Звездни компромати- 398

• 69 761
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Добре, бе... Бившата и настоящата на БожиГол са еднакви! Какъв е смисълът да се разделиш с едната, за да вземеш нейната двойничка? Wink
https://www.instagram.com/p/Bt63aL8j-bm/?utm_source=ig_share_she … hid=1oxszc5vng2mw

# 406
  • Countryside
Е как, смисъла е дълбок. Вътрешната красота е различна! Joy

# 407
Смисълът е да има смисъл, когато е с някакъв смисъл. В смисъл важното е да има смисъл. Nerd

# 408
А на мен ми е странно , че Божинката успя да се задържи толкова време с една и съща жена
Предвид палавият му характер

# 409
Ей, не сте ли чули, че до 40 дни на бебето дрехите не се прострат на открито! Ама няма аз да ви уча! В кой век живеете? Joy
Изпуснах ли ЕксЛукарска по Бтв?

# 410
Ма тя била стриптизьорска, еск Лукарска. Аз сега чувам петела Simple Smile

# 411
  • Sofia
Танцьорка, но образована, моля! Нали за малко щеше да става шефка на агенция Simple Smile

# 412
  • Countryside
Всички манекенки/танцьорки/и т.н. хайлайф учат управление на нещо си. Я в УНСС, я в Бургаския Свободен. Така де, не е лесно да си шеф, трябва и да се учи. Мхм.

# 413
Стига бе, верно ли тия столве с бели калъфки, които между другото са в пълен разрез с кълчотещите се Бонка и Галена, са за детски рожден ден?! Не мога да повярвам до къде може да се простре човешката простотия.

# 414
Екс Лукарска е даже симпатична. Има добро образование.

# 415
Ей, не сте ли чули, че до 40 дни на бебето дрехите не се прострат на открито! Ама няма аз да ви уча! В кой век живеете? Joy
Изпуснах ли ЕксЛукарска по Бтв?

Аз знам да не се простират по-тъмно Joy

Алисия нищо съществено не казва в интервюто, алабализми само.

# 416
  • Англия
Влезнах в профила на Бонка и имаше снимка с Наталия Гуркова. Хвали се как онлайн предаването и имало 100000 гледания на първия брой, но според моя ютуб са само 180, на втория брой-25 гледания. Може и на фалшив профил да съм попаднала, но втория епизод е с Маша Илиева, която е заприличала на Наталия Симеонова. Но пък това, което разказва ми беше много интересно.

Последна редакция: нд, 17 фев 2019, 09:52 от ana.ana

# 417

Аз знам да не се простират по-тъмно Joy
Ааа, тя си е пуснала и лампите, значи е тъмно. На прав път сме!

# 418
Това ми прилича на гардеробна стая тъй че що не

# 419
Liam Hemsworth
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт