея, Благодара, Хрисия, Хрисияна, Алисън, Илайда, Раяна, Ралия, Ралеа, Димона, Кика, Янница, Катлея, Таная, Ачелия, Росиана, Есила, Аелита, АницветЕ, Каяна, Индия, Ганислав, Лачимир, Паолин, Раян, Сантяго.

Скрит текст:
Двойни: Кайа-Рей, Лия-Теодора, Мейси-Роуз, Мира-Ив /ще е идеално да е сестра на Луи-Ив Mr. Green/

Чара и Бруно - не са брат и сестра Grinning /нашето куче се казваше Бруно, а на приятелка нейното е Чара  ooooh!

Комбинации на имена на братя и сестри:
Силвестър и Миглен
Момчил и Луис
Милена, Рая и Амбър
Ивана и Анхела
Флоренсия и Златомира
Вели и Луз /веднага асоциирах със слуз  Rolling Eyes/

[/spoiler]

Туана е турско име.

# 543
  • Под Сините камъни
От мен един Щастлив Grin

# 544
  • София
Станил
Комня
Лозана
Вергин
Ранелия
Арифея

# 545
За да съм по темата - в кандидат-студентски списък видях Велик. Баща му според мен е изпуснал златна възможност да не сложи "ов" но второто име и да бъде (примерно) Велик Иван Петров Wink

Познавам няколко жени, включително и млади - на не повече от 20г, които се казват Велика.

# 546
Списъче с тинейджъри

Ниана
Петрисия
Петисия
Фабианна
Спасия
Касия
Луан
Риа
Дарси
Саба
Нифа
Юли (момче)
Ления
Петроний
Угърчин
Стерио

# 547
Фабиана ми харесва много.

# 548
Комня познавам и въобще не ми е странно. Майка ми е Велика и като обяснявала в Испания значението на думата, всички казвали, че има много хубаво име.

# 549
  • софия
Велика ми звучи естествено. Докато Велик не ми пасва въобще. Макар че познавам 3-ма Величко-вци.

# 550
  • София
Прабаба ми се казваше Велика а баба Милева.

# 551
Странни имена от мен - Лимонка и Точка. С второто съм свикнала, беше дълги години колежка на майка ми, но с Лимонка се заоознах наскоро и още ми е странно.
Свекърът ми се казва Желез, но моят мъж и брат му са записани с презиме Желязков, а не Железов Това преди повече от 40 години, та явно може да има някакви козметични промени и в бащиното име.

# 552
Едислава,Вилдана,Дестинас-момиче,Кристалина,Емона,Мерилин,Светелина,Мериян,Георгия-дете на близо годинка,Нерита,Норена,Верго,Елвис,Люблена
Имаме познат на име Миньо.Интересно ми е как са записани децата му.
+ още един Миглен- имах съученик с такова име.Накратко му казвахме Мики Grinning

Последна редакция: ср, 17 апр 2019, 13:15 от bybsi

# 553
  • Най-красивата страна
Петисия ми звучи като петиция.Явно е кръстена на Петя..
Стерио ми е фаворит.
Фабиана ми харесва.А и с тази буква няма голям избор.Обаче Касия -не.Касия-каса.

Велика и Милева са много хубави български имена.

Ангеличка
Красимила
Руменина

# 554
Фабиана си е ок, в първия пост обаче е ФабианНа.

Общи условия

Активация на акаунт