МНОГОДЕТНИ МАМИ № 70

• 62 542
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
  • Sofia
И аз бих пила хапче

# 436
А аз бих кастрирала мъжа си....Rolling Eyes

# 437
А аз бих кастрирала мъжа си....Rolling Eyes

Хахах, това е много окончателно... Joy

Честито бебче Анастасия.

# 438
Момичета, много е късно .Случката беше средата на октомври 😀.Аз се сетих за хапче,ама късно.Сега имам някакви усещания както преди цикъл и на моменти като се бърша тоалетната хартия е леко зацапана, ама...знам ли.
Радина...😁иска ми се на моменти.Той понеже пътува и сега му казах,че като си дойде по нова година ще трябва да се пазим,лелее,взе да се вайка, по-добре да не се прибирал.Разбира се,в кръга на шегата го говори,но ако му кажа за вазектомия-абсурд.

# 439
  • Sofia
Момичета, много е късно .Случката беше средата на октомври 😀.Аз се сетих за хапче,ама късно.Сега имам някакви усещания както преди цикъл и на моменти като се бърша тоалетната хартия е леко зацапана, ама...знам ли.
Радина...😁иска ми се на моменти.Той понеже пътува и сега му казах,че като си дойде по нова година ще трябва да се пазим,лелее,взе да се вайка, по-добре да не се прибирал.Разбира се,в кръга на шегата го говори,но ако му кажа за вазектомия-абсурд.
Защо не направиш тест за бременност?

# 440
Рени, помня, че имаше бременност пак при нулев шанс, веднага след аборт, така че отивай за тест Simple Smile и сериозен разговор с мъжа ти.

# 441
Включвам се по въпроса на Рени. Шансовете за бременност толкова рано са нищожни, тъй като се смята, че първите около 40-50 дни след раждането жената няма да има овулация. Но, разбира се, има и изключения, така че нищо не е 100% сигурно. На този етап е възможно да има остатъчно ЧХГ от бременността и поради тази причина уринните тестове може да са положителни.

Рени, ако са минали най-малко 16 дни от акта, можеш да направиш следното: 1. Правиш уринен тест. Ако е отрицателен, не си бременна. Ако е положителен, пускаш кръвен тест. 2. Повтаряш кръвният тест след 48-72 ч. Ако ЧХГ расте, значи си бременна. Ако ЧХГ спада, значи е остатък от предишната бременност.

# 442
Рени, да не те плаша, но дъщерите на моите кръстници са: едната е с 10 месеца по-голяма от другата. Родени са в една календарна година-февруари и декември.
Дано да няма нищо, наистина. И аз не искам повече деца, и съм се питала ако забременея как ще постъпя, защото и аборт не искам.

# 443
  • Sofia
Рени, да не те плаша, но дъщерите на моите кръстници са: едната е с 10 месеца по-голяма от другата. Родени са в една календарна година-февруари и декември.
Дано да няма нищо, наистина. И аз не искам повече деца, и съм се питала ако забременея как ще постъпя, защото и аборт не искам.

Аз винаги съм се чудила също. Мислила съм си, че ако стане непланирана бременност, при достатъчно мотиви, ще мога да отида и да направя аборт. Но ми се случи и не е точно така 😕 Колкото и да се убеждаваш, че не му е сега времето - трудна работа. Говоря при липсата на причини като финансови затруднения, малко жилище или таткото да е против..

# 444
Имам два аборта по желание.Единият когато бях на 22,решихме с тогавашния ми приятел,че сме млади много,а и аз трябваше да заминавам на студентска бригада в САЩ.И миналата година,защото малкия беше на три месеца и искахме да му се порадваме,да можем да му обърнем достатъчно внимание.Много трудно взех решението миналата година,прекъснах бременността в много ранна седмица-на 25.03 съм забременяла,на 17.04 аборта,това ми е единственото успокоение,че може би все още е нямало сърце,то и по това време само плоден сак виждат,поне при мен.Но...не съм фаталистка,но цялата година след това ни беше много гадна и все си мисля,че Господ ме наказа за аборта.Ако сега всичко е наред,никога повече няма да рискувам .И най-тъпото е,че април махнах бебето,а декември забременях,планирано....Не ме съдете моля ви, имах нужда да споделя.

# 445
Направила си каквото е било най - добро за теб и семейството ти. Не го мисли изобщо, вече е минало.

# 446
  • София
И да тръгне някой да те съди, го пускай покрай ушите си. Само били в твоята обувка могат да си отварят устата, а близките ти хора не биха те съдили.
Аборта е лично решение, защо, как, не е работа на никой. Така е трябвало, така е станало. Не се самообвинявай. Не че и аз понякога, не се питам за разни неща - така ли трябваше, дали не сбърках.
Аз нещо не съм навита на спирала. Мисля като спра да кърмя да пия пак хапчета на мен даже добре ми понасяха, спираха ми акнето 🤪. За по- нататък ще го мисля.

# 447
И аз предпочитам хапчета,но съм с тромбофилия и знам,че противозачатъчните сгъстяват кръвта и  не стават за мен.Но може пък и да са направили подходящи за хора с тромбофилия.А от хапчетата не се ли пълнее и окосмява или то това беше от едновремешните?

Последна редакция: сб, 02 ное 2019, 20:04 от renidimova

# 448
  • София
Не съм напълнявала🤔. Качвала съм май 1-2кг,но не съм ги отразявала чак толкова. За окосмяването,  изобщо не ми се е увеличавало.

# 449
ех тези мъже, понякога повече пречат о колкото да помагат, най-хубавото за децата е майката и щом имаш желание да се занимаваш в къщи не знам защо не е съгласен, може да пробваш на 4 часов работен ден пак е по-малко, някаква неангажираща работа, като компромисен вариант Blush

дойде времето вече ни казаха че са еднояйчни и че ще са две момчета, направо незнам каката как ще се справя с трима братя, тпй и сега малкият иска да я бори а тя врещи пищи хахаха
майка ми е много доволна от медна спирала може би 20 години е носила мисля и аз да слагам след тази бременност че четири деца са ми достатъчно даже преко сили

Последна редакция: ср, 06 ное 2019, 09:34 от AnMary

Общи условия

Активация на акаунт