Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 24

• 35 198
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Не че е особено, но все пак е двусмислено - Дино - кръстен на дядо Динко, напомня ми на дом.любимец на Фред Флинстоун - динозавърчето Дино.

Или Дино Данонино.. Grinning

# 661
  • Германия
Не че е особено, но все пак е двусмислено - Дино - кръстен на дядо Динко, напомня ми на дом.любимец на Фред Флинстоун - динозавърчето Дино.

Ох мани, на ММ брат му се казва Дино - кръстен на модел на Ферари - Дино 🙄

# 662
Е, това пак добре. Тъстът на мой познат се казваше Планет, а брат му - Сателит. Кръстени на колелата, които се закрепват към полуваловете на двигателя или нещо подобно. И това, защото дядото бил монтьор и искал да е тематично свързано Joy

# 663
  • Пловдив
Имам ученик Дино в 3 клас, бащата е италианец.

# 664
На мен ми напомня за Дино Дзоф - италиански вратар от миналото.

# 665
  • Пловдив
Крум-Анжел

# 666
  • София
Маври.

# 667
Както казах, не ми е попадало, особено пък при по-възрастни дами. Срещала съм Елиза или Луиза.  А името на вашите познати с каква история е, все пак е чуждо
Не знам историята, познаваме се от повече от 30 години, но никога не е ставало въпрос, но тя си е с български произход. На мен по–скоро ми беше интересно как са позволили това име по социалистическо, тогава имаше доста забрани, но пък баща и беше полковник, може да е пуснал някоя връзка.
Имам позната родена 70-те години с английско име. На въпроса как са успели да я запиша т с чуждо име, ми отговори, че баща и е бил ченге от шесто(доносник).

Последна редакция: пн, 06 май 2019, 18:47 от Monza

# 668
МирУслава,името беше изписано на тортата му за първия рожден ден.Бях потресена...

# 669
Недислав - бебе
Ненислав - младеж на около 20г.

# 670
МирУслава,името беше изписано на тортата му за първия рожден ден.Бях потресена...

Добре, бе, защо?!?

Не си обяснявам какъв е смисълът на тия изгъзици...

# 671
Тортата "МУ"? Момче ли е с това име? Shocked

# 672
Детето е момиче.

# 673
  • Най-красивата страна
МирУслава ли?Неграмотни родители.Нямам друго обяснение.

# 674
  • София
Кръстена на баба си Руска сигурно...

Общи условия

Активация на акаунт