Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 24

• 35 187
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Може пък този,  който е вземал поръчката в сладкарницата, да е бил неграмотен и да е написал грешно името. Разсъждавам си просто.
Да си призная, чак такива изкилиферчени имена каквито помествате тук, не съм срещала в градината, училище и прочие обкръжение около децата ми. Явно родителите в нашия град все още не са се поддали на най-новите модни тенденции. Ей, много сме изостанали значи.

# 676
Не,няма никаква грешка при сладкарите.Разгледах фейсбук профила на родителите-Мируслава е.

# 677
  • Най-красивата страна
Имах една съученичка с подобно на Мируслава име.И все я хокаха учителите,че не можела да си напише името без грешка.
Когато стана на 18 години си смени едната буква,защото и писна да я мислят за неграмотна.

# 678
  • Пловдив
Е, и една моя позната Златка на някаква чаша с кафе я бяха написали "Зладка"...

# 679
  • DE
Пасионария, възрастна жена в Стани богат.

# 680
Етимологията идва от страст, плам, т.е. пламенната/страстната, ама за българските ширини е странно.

# 681
Ston, нека са изостанали във вашия град, ти сега да не им отвориш очите с ей тез  от темата, сакън!
А на моя позната името го изписаха в бързината Злия вместо Елия, ръкописните Е и З са огледални.

# 682
Розалия ,Александрия ,Славяна ,Елора ми харесват.
Теодорика е румънско име.
Женет ,Груня и Перма са моите фаворити.

Мартинела
Леонел
Марциана

.

Моментът, в който трябва да кажеш, че - С Перма сме на кино, С Перма сме на театър :д

# 683
Днес в едни документи открих един Мрамор. Фамилията също беше много интересна.

# 684

Варта е много популярно арменско име. Поне 3-4 дами с това име познавам.
Мъжът ми се казва Вартан , (арменец) . Брат му Вахан/Ваган , още и още не мога да свикна с името на брат му . Т.е как да го изговарям . Получава се така , защото те имат букви , които ние нямаме и не можем да произнасяме .

Последна редакция: чт, 09 май 2019, 10:05 от Яна Василева 630071

# 685
Няколко четвъртокласника

Оуз
Ачелия
Маайкал
Диаманди

# 686
Е, Оуз е турско - в "Листопад" кой стана зет на Али Ръза - мъж на Лейля, ама харесваше и Неджля - Оуз-чо Simple Smile

# 687
  • София
Маайкал??

# 688
Маайкал спонтанно го чета като маай акал, маай не акал...

# 689
Ачелия
Маайкал

Кажете ми, моля, че това е техническа, а не родителско-умствена грешка!?!?  ooooh! ooooh! ooooh!

Диаманди е гръцко име.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт