"Бъдеще за таланти" е обществена фондация, която организира събития и кампании в подкрепа на организации с успешни практики в сферата на образованието и изкуството. Целта е да се обединят действащите организации, с които да се работи за развитието на културата на дарителство у нас.
Вижте инициативите на фондацията ТУК.Настоящата кауза на "Бъдеще за таланти" е свързана с училището по изкуства и занаяти "Димитър Екимов".
Училище по изкуства и занаяти "Димитър Екимов", с. Русаля предоставя възможност на талантливи  деца от социално слаби семейства да получат качествено образование, възпитание и грижа от учители, ментори, експерти и вдъхновяващи творци, които ги водят към себепознание и себеизява. Проектът е една много добра практика, която би следвало да се приложи изцяло в българския образователен модел и неговите реформи.

Чрез партито Black&White Private Show by VenZy в клуб "Грамофон" на 23.01.2019 г. се събраха 120 човека, гледащи в една посока, обединени от хубавата музика и от благородната кауза. Събраната сума от 1300 лева бе дарена за училище по изкуства и занаяти "Димитър Екимов", с. Русаля.Фондация "Бъдеще за таланти" продължава кампанията в подкрепа на децата от училище по изкуства и занаяти  "Димитър Екимов".

Подкрепете каузата чрез дарение:
По банкова сметка на Фондация "Бъдеще за таланти": BG69FINV91501017160284.
Oснование за плащане: Дарение
 PayPal: office@fftfoundation

*Фондацията издава свидетелство и договор за дарение
Последна редакция: ср, 13 фев 2019, 16:18 от Редактор*