СЕДМИ КЛАС. С розмарин и бЕло - за просветно дело

• 49 376
  • 749
  •   1
Отговори
# 210
Мерси момичета, купила съм доста помагала, но ми липсва систематизирана просто граматиката. Всички издават тестове, а самите правила в граматика не съм виждала... имаше едно, ама беше за чужденци и не ставаше ...
Донка Кънева препоръчвате така ли?

# 211
  • София
И преди писах - истинският автор на помагалата на издателство "Калоянов" е Мария Банова, която има собствено издателство "Бан Мар". Моите деца - набора и дъщеря ми /6-ти клас/, ходят при нея на частни уроци. Много добър преподавател е. Май в момента няма преиздаване на нейните помагала, карат по старите, но все пак тя ги направлява.
Всеки път ни става гадно, когато похвалят нейният труд, но друг се облагодетелства от него!

# 212
  • Sofia
На мен днес направо ми се е свило сърцето. Ядосвам се и на системата, и на себе си. В този прекрасен ден вместо да караме ски в планината, станахме в ранни зори за ПИ в Регалия. После денят продължава не с неделна разходка в парка, а с курс по БЕЛ. Детето безропотно понася всичко, но на мен направо ми се реве. Горките ни деца. Пропускат най-хубавите си години в курсове и уроци.

За съжаление всички сме в кюпа Sad Моят син заспа на седалката в момента, в който се качи в колата след школата. Сега съм го изгонила навън със съседа седмокласник. Не е учил за училище, утре е първа смяна, но ще научи по-късно.

# 213
Да, Свткавичка, квесторът чете текста за преразказа.

Чете учител веднъж и после сами четат 15 минути, нали така? Питам, защото досега е минала само един ПИ и то у дома, с такива инструкции от школата. Нали не греша?

# 214
Да, а на самото НВО прочитът ще е звукозапис.

# 215
  • Варна
Пропуснах цялата тема,  но се връщаме много щастливи от републиканското първенство,  детето постигна каквото трябваше,  и отива на квалификация за световно. Сега ще има няколко дни почивка от тренировки, да навакса с уроците.
Почивка евентуално края на август,  началото на септември, зависи и мъжът ми кога ще се прибере.

# 216
  • Варна
Сериозно постижение, особено в седмокласната година. Браво!

# 217
Браво и от мен, какъв спорт, пропуснала съм

# 218
  • Варна
Синхронно плуване Simple Smile Разбира се,  този спорт в България е далеееч от световното ниво,  но даже и самото участие би донесло големи емоции. Все пак трябва да премине квалификация,  засега се радваме че има шанса да се яви. 

# 219
Страхотно е, спортът е много ценно занимание.

# 220
  • Sofia
Алексче, радвах се заедно с вас на постиженията, които публикува!!! Да върви все напред и нагоре - прекрасна, грациозна, дисциплинирана, трудолюбива- то се отплаща!!!! Heartpulse

# 221
  • София
Страхотно постижение и красив спорт Алекс! Браво на упоритото и трудолюбиво дете!

# 222
  • Варна
Благодаря ви за поздравите!  Най-важното е да е здрава,  и да успее да съчетае двете важни неща тази година.

Последна редакция: нд, 17 фев 2019, 19:25 от Alexandra

# 223
  • Sofia
Страхотна е! Поздравления bouquet

# 224
Alexandra поздравления и успех !

Общи условия

Активация на акаунт