МНОГОДЕТНИ МАМИ № 70

• 62 506
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
А не е работа това, да няма кой да ти помогне с малко дете. С близнаците ми помага маъжа ми доста, ама с малкият и големите близнаци ми се разказа играта лятото.Следващото лято ще има реорганизация. Да не говорим, че големите ходят по състезания по Мат, сега ще кандидатсват след 4 клас, много време изисква подготовката. Учат се и западни езици, като за едният решихме да го водя аз за ниските нива.Въобще не мисля да влизам в такъв филм с малко бебе вече.

Последна редакция: пн, 18 ное 2019, 11:44 от malinkap

# 571
Жанинче, какво стана? Flushed Как си, каквото и да си решила, защото не беше убедена в нито едното на 100%?

# 572
  • Sofia
Помислих за себе си. Вчера беше най-ужасният ми ден и няколко пъти смятах, че ще се откажа. Но тогава отново се връщаха мотивите, които ме накараха да отида до болницата. Тази нощ спах по-спокойно, което ми показа колко тревоги и напрежение ми беше донесла тази бременност 😔
Съжалявам, че ви направих съпричастни.

# 573
  • Plovdiv
Затова сме тук в този форум. Смело напред, всичко ще си дойде по места Heart

# 574
Жанинче 🤗. Всичко ще се нареди,просто повече не мисли за това.Свършило е,край.А и щом си спала по-спокойно,значи така е трябвало да стане.

# 575
🤗 и според мен това е правилното решение, не за друго, ама си млада, имаш 4 деца вече, скорошно раждане и бременност, залогът наистина щеше да бъде голям. Пък и с твоите 30 години, имаш много време за още деца, но при други условия.
Щом ти е олекнало, е добре.

# 576
Постъпила си отговорно, а не емоционално. Не се обръщай повече назад. Прегръдки!

# 577
  • София
Всички преди мен, добре са го казали.
Бързо възстановяване и напред. Не го мисли повече.

# 578
  • София
Жанинче, прегръдки! Надявам се сега да дишаш по-леко. Two Hearts

# 579
  • Плевен/Пловдив
Жанинче, бързо възстановяване 🙏. Всичко вече е в миналото, гледай само на пред. Прегръдки 💖💖💖

# 580
Аз съм с 4 деца,през 4,5 години раждани и пак ми е трудно понякога,а вие как се оправяте с породени,че и искате още...не знам.Може би ,годините са ми повече,но взех да се изморявам,не че нещо особено правя,не рутинни неща,но ми тежат.

# 581
  • Sofia
Аз съм с 4 деца,през 4,5 години раждани и пак ми е трудно понякога,а вие как се оправяте с породени,че и искате още...не знам.Може би ,годините са ми повече,но взех да се изморявам,не че нещо особено правя,не рутинни неща,но ми тежат.
И аз съм така - през 3,5 години са четиримата. Ако бяха първо и второ породени, може би, но четвърто и пето 😕

# 582
Лора, с времето ти идва друг акъл, сама знаеш Simple Smile))). Според мен младите майки, и като възраст, и като стаж, искат още, защото още имат енергия и сили. После виждат как умората и свръх натоварването скапват и организма, и нервите, особено с по-голямо ЕГН. Wink

# 583
Не знам какво е да си млада майка,защото близнаците ги родих на 29. Но със сигурност си мисля,че е най-удачният вариянт за мен, с огледа професията ми. Но пък като по-възрастна майка виждам,че не е като да си на 29, да не говорим,че с увеличение на  броят на децата  растат и броят на  отговорностите с тях.

# 584
Лора, с времето ти идва друг акъл, сама знаеш Simple Smile))). Според мен младите майки, и като възраст, и като стаж, искат още, защото още имат енергия и сили. После виждат как умората и свръх натоварването скапват и организма, и нервите, особено с по-голямо ЕГН. Wink
А би трябвало да се казва "с по-малкото ЕГН"
Защото 1992 >1982
Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт