СЕДМИ КЛАС. С розмарин и бЕло - за просветно дело

• 49 235
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
AniK,  във Веди на първите тестове се справи по- добре отколкото в Регалия. Не мога да преценя, защото ги прави вкъщи, но под мой надзор и със засичане на време. Може би бяха една идея по- лесни. А иначе въобще не се е преуморила, гаранция! За съжаление вечер съм изморена да я контролирам. От Веди на РС много я хвалят, но аз виждам, че има много още какво да се желае. Ако сама не седне да учи както трябва, а то не остана и много време -  ще учи в n-ти ешалон гимназия.

# 676
  • София
Честито на имениците, ако имаме такива в темата!

Да ви се оплача, момичета, в какво ме превърна този седми клас.
Детето си контузи дясната ръка - замърсена рана, оток, температура ..., а на мен първата ми мисъл беше "Как ще пише на уроците?"
Все едно съм го родила, та да кандидатства в гимназия. /Тук ми трябва старият емотикон, дето едно пиле ти начуква канчето./

# 677
Спунк, бързо оздравяване на детето.
Ще навакса, не се притеснявай. Само да са здрави!

# 678
  • София
Все едно съм го родила, та да кандидатства в гимназия.
Joy
БЕло, медитация и още бЕло! Joy

# 679
  • София
Спунк, и от мен бързо оздравяване на детенце. Останалото ще се нареди както трябва 🤗

# 680
  • Sofia
Спунк, лоша работа Sad Много бързо да се оправя! Наскоро синът ми ме пита, ако има температура, ще ходи ли на НВО и аз му отговорих - целият да си бинтован, само дясна ръка и очи ти трябват активни Confounded И понеже е артистичен, ми демонстрира нагледно как влачейки се по корем ще се добере до чина.

# 681
  • София
Ми Спунк, ние тук откачалките сме се събрали, дето това са ни първите мисли Wink Бързо да я борите тази инфекция!

aniK, така де, даже едно око му е достатъчно Joy Пу-пу! Да са ни живи и здрави и все такива отворковци!

# 682
  • София
Благодаря ви. Положението вече е овладяно, но аз да си призная колко съм изтрещяла.
Ще послушам съвета на Санака и ще увелича бЕлото, нищо че не нося много. Колкото до медитацията, измих големия кухненски шкаф. Брои ли се?

# 683
  • София
Спунк, у нас много място за медитиране има Joy

Хората навън се разхождат, птички пеят - ние курс след курс, ПИ след ПИ. Нищо още3 месеца останаха.
Скрит текст:
И понеже за седмокласничката не са ми достатъчно, утре ще водя и дребния на ПИ

# 684
  • София
Право дума Санака Joy
Слушате, козирувате и изпълнявате... разкриха я, че е от МО, сега само чакам развитие да кажат и какъв чин има. Joy

MIA, те и догодина ще пеят, а вие ще четете темата на следващите 7класници и ще помагате Hug

# 685
  • София
Спунк, бързо оздравяване на детето!
Май наистина ни е време да послушаме съвета на Санака - време е да започваме със бЕлото!
Tropical Drink

# 686
Спунк, може би това е знак за малко забавяне на темпото, да си вземе глъка въздух, от която има нужда, но не смее да си я даде Grinning
Аз не виждам моя син да си дава зор и да има нужда от почивка, и на мен вече ми писна да викам „айде”..
Между другото Регалия са пуснали инфо за интензивен курс пролетната ваканция. Струва ми се добра идея. Предната седмица е на зелено училище, пълно разтоварване и забавление, а на следващата седмица, интензивен преговор. Как ви се струва? Заслужават ли си тези занимания, имат ли другите школи подобни интензивни уроци през пролетната ваканция

# 687
Спунк, бързо възстановяване на детето!

Иначе май всички сме се видиотили с това НВО. Миналата година, точно свърши учебната година и около сегашните дати но НВО попаднахме в болница с детето, ей така от нищото пневмония. Гледах го на системите, сърцето ме болеше, обаче си казвах, добре че не е 2019г, а 2018

Да ви питам нещо. На многото пробни, на които са ходили децата, вероятно е имало разпознаване на реплика на баба Илийца. Въпросът ми е, санкционира ли се, ако детето напише Баба Илийца, както се случи на реално НВО преди години или не. Вчера на пробен синът ми е изп исал в отговор Баба Илийца, любопитна съм дали ще му отнемат точка. Не е заради точката, любопитно ми е школите как оценяват

# 688
Спунк, дано да не ви се случват повече такива неприятни ситуации! И моята дъщеря, подобно момчето на Светкавица, изкара вирус миналото лято с 40 градуса температура. Не се превърна в пневмония, но като си спомня каква треска я тресеше под одеялата, с тракане на зъби... Не би било възможно да отиде в такова състояние на НВО. Но, да мислим позитивно и да се молим такива неща да не се случат на децата ни!
Аз също се колебая за съкратения курс през април, но срещам съпротива от девойката. Засега й предстоят 4 ПИ.

# 689
     Привет, дами!

Спунк, бързо да се оправя детето, здравето е най-важно, другото ще се нареди!

Аз явно се поддържам с добро количество бело и все по-трудно побутвам моята супер спокойна и любезно неотразяваща ме , госпожица. Пише си домашните и точка, това е всичко. Купонът тече с пълна сила. Новото e, че в препълнения ни от артистични дейности и малко подготовка за НВО график се вмести и един младеж от Италия, с който се запознаха в седмицата на обмена в училище и сега ежедневно се скрепяват българо-италианските отношения с дълги и напоителни разговори. От вчера вече младежът я учи на италиански, тя го учи на български, даже ми се обясни, че е полезна тази комуникация. С баща и си пием вечер виното, а Лоренцо е всяка вечер виртуално у нас на гости.....А аз продължавам да напомням и побутвам темата за НВО, добре, че са останали само 3 месеца вече.

Последна редакция: нд, 17 мар 2019, 13:46 от Rady

Общи условия

Активация на акаунт